Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Martinus » sob lis 26, 2011 7:33 pm

Díky, no já bohužel savy 1.6 vůbec nemám. Chtěl bych se tedy zeptat (abych nemusel hrát skoro 4 celé kampaně znovu) - dá se nějak dostat rovnou do kampaně Hraničářů? Vynechám tím asi dvě mapy za Warlocky, to přežiju 8) Jde tedy o verzi Heroes 5 Gold (v1.6)
Zkoušel jsem číty podle Scorpions Wincheateru, ale nemůžu spustit tu konzoli.
Podle návodu jsem na konec souboru autoexec.cfg zapsal
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

pak jsem udělal toto
Pro aktivaci konzole v opatchované verzi na 1.6 je navíc třeba přidat do souboru ....profiles\default_profile\input.cfg tento řádek :
bind show_console '`'


a ještě toto:
Ale pozor - konzole se bude otevírat jen v nových profilech, pokud to chcete použít pro již rozehranou hru, musíte tento řádek vložit i do souboru:
Dokumenty\My Games\Heroes of Might and Magic V\Profiles\"jmeno profilu"\ input.cfg


Bohužel žádná konzole se mi neotvírá, mačkám tlačítko vlnovky pod ESC, zkoušeno na anglické i české klávesnici.
Chtěl jsem na každé mapě zadat čít pro vítězství na mapě a tak se "proskákat" až k Hraničářům. Nebo jde ty kampaně odemknout i jinak, např. editací těch textových souborů? Díky moc za radu, bohužel tolik času nemám, abych to hrál celé znovu :evil:

EDIT: Vyřešeno stažením savů z internetu
Martinus
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 12, 2011 8:15 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Baru » ned led 01, 2012 11:27 pm

Dobry den,mame problem.chceme hrat s kamoskou pres net.hamachi mame spoje vse.. zaprem hru( nemame ani jedna original) a dame multi ..pak mistni sit a standartni..pak nevim co dat..nevidime se tam.Stravili jsme nad tim 6 hodin.Poradte prosim.dekuju
Baru
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned led 01, 2012 5:46 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Dave_Jame » úte led 03, 2012 6:49 pm

kupte si v přepočtu cca za 300 originální hru. to pomůže
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod estla » úte led 03, 2012 6:54 pm

U nás predvčerom 5,9 €
Uživatelský avatar
estla
 
Příspěvky: 474
Registrován: úte lis 09, 2010 8:18 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Lucas Gryf » úte led 03, 2012 8:14 pm

Dave, 300 korun českých?
alias Fangovich
Uživatelský avatar
Lucas Gryf
 
Příspěvky: 585
Registrován: ned říj 30, 2011 9:03 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Dave_Jame » úte led 03, 2012 8:25 pm

Lucas Gryf píše:Dave, 300 korun českých?

Eura to nebudou. V současnosti seženeš za 300 v některých obchodech i 2 kopie Heroes V ToE, Tak vážně nevím proč má někdo potřebu pirátit zrovna toto...
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Lucas Gryf » úte led 03, 2012 9:18 pm

Aha, já jsem myslel že je řeč o MMH6 :D Na xzone se HoMM5 sežene za 199 + poštovné 99 ti to výjde o korunu levněji ;) :D Jinak v gameshopu jsem to viděl za 299. HoMM3 taky za 299 a Diablo za 699. MMH6 za 1199.
alias Fangovich
Uživatelský avatar
Lucas Gryf
 
Příspěvky: 585
Registrován: ned říj 30, 2011 9:03 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod estla » úte led 03, 2012 9:43 pm

Ach sekla som sa - na programingshop.sk cz verzia za 4,99 € :mrgreen:

edit
už som si ju aj objednala :wink:
Uživatelský avatar
estla
 
Příspěvky: 474
Registrován: úte lis 09, 2010 8:18 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Nebiros » stř led 04, 2012 2:21 am

Dave_Jame píše:
Lucas Gryf píše:Dave, 300 korun českých?

Eura to nebudou. V současnosti seženeš za 300 v některých obchodech i 2 kopie Heroes V ToE, Tak vážně nevím proč má někdo potřebu pirátit zrovna toto...


Ja chci Heroes 5 za 300 eur :D ale chcem tam zvlastne zvukove a aj svetelne efekty a magickeho kralička s mrkvičkou :D
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Uživatelský avatar
Nebiros
 
Příspěvky: 170
Registrován: úte črc 06, 2010 4:20 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Nebiros » stř led 04, 2012 2:22 am

estla píše:Ach sekla som sa - na programingshop.sk cz verzia za 4,99 € :mrgreen:

edit
už som si ju aj objednala :wink:


a ja vul som si ju kupil za 999 českych, pri navsteve ked som bol v česku, uz nevim kde presne :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Uživatelský avatar
Nebiros
 
Příspěvky: 170
Registrován: úte črc 06, 2010 4:20 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Lucas Gryf » stř led 04, 2012 6:23 am

@Nebiros
Ale to asi bylo jak hra teprve vycházela, že?
alias Fangovich
Uživatelský avatar
Lucas Gryf
 
Příspěvky: 585
Registrován: ned říj 30, 2011 9:03 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod jmlcoch » pát led 20, 2012 10:56 am

Včera jsem zkusil v poslední kampani Mága porazit Isabel, abych ji vyléčil....tuším 4.díl. Pak se to sekne, vypne a prd. nový díl kampaně se mi nezpřístupní a dál se prostě nedostanu.
Měl jsem celou dobu jen orig. DVD bez patch . tak jsem našel, stáhl a nainstaloval :
1,1
1,2
1,4
1,41
1,5
vše CZ standard - jiné Patche mi nainstalovat nešly. Ale problém nevyřešen :?
Může tam být problém v postupu - že jsem ji porazil, aniž bych třeba někde vykopal nějakou slzu nebo sehnal supr draka?
Nebo je ještě nějaký patch CZ, který jsem nedohledal?
Díky
jmlcoch
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 20, 2012 9:33 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Vesy » pát led 20, 2012 11:00 am

http://www.heroes-centrum.com/h5/patche

Ani nemusíš jít daleko, ale myslím, že patchem to nebude. Navíc po instalaci nového patche musíš misi uhrát znovu, jinak ti hra spadne...
Vesy
 
Příspěvky: 48
Registrován: pon říj 17, 2011 9:36 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod jmlcoch » pát led 20, 2012 11:16 am

no já to po nahrání path hrál "pár týdnů" a ok - jen mi to padlo, když jsem chtěl přehodit nějaké artefakty, které tam vlastně neexistují....
nakonec jsem ale artefakty vyřešil, boje dohrál... zkusím to ještě na jiném PC, kde nemám patche nahozené
za ty aktuální díky!
Případně bych začal od začátku :-)
jmlcoch
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát led 20, 2012 9:33 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Vesy » pát led 20, 2012 11:21 am

Tak ona by měla stačit poslední mise před odemčením... Však uvidíš... :-)
Vesy
 
Příspěvky: 48
Registrován: pon říj 17, 2011 9:36 am

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron