Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Gregy » úte čer 20, 2006 1:55 pm

Sem piste vase technicke problemy ohledne hry.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Gregy
 
Příspěvky: 116
Registrován: pon lis 07, 2005 4:00 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Platon » stř čer 21, 2006 5:23 pm

posledni misi 1. kampane uspesne dokoncim, ale neotevre se mi 2.kampan a 5. mise 1. kampane se stale hlasi jako nedokoncena
Platon
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát čer 16, 2006 10:33 am

Příspěvekod Gregy » čtv čer 22, 2006 10:57 am

To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Gregy
 
Příspěvky: 116
Registrován: pon lis 07, 2005 4:00 pm

Příspěvekod Platon » ned čer 25, 2006 9:53 am

Gregy píše:To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?


Dohraju posledni mapu 1. kampane, uspesne. Vidim video, kde Nicolai umira. Misto odblokovani 2. kampane se nic nedeje a stale mi pote vypisuje, že 5. mapa 1. kampane je nedokoncena
Platon
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát čer 16, 2006 10:33 am

Města jako v pytli

Příspěvekod Mickey » ned črc 02, 2006 10:19 pm

Mám dotaz. Mám všechny města, jakoby ve stínu (prostě černošedý na světlym pozadí). Je to normální? Nepřidělali tam někde lidi od ubisoftu lampičku, abych na ty baráčky viděl? díky za odpověď
Mickey
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned črc 02, 2006 10:04 pm

Příspěvekod Mickey » ned črc 02, 2006 10:21 pm

btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:
Mickey
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned črc 02, 2006 10:04 pm

Příspěvekod cabannos » pon črc 03, 2006 8:18 am

Mickey píše:btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:

Problej je v graficke karte. GF4 MX440 je snad nejhorsi karta co nVidia vyrobila. Jedna se o kousek, ktery je osekany o veskere funkce, proto je tak levna. Porid si GF4Ti, nebo GF5 a vyssi. :idea:
Uživatelský avatar
cabannos
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned čer 18, 2006 8:40 am

Problém s grafikou

Příspěvekod android » sob črc 08, 2006 8:44 am

Mám Radeon 9500, ale když jsem v hlavním menu nebo staveb budov nebo v místě nákupu nestvůrek tak mi obrazovka bliká a zobrazuje mi tam nějaké nesprávné obrazce. Na druhém počítači mi to nedělá. Předpokládám že to bude grafickou kartou. Diky za pomoc
android
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob črc 08, 2006 8:41 am

Příspěvekod Destabilizator » sob črc 08, 2006 12:06 pm

Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:
Obrázek
Uživatelský avatar
Destabilizator
Čestný člen
 
Příspěvky: 256
Registrován: sob kvě 20, 2006 11:26 am

Příspěvekod android » sob črc 08, 2006 12:46 pm

Destabilizator píše:Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:


Takže myslíš, že stačí koupit větrák na grafickou kartu (žádný tam nemám)? Nemusím tedy kupovat lepší kartu?
android
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob črc 08, 2006 8:41 am

Příspěvekod Destabilizator » sob črc 08, 2006 12:57 pm

Nejdriv zjisti jakou ma teplotu, nez zacnes vyhazovat penizky...
Taky se mi zacala prehrivat grafa, mno zebra chladice byly pekne zacuneny, takze jsem to vyluxinkoval a ma zpatky svyc 46°C :arrow:
Obrázek
Uživatelský avatar
Destabilizator
Čestný člen
 
Příspěvky: 256
Registrován: sob kvě 20, 2006 11:26 am

Chyba knihovny při spuštění

Příspěvekod Jokewonka » stř črc 12, 2006 2:50 pm

Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.
Jokewonka
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 12, 2006 2:49 pm

Re: Chyba knihovny při spuštění

Příspěvekod cabannos » stř črc 12, 2006 4:49 pm

Jokewonka píše:Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.

No a nestacilo by nainstalovat DX z DVD? :twisted:
Uživatelský avatar
cabannos
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned čer 18, 2006 8:40 am

MULTIPLAYER

Příspěvekod Frost-Dragon » stř črc 12, 2006 9:19 pm

ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:
Frost-Dragon
 
Příspěvky: 49
Registrován: stř črc 12, 2006 8:39 pm
Bydliště: Nekropolis .. X-D

Re: MULTIPLAYER

Příspěvekod Zaity » úte črc 18, 2006 7:38 pm

Frost-Dragon píše:ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:



bud to bude firewallem nebo zkus založit ty a jestli se na tebe někdo připíchne :D
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Další

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron