Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Johny--X » ned kvě 31, 2009 11:55 am

Zdravím , začali jsme hrát s kamarádama Heroes HoF a všechno šlape až na to že jedeb z nás kterej jede na Vistách nevidí naší hru .
Hamachi máme 1.0.1.5
a hru 2.0
Johny--X
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned kvě 31, 2009 11:18 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod dombrovskp » ned čer 28, 2009 3:59 pm

dobrý den chtěl by sem se zeptat jestli jde heroes of might and magic 5 na windowsu vistě .Dík za odpověd
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Víčko » úte srp 18, 2009 2:11 pm

Mám HMM5 1.0 sběratelskou edici a nejde mi nainstalovat patche 1.1. Ukáže se mi, že hra není nainstalovaná.
Víčko
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte srp 18, 2009 2:08 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Vrahoun » stř srp 26, 2009 6:22 pm

Dobry den,koupil jsem si gold edici,uspesne nainstaloval,ale kdy chci nainstaloval jakykoliv cz patch,tak mi to hlasi,ze nemam nainstalovanou hru,mate nejakou radu? Pouzivam Windows 7.
Safra nevsim jsem si ze uz to tady je )).
Vrahoun
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 26, 2009 6:17 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod tess » sob zář 05, 2009 5:41 pm

Ahoj mám problém s hlavním městem lesních elfů. Když do něj vstoupím, mám ho zobrazené jen v černých obrysech. Zkoušela jsem instalovat patch, ale ten mi zase hlásí že Heroes nejsou nainstalovány. přitom mám nainstalovány všechny tři verze. a ostatní města mi fungují bez problémů. Nevím co mám dělat. :( prosím poraďte mi. Diky Tess
tess
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob zář 05, 2009 5:36 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod CJ1606 » čtv zář 17, 2009 6:19 pm

Zdravim asi to je blbá otázka ale chci získat online klíč k ubi.com a nevim jak ho mám získat poradte prosím
CJ1606
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 17, 2009 6:11 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Activator » pát zář 18, 2009 4:58 pm

CJ1606 píše:Zdravim asi to je blbá otázka ale chci získat online klíč k ubi.com a nevim jak ho mám získat poradte prosím

Kup si hru, je na zadní straně manuálu.
Uživatelský avatar
Activator
 
Příspěvky: 376
Registrován: pon led 09, 2006 2:28 pm
Bydliště: Praha

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod CJ1606 » sob zář 19, 2009 1:12 pm

jo díky já sem debil sem to z toho manuálu vopisoval ale bez těch pomlček tak ted už v pohodě díky
CJ1606
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 17, 2009 6:11 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Bhaall » čtv říj 01, 2009 10:22 am

Zdravím, mám docela problém s čekáním až PC odehraje tah, trvá mu to dost dlouho klidně i 30 sekund. Mám INTEL C2D E8400 3 Ghz, 4 GB RAMky a ATI 3870 a komplet originál hru i s datadiskama, nenapadá vás, čím by to mohlo být? Díky za odpověd.

EDIT: Odpovím si sám na ofic. fóru nějaká dobrá duše zjistila, že stačí v profilech editovat soubor user_a2.cfg a v tomto řádku "setvar ai_time_limit=" upravit hodnotu třeba na 10000, mám to vyzkoušeno a opravdu to velmi zrychlí jejich tahy...to je odnaučí dělat si 17 hrdinů :twisted:
Uživatelský avatar
Bhaall
 
Příspěvky: 15
Registrován: čtv bře 23, 2006 2:35 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod karel.001 » pát lis 13, 2009 7:09 pm

Bhaall píše:Zdravím, mám docela problém s čekáním až PC odehraje tah, trvá mu to dost dlouho klidně i 30 sekund. Mám INTEL C2D E8400 3 Ghz, 4 GB RAMky a ATI 3870 a komplet originál hru i s datadiskama, nenapadá vás, čím by to mohlo být? Díky za odpověd.

EDIT: Odpovím si sám na ofic. fóru nějaká dobrá duše zjistila, že stačí v profilech editovat soubor user_a2.cfg a v tomto řádku "setvar ai_time_limit=" upravit hodnotu třeba na 10000, mám to vyzkoušeno a opravdu to velmi zrychlí jejich tahy...to je odnaučí dělat si 17 hrdinů :twisted:


Provedl jsem editaci souboru v TOE, ale na rychlost AI to nemá vliv. Nevím, který HOMAM hraješ, ale v 5 je omezení na 8 hrdinů. Půl minuty je ještě v pohodě, hraji teď na největší mapě proti 7 soupeřům /PC/ a interval mezi tahy je i 20 minut, tak si mezi tím mohu dát šlofíka :twisted: .
Mám starý Opteron 144 / 1,8 GHz /, 2 GB RAM / 400 Mhz /, gr. 8600GT a Win. 7 Ultimate . Je zajímavé, že hra šlape i po instalaci W7 z W XP, aniž jsem jí musel znovu instalovat - formátována jen část HDD, na niž byl starý OS.
Chystám upgrade HW, tak se chci zeptat, co mi nejvíc zkrátí interval mezi jednotl. tahy. Někde jsem četl, že to závisí hlavně na kmitočtu procesoru.
karel.001
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát lis 13, 2009 6:30 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Ed Hunter » úte lis 17, 2009 12:48 pm

Potřeboval bych pomoct,nevím jak mám rozběhnout Heroes V pres multiplayera.Jsem zaregistrovanej ubi.com.mám.prosím o pomoc

dík Ed Hunter
Ed Hunter
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 17, 2009 11:27 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod scorage » pát pro 25, 2009 8:57 am

stiahol som si heroes V a nainstaloval zapnem hru ale daleko sa nedostanem :
ako ju zapnem a su tam ukazky Nival,Ubisoft cely cas tam mam sipku v strede obrazovky a nejde prepinat ani intro ani nic ...to by nebol az taky problem ale ked si zapnem hru a nacita sa mi vyskoci mi press any key ako vzdy ale tam tiez nemozem nic stlacit ...takze nemozem hrat
hlavne menu sa da ovladat uplne v poriadku ...rozmyslal som ci som to nejak zle nainstaloval ale neverim tomu pls pomozte mi :( :( :( :( :(
Uživatelský avatar
scorage
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv pro 24, 2009 7:54 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Patres » sob led 23, 2010 7:00 pm

Zdravím,
stáhnul sem si EN verzi Heroes V Colector edition a mám verzi 1.0. Dále sem si stáhl patch na 1.1. a řiká mi to že není hra nainstalovaná?? Prosím poraďte čím to je nebo popřípadě přihoďte jiný link na download patchů.
Díky
Patres
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 23, 2010 6:41 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Dave_Jame » ned led 24, 2010 1:10 pm

Patres píše:Zdravím,
stáhnul sem si EN verzi Heroes V Colector edition a mám verzi 1.0. Dále sem si stáhl patch na 1.1. a řiká mi to že není hra nainstalovaná?? Prosím poraďte čím to je nebo popřípadě přihoďte jiný link na download patchů.
Díky

Už tím že jsi napsal že máš hriu staženou.. sis vzal jakékoliv šance na pozitivní odpověď.... :!:
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod ttkk » pát led 29, 2010 9:05 pm

Zdravím! Potřeboval bych pomoc, už si fakt nevím rady. Ještě jsem se s tím nesetkal. Mám 5.1 repráky, a v HOMAM 5 mi jede zvuk jen z předních repráků, bez subwooferu.

Subwoofer není potichu, zkoušel jsem v jiné hře a jede v pohodě, ve všech jiných programech a hrách jedou všechny repráky, jen v HOMAM ne. Napadá někoho něco?

Jediný, kde hrajou taky jenom přední repra je v prohlížeči při přehrávání videa třeba z YouTube, ale to s tím podle mě nemá nic společnýho.

Neni někde v HOMAM třeba nějakej config soubor, kde by se to přenastavilo? Jinak mě nic nenapadá...

Předem díky za rady a nápady...
ttkk
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 29, 2010 9:01 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron