Stránka 1212

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 11:26 am
od jmlcoch
díky za radu - zkusím - už se těším :-)

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 22, 2012 2:55 pm
od jmlcoch
Vesy píše:Tak ona by měla stačit poslední mise před odemčením...

Hotovo !!!! opravdu to stačilo jen jet odznova- tu poslední misi... Projel jsem to bez cheatů na lehčí verzi, ale jsem rád, že jsem si nemusel vypomáhat.... už se těším na šestku (mám ji nachystanou, ale na noťasu v práci to nefunguje a doma není čas :-( )

Re: MULTIPLAYER

PříspěvekNapsal: ned črc 29, 2012 9:13 pm
od Tomko302
Zaity píše:
Frost-Dragon píše:ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:



bud to bude firewallem nebo zkus založit ty a jestli se na tebe někdo připíchne :D

ahoj chcel by som vedet ako ste to viriesili lebo ja mam ten isty problem

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv srp 02, 2012 2:08 pm
od drabice
ahoj pomůže někdo prosím nemůžu hru Heroes VI spustit sekne se mi celej komp když se mám jednou přihlásit na online. Volala sem na podporu a at pošlu email, na ten odpověd žádná ted ani telefony neberou tak mám hru za plno peněz a nic .-( komp nebo spíš notas všechny parametry splnuje a jiný hry běžej normál tak nevím co s tím. hra je nainstalovatelná ale hrát se nepřihlásí mě o prosím o radu či pomoc moc děkuju!!!!

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv srp 02, 2012 4:37 pm
od Dave_Jame
zdravím drabice

No v první řadě bych tě rád upozornil na malou skutečnost, že toto téma je věnované Heroes 5 nikoliv 6, Možná by pomohlo ho napsat do patřičného tématu.

Teď k tvému problému.
První věc co by jsi měla udělat, (pokud jsi tak ještě neudělala) je aplikovat všechny dostupné Patche. K tomuto nemusíš být přihlášená, stačí ve složce najít kde je hra nainstalovaná soubor GU.exe a několikrát ho spustit, dokud hra již další aktualizaci nenajde.

Pokud tvůj stroj opravdu splňuje všechny požadavky (nejsem expert na technickou část) tak bych se podíval zda nějaký ze tvých programů neblokuje přístup hry a jejích součástí na net. Například Firewall nebo Antivir.

Asi by neuškodilo i hru přeinstalovat, ale to je zdlouhavé tak bych to až tak moc nedoporučoval. Kdyby byly bližší informace, určitě by se našel někdo kdo dokáže lépe poradit. Zkus si zjistit parametry svého stroje, od procesoru por ram, disk i grafiku, u té zejména bývá nejvíce problémů.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte zář 04, 2012 5:33 pm
od LP3W7a
Zdravím, hrál jsem do teď jen HoMaM V Tribes of the East. Hraju na notebooku s rozlišením 1366x768 a vše je OK. Teď jsem si kvůli kampaním koupil ještě HoMaM V a HoMaM V Hamers of Fate, ale i když tam jde nastavit rozlišení 1366x768, tak je to stejně takové všechno spláclé a zúžené. Patche mám nejnovější u všech tří her.

Nejde s tím něco udělat? Díky :)

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte kvě 28, 2013 5:23 pm
od Psychiatrist
Ahoj,

mám problém. Naistaloval jsem si HOMAM 5, hrál jsem ho a poté odinstaloval (měl jsem aktualizované na verzi 1.06). Když jsem dnes opět naistaloval HOMAM 5 tak už mi nejdou patche na verzi 1.06 naistalovat s tím že to píše že daný patch je už naistalován. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř čer 26, 2013 9:03 am
od jandysek
Ahojte, mám problém se zvukem. Hru normálně nainstaluju a spustím, ale po spuštění mi nejde zvuk. Mohli byste mi prosím někdo poradit co s tím?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned říj 27, 2013 12:21 pm
od rigormortis
Zdravím, po dlouhé době jsem znovu nainstaloval své oblíbené HOMAM V (CZ verze,Zlatá edice, patch 1.6.)
No, a jak tak hraju dostal jsem se do problému s nemožností pokračovat s kampaní warlocka, splním poslední misi (Realagova nabídka) a hra "spadne" zkoušel jsem přeinstalaci hry, nepomohlo. Pak jsem tedy zkusil nahrát starší save, stejná situace, opět mi to spadlo v tom stejném místě, tak jsem zkusil nahrát save z mise předchozí (labyrint) tu jsem úspěšně splnil a stejný problém na konci. Podotýkám že jsem vlastníkem originální hry na patchi 1. 6., PC mi jede na procesoru AMD athlon 64 dual core 3600+ 2,01GHz, RAM 2 GB DDR 2, grafická karta je GEForce 9500 GT. Díky za rady.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 10, 2014 5:31 pm
od Lord Gyllbertus
Azyl, 5. mise.
Nejdřív jsme to psal do Azylu, ale pak jsem si všiml, že tu máte i tehnické problémy... V 5. misi, když pošlu toho druhého hrdinu za bránu, ať přivede posily, tak na konci kola mi celá hra spadne. Co s tím mohu dělat?
Chtěl jsem nainstalovat patch, jestli tam třeba není nějaká chyba kterou by to opravilo, ale patch mi hlásí, že Heroes nemám nainstalové, což očividně mám... Co s tím?
Dík za radu.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2016 3:13 pm
od Fini
Zdravím, rozhodl jsem se znovu si zahrát H5 (vždy jsem ho hrál bez patchů) a našel jsem a nainstaloval všechny patche až do 1.6.

Nejen že se mi ta hrá zdá mnohem víc zabugovanější, AI mnohem víc stupidnější, ale v kampani, misi za necromancera- INVAZE mi v jeden moment hra neustále padá, je jedno jestli načtu jiný save a hraju jinak nebo restartuju misi, hra pokaždé spadne. Není nějaký český patch na 1.6 nebo nedá se to nějak vyřešit?

Jestli to budu muset reinstalovat tak už na 100% bez patchů protože se mi nechce hledat který z nich dělá tu hru tak primitivní i na hrdinskou obtížnost.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2016 5:39 pm
od antalyan
Fini píše:Zdravím, rozhodl jsem se znovu si zahrát H5 (vždy jsem ho hrál bez patchů) a našel jsem a nainstaloval všechny patche až do 1.6.

Nejen že se mi ta hrá zdá mnohem víc zabugovanější, AI mnohem víc stupidnější, ale v kampani, misi za necromancera- INVAZE mi v jeden moment hra neustále padá, je jedno jestli načtu jiný save a hraju jinak nebo restartuju misi, hra pokaždé spadne. Není nějaký český patch na 1.6 nebo nedá se to nějak vyřešit?

Jestli to budu muset reinstalovat tak už na 100% bez patchů protože se mi nechce hledat který z nich dělá tu hru tak primitivní i na hrdinskou obtížnost.

Ahoj,

pokud máš nainstalovány všechny patche v češtině, pak by hra měla fungovat, jak má.

Nicméně pokud to nefunguje, jak má, asi nejlepší, co můžeš udělat, je nainstalovat datadisk Tribes of the East a stáhnout do něj kampaně ze základní hry i z prvního datadisku.

Návod na stažení kampaní získáš v článku k modifikaci na H5: http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=16&t=7510. Není to nic komplikovaného, v podstatě jen stáhneš a zkopíruješ dvě složky.

Získáš tak všechny originální kampaně pod jedním zástupcem, navíc se všemi vylepšeními, co přišly v datadisku ToE.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon dub 24, 2017 9:51 pm
od Anonim
Zdravím, mám obrovský problém s Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East. Mám koupený originál Zlaté edice, ale hra mi neskutečně padá (cca každých 10 minut) a teď navíc se mi nedaří spustit ani některé uložené pozice ve hře (pravděpodobně se nějak špatně uložily/vůbec neuložily). Netuším čím by to mohlo být. S původní hrou jsem téměř problémy neměl, ty přišly až s Tribes of the East. Mám Windows 7 - 32 bitovou verzi (nevím zda to není problém) a poměrně výkonné PC, které by si s touto "starší" hrou mělo bez problémů poradit.

Kvůli zmíněným problémům je hra v podstatě nehratelná a to mě dost štve, protože jsem si ji dost oblíbil, proto vám budu nesmírně vděčný za případné rady.

Předem děkuji.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob říj 20, 2018 6:33 pm
od Eruvee
Zdravím!
Po delší době jsem se rozhodla si znovu zahrát Heroese. Dohraji 1. kampaň, 5. misi. Vyjede scéna jak umře Nikolaj, hodí mě to zpátky na mapu, vyskočí okýnko "Mise splněno." Když kliknu na zavřít, celá hra mi spadne. Zkoušela jsem nainstaloval patche, ale nic nepomohlo. Nevíte co s tím? Nechce se mi to reinstalovat a hrát odznovu :/