Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod Dekker » sob lis 19, 2016 10:04 am

Bych se rád optal k čemu je přesně ten exe HM55_utility? našel sem tam rozdíl v tom, že u generátoru map je možné nastavit víc možností, ale zase při vytváření hry nejde nastavit věci jako 8 schopností, daně, skryté artefakty a tak. A také zda sem jedinej nebo je to u každého nesedící zaškrtávací políčka při vytváření her jak jsou daně, 8 schopností
Uživatelský avatar
Dekker
 
Příspěvky: 130
Registrován: úte říj 09, 2007 10:02 pm

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod antalyan » sob lis 19, 2016 2:27 pm

Dekker píše:Bych se rád optal k čemu je přesně ten exe HM55_utility? našel sem tam rozdíl v tom, že u generátoru map je možné nastavit víc možností, ale zase při vytváření hry nejde nastavit věci jako 8 schopností, daně, skryté artefakty a tak. A také zda sem jedinej nebo je to u každého nesedící zaškrtávací políčka při vytváření her jak jsou daně, 8 schopností

Hlavní rozdíl by měl být v AI: MMH55 Utility využívá staré umělé inteligence, protože nová není kompatibilní s některými kampaňovými misemi. Od toho se můžou odvíjet i některé další vlastnosti.

Nesedící políčka jsou známým bugem.

Bližší info zde: http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=41303&pagenumber=1
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 400
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod Dekker » ned pro 04, 2016 2:24 pm

Díky, ale našel sem asi bug v tom jejich generátoru map. Dám 8 hráčů, huge map, nastavím tam ten squer kdy je tam v závorce All, což má bejt všechny rasy a vygeneruje to mapu jen se 4 rasama. tak schválně zkusím nastavit na tvrdo rasy a zase si to udělá náhodně. V editoru to nejde ani zmenit v nastavení mapy.
Uživatelský avatar
Dekker
 
Příspěvky: 130
Registrován: úte říj 09, 2007 10:02 pm

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod antalyan » pon pro 05, 2016 3:52 pm

Dekker píše:Díky, ale našel sem asi bug v tom jejich generátoru map. Dám 8 hráčů, huge map, nastavím tam ten squer kdy je tam v závorce All, což má bejt všechny rasy a vygeneruje to mapu jen se 4 rasama. tak schválně zkusím nastavit na tvrdo rasy a zase si to udělá náhodně. V editoru to nejde ani zmenit v nastavení mapy.


V tom případě bych navrhoval optat se přímo tvůrců modu na HC, Facebooku nebo moddb.
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 400
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod antalyan » sob úno 25, 2017 5:12 pm

K dispozici nová verze RC9a!
Vylepšení soubojové UI a encyklopedie s jednotkami přímo ve hře!

Lokalizační složky jsou nyní umístěny na moddb.com spolu s ostatními jazyky.
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 400
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod filozof » čtv led 04, 2018 6:44 am

Uživatelský avatar
filozof
 
Příspěvky: 52
Registrován: čtv čer 27, 2013 2:53 pm

Re: Česká verze Might & Magic: Heroes 5.5

Příspěvekod antalyan » čtv led 04, 2018 6:22 pm


Myslím, že jich od poslední české verze vyšlo možná i vícero. Bohužel teď nemám čas vytvářet českou verzi a nemyslím, že by se v následujících několika měsících našel (to málo, co mám, věnuji UCP).

Pro MMH5.5 vzniká nová verze každou chvíli, takže nejde očekávat, že každá z nich bude i plně lokalizovaná. 8)
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 400
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Předchozí

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron