Stránka 1012

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv dub 29, 2010 12:11 pm
od Hagen
Ahoj mam takový problem že když spustím hru tak se mi objeví akorat uvodni obrazek ale potom už je jen černá obrazovka .... hudba jede ale prostě nemám obraz ... nevíte čim to muže být ? počítač mam trošku slabší AMD athlon 3200+ 1500 ram a G-force 7300 GT ale i tak si myslím že by to na to mělo fungovat .... dik předem

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř čer 16, 2010 4:40 pm
od Zaity
Hagen píše:Ahoj mam takový problem že když spustím hru tak se mi objeví akorat uvodni obrazek ale potom už je jen černá obrazovka .... hudba jede ale prostě nemám obraz ... nevíte čim to muže být ? počítač mam trošku slabší AMD athlon 3200+ 1500 ram a G-force 7300 GT ale i tak si myslím že by to na to mělo fungovat .... dik předem



zkus nové ovladače na grafiku

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob čer 26, 2010 4:44 pm
od dombrovskp
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám instalovat do hry patch.( je jedno jaký) . Protože dávám instalaci jakehokolik patche, ale na konci instalace se mi zobrazí chyba, že nejde tento patch instalovat do hry a nevím co s tím . A ještě mi nejde online hra, přes net, nemůžu se připoj, prý mám jiné nastavení a kompabilitu. Díky za Vaše rady.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv črc 01, 2010 9:33 pm
od Garrick
Ahoj, tak jsem si řekl, že po delší době zase zahraju HoMaM 5. Nainstaloval jsem. Teď mam ale problém hra nějak neni spokojena s mým monitorem a vidim v podstatě jenom polovinu z obrazu který mám vidět. Ironie je to, že když se snažím přenastavit rozlišení je to právě ta levá půlka, kterou nevidím a proto nedokážu rozlišení změnit. Jde rozlišení změnit jinak než in-game?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 1:03 pm
od Andre650
Zdravím všechny. mám problém s použitím cheatu:( četl jsem že musím vložit nějaký řádek do nějakého souboru to jsem všechno udělal, ale nejde mi to uložit:( tak nevím jak to mám vyřešit. díky za každou radu.

Zpráva o chybách

PříspěvekNapsal: úte led 04, 2011 6:31 pm
od chikika
Heroes V mám teprve pár dní, ale pokaždé, když v první kampani hraju, dostanu se pouze do druhé mise. Jsem tu jen já, a ještě jedno město, které normálně dobyju, a poslední úkol co mi zbývá je, že musím mít v armádě 100 lučišníků. Tak si jich tedy pár zbylích vycvičím, dám si je k té hrdince do armády, odejdu z města, po třech vteřinách mi to napíše vítěztví, a potom hned se hra vypne a napíše se klasická zpráva o chybách. Zkoušel sem hru napatchovat na verzi 1.60, ale nepomáhá to.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned úno 27, 2011 10:55 am
od Mattaaa
Zdravím všechny. Mám Heroes V collector edition bez datadisků, patch 1.6 a blbne mi grafika. Ať v nastavení nastavím cokoliv, po pár sekundách hraní se grafika sama přehodí na nejnižší možnou, přitom v menu nastavení je všechno tak jak sem původně zadal. Když pak v nastavení cokoliv změním, grafika se spraví tak jak má a po chvilce zas sama překreslí na tu nejhorší. Nesetkal se s tím někdo pls?
Mám notebook, procesor AMD Turion II P540 Dual-Core 2.4GHz, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470 512MB, win7 64bit, ovladače aktualizované. Bez textur je to hnus! dík :)

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob bře 12, 2011 8:10 pm
od Edurak666
Mam takovy problem, nainstaloval sem si Heroes V, instalace prebehla dobre, hru sem spustil, animace prebehla v pořádku dal sem vytvořit hru a hned ako probehl loading vypsalo mi správu o chybách a hra se vypnula, umíte mi neco poradit?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob kvě 28, 2011 6:24 pm
od zdenkap
čauky lidičky, měla jsem XP a tam mi v pohodě Heroes V jel, teď mám Windows 7 a když si chci Heroes V nainstalovat z toho DVD, které mi jelo na XP tak mi to nejde a hlásí mi to chybu. tak se chci zeptat jestli je vůbec možné Heroes V hrát na Windows 7. dík za odpověď.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob črc 16, 2011 11:16 pm
od rbc
na win 7 bez problemu

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon srp 08, 2011 12:23 am
od Wassek
Zdravím všechny HOMAMáře. Měl bych problém s misí za Hraničáře v základní verzi, konkrétně poslední mise. Ve 4 měsíci, 2 týdnu, 7 dnu se tah Tyrkysového hráče (Nikolaje) vždy "kousne" cca v půlce tahu. Mám staženo patch 1.21 + nějaké ty mody ze serveru heroes-centrum.com. Asi před 5 tahy jsem odevzdal čtyři trpasličí artefakty, dostal 5 fénixů a konečně jsem na něj vytáhnul s armádou a v tom tohle....neví někdo kde je zakopanej pes? Díky za odpovědi

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv zář 22, 2011 6:11 pm
od bojkas
chtěl bych se zeptat, když hraji poslední misi za Warloca tak se mi po pár minutách sekne a oznámí mi to že program přestal pracovat. Zkouším to ukládat a restartovat, ale vypne se to vždy na stejným místě. Nevíte co s tím, prosím pomozte. :cry:

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv zář 22, 2011 6:32 pm
od kiliroy
Takovéto problémy tam prostě jsou. Musíte si buď zahrát misi od začátku nebo najít nějaký vzdálenější save odkud to načíst. Např. já jsem nemohl v 5. misi za nekromanta v ToE dobít jedno z těch měst. Prostě jsem vyvraždil armádu a pořád jsem tam chodil s hrdinonu, ale prostě to nešlo. Ale pak když po 2 měsících odpadl vztek, jsem se do toho pustil znovu a už to jelo.

BTW: Je to snad ve všech hrách. Mě už se to stalo v Crysis 2, serious sam 2, a ještě někde jenom už jsi nemužu vzpomenout

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon lis 21, 2011 9:28 am
od Martinus
Ahoj všem,

mám problém s Heroes 5 Zlatá edice, nainstaloval jsem jen původní hru, datadisky ne.. Předtím jsem měl verzi myslím 1.3, z ní jsem přetáhl savy do této hry (verze 1.6). Jsem v kampani za Warlocky, mapa Kultisté. Dokončil jsem ji, ale poté co odkliknu poslední okno ve hře, tak hra spadne. Zkoušel jsem to i na jiném PC, kde jsou Win Vista. Hra padá i pokud tu mapu prohraju - prostě se nedokážu z té mapy vrátit zpátky do menu, vždycky to spadne. Po přetažení map do nové verze hry jsem mapu restartoval, to bylo mělo stačit ne? Nebo je potřeba začít celou hru znovu? :evil: Může to dělat chaos ve verzích uložených her? Ještě jsem nezkoušel zahrát nějakou jinou mapu, jestli to bude taky dělat...

Díky za rady

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon lis 21, 2011 6:28 pm
od Kha-Beleth
Martinus píše:Ahoj všem,

mám problém s Heroes 5 Zlatá edice, nainstaloval jsem jen původní hru, datadisky ne.. Předtím jsem měl verzi myslím 1.3, z ní jsem přetáhl savy do této hry (verze 1.6). Jsem v kampani za Warlocky, mapa Kultisté. Dokončil jsem ji, ale poté co odkliknu poslední okno ve hře, tak hra spadne. Zkoušel jsem to i na jiném PC, kde jsou Win Vista. Hra padá i pokud tu mapu prohraju - prostě se nedokážu z té mapy vrátit zpátky do menu, vždycky to spadne. Po přetažení map do nové verze hry jsem mapu restartoval, to bylo mělo stačit ne? Nebo je potřeba začít celou hru znovu? :evil: Může to dělat chaos ve verzích uložených her? Ještě jsem nezkoušel zahrát nějakou jinou mapu, jestli to bude taky dělat...

Díky za rady

Podle mě to souvisí s tou jinou verzí hry. Najdi savy ze hry se stejnou verzí. Jestli ani to nebude fungovat, tak je chyba ve hře