Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod sloane » ned čer 29, 2008 1:37 pm

Ahoyte, nainstaloval sem si datadisk: Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East. Spustím hru, ta mi ovšem nenajede jen zčerná a zmenší se obrazovka a někdy to naladí malinký kousíček úvodního videa od UBIsoftu a pak se to sekne. Nainastaloval sem poslední ovladače grafiky (GF 6600GT) a poslední video kodeky a pořád to samé...pls Help
sloane
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned čer 29, 2008 1:25 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Talrion » pon srp 11, 2008 3:31 pm

Ahoj, mam problem s HOMAM 5 (verze 1.4)....když zvolim novou hru a dam kampan....treba 1. misi za azyl, tak se mi nespusti ta mise, ale zmizí celé menu a přes celou obrazovku je jen ta animace, jak se mlátí arcidábel s tim knezem.....nevite co s tim? moc dekuji za pomoc
Talrion
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon srp 11, 2008 3:15 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Darez » pon říj 20, 2008 5:44 pm

Ahoj

Mám problém který se mi zatim ukázal jen u 5. mise ve 2. měsíci a 3. týdnu. jak mile dám že končím kolo hraje červený hráč tak se hra prostě sekne, skočí mi chyba že nemůže číst ze souboru heroes.exe (tak nějak). zajímavý je že i když misi restartnu tak v samej den se mi to sekne.....
Prohledal sjem celej net a nic.

Hru mám česko standartní verzi s patchem 1.6

Prosím poraďte.
Uživatelský avatar
Darez
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon říj 20, 2008 5:41 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Šá´ir » pon říj 20, 2008 6:44 pm

Mám taky jeden problém s grafikou...

Všechny města vypadají vcelku normálně, jen Akademie je poněkud ve stínu a Sylvan má kompletně černej strom včetně budov...přitom oheň, motýli na louce (nebo co to je) etc jsou normáloně barevný...
Voda se mi zobrazuje jako šedivá a zvenší hrad vypadá, jako by mu vyschnul ten příkop kolem...

Mám tušení že by to mohlo být grafikou, ale jinak hra fachá plynule na všechny úrovně grafiky...

Poradil by mi někdo?
Moc děkuji

Šá´ir
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Uživatelský avatar
Šá´ir
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob říj 18, 2008 5:12 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Coach » čtv říj 23, 2008 11:50 am

Vyschnul příkop :lol: Co máš za grafiku prosímtě? A ostatní města ok? To je fakt nějaké divné. Správně nastavené ovladače možná? Nebo nějaké náročnější detaily ve hře?
Uživatelský avatar
Coach
 
Příspěvky: 173
Registrován: pát dub 18, 2008 2:35 pm

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod pivo94 » pát říj 24, 2008 1:01 pm

preco vzdy ked sa mi nacita hra sa mi vipne heroes
pivo94
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 24, 2008 12:58 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod mysickyivisek » ned led 04, 2009 1:06 pm

Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.
mysickyivisek
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 04, 2009 12:54 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Eru » ned led 04, 2009 2:58 pm

mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Uživatelský avatar
Eru
 
Příspěvky: 162
Registrován: sob pro 29, 2007 2:45 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod mysickyivisek » ned led 04, 2009 8:14 pm

Eru píše:
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?


Bohužel všechny ... :-(
mysickyivisek
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 04, 2009 12:54 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod kiblik1 » stř led 14, 2009 2:58 pm

já mám heroes 5 deluxe a když sem ho nehodil na notebook tak mi šla vytvořit skupina a pak se to načítalo a vyjela tabulka program heroes5 nebo tak nějak přestal pracovat pls help :cry:
kiblik1
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř led 14, 2009 2:53 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod mysickyivisek » stř led 14, 2009 6:51 pm

mysickyivisek píše:
Eru píše:
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?


Bohužel všechny ... :-(



Neporadí mi někdo prosím?
mysickyivisek
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 04, 2009 12:54 pm

Šlo to všechno do kelu!

Příspěvekod Camaxtli » úte led 27, 2009 9:35 pm

Zdravíčko, mám tu problém... Cca po 3 měsících sem si chtěl zahrát (nedštěte na mě síru, pravověrní heroesáci, mám haldu práce) a HOMMV mi prostě nenastartovalo. Vždycky jelo bez DVD, dneska nejede ani s nim. Reinstall, restart, nic! Vždycky tam naskočí ten obrázek s bitkou nemrtváků proti heavenu...a dál už nic. Od posledního hraní sem nainstaloval a odinstaloval haldu SW, změnil monitor a updatoval uvladače GPU. Mám patch 1.6 CZ, ale s nim mi to předtim jelo...
Moje sestava:
Intel C2D E6600 bez OC(2,4GHz)
Deska s chipsetem intel 965 nebo tak njak
Grafika Radeon HD 4850 lehce OC (co ref. chladič dovolil)
Pomozte prosím!
Camaxtli
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 27, 2009 9:27 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod mysickyivisek » čtv led 29, 2009 4:51 pm

Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.
mysickyivisek
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned led 04, 2009 12:54 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Zehir » pon úno 02, 2009 4:43 pm

mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Jedna možnost je, že nemůžeš schválně cvičit jednotky typu dobrý Azyl, v misi 5 za Arantira je tomu tak schválně, ale dál nevím.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Uživatelský avatar
Zehir
 
Příspěvky: 1669
Registrován: pon kvě 26, 2008 6:24 pm
Bydliště: Celý Ashan, ale hlavně Al Safir.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod eliera » pon úno 16, 2009 7:17 pm

V druhém kole první kampaně mě to vyhodí do animace menu ale bez menu
Notebook mám rok starý a je na něm Intel celeron 1,86 GHz,Mobile,540 ram Intel Graphics Media Accelerator X3100
Dík za odpověd
eliera
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob úno 14, 2009 10:42 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron