Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: Hra spadne

Příspěvekod Pedroso » pát lis 30, 2007 6:11 pm

sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Připojuji se se stejným problémem v kampani za peklo - 3. mise (henění se s čichačem kytek), 2x jsem ho porazil, ale po sumarizaci místo další kampaně skončím s chybovou hláškou ve winduchách (něco jako program provedl neplatnou operaci a bude ukončen:(). Mám CZ sběratelskou edici s patchem 1.5. Poradíte někdo co s tím? Díky Předem Petr
Pedroso
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned zář 24, 2006 8:01 pm

Re: Hra spadne

Příspěvekod Filda » pon pro 03, 2007 7:33 am

Pedroso píše:
sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Připojuji se se stejným problémem v kampani za peklo - 3. mise (henění se s čichačem kytek), 2x jsem ho porazil, ale po sumarizaci místo další kampaně skončím s chybovou hláškou ve winduchách (něco jako program provedl neplatnou operaci a bude ukončen:(). Mám CZ sběratelskou edici s patchem 1.5. Poradíte někdo co s tím? Díky Předem Petr


Problém jsem vyřešil nainstalování posledního patche a misi jsem jel znova a prošlo to bez vyhození do winů. :wink:
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Re: Hra spadne

Příspěvekod Pedroso » pon pro 10, 2007 8:20 pm

Filda píše:
Pedroso píše:
sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Připojuji se se stejným problémem v kampani za peklo - 3. mise (henění se s čichačem kytek), 2x jsem ho porazil, ale po sumarizaci místo další kampaně skončím s chybovou hláškou ve winduchách (něco jako program provedl neplatnou operaci a bude ukončen:(). Mám CZ sběratelskou edici s patchem 1.5. Poradíte někdo co s tím? Díky Předem Petr


Problém jsem vyřešil nainstalování posledního patche a misi jsem jel znova a prošlo to bez vyhození do winů. :wink:


A kterého? 1.6? Zkusím to taky, ale znovu se mi tu misi hrát nechce:( Stačil ti restart mise?
Pedroso
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned zář 24, 2006 8:01 pm

Re: Hra spadne

Příspěvekod Filda » úte pro 11, 2007 7:31 am

Pedroso píše:
Filda píše:
Pedroso píše:
sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Připojuji se se stejným problémem v kampani za peklo - 3. mise (henění se s čichačem kytek), 2x jsem ho porazil, ale po sumarizaci místo další kampaně skončím s chybovou hláškou ve winduchách (něco jako program provedl neplatnou operaci a bude ukončen:(). Mám CZ sběratelskou edici s patchem 1.5. Poradíte někdo co s tím? Díky Předem Petr


Problém jsem vyřešil nainstalování posledního patche a misi jsem jel znova a prošlo to bez vyhození do winů. :wink:


A kterého? 1.6? Zkusím to taky, ale znovu se mi tu misi hrát nechce:( Stačil ti restart mise?


Jo, 1.6 a stačil restart.
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Re: Hra spadne

Příspěvekod karton » stř led 16, 2008 10:52 pm

sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Mám tentýž problém, ale třetí mise první kampaň, myslím. Prostě Obležení. Dohraju závěrečný boj, kliknu na zavřít a hra spadne. Je to pod posledním patchem 1.6. Může to být tím, že misi jsem začal na 1.0 a končil na 1.6 patchi?
Další dotaz: Jak se snášejí HOMAMV s Vistama?
karton
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 16, 2008 10:50 pm

Re: Hra spadne

Příspěvekod karton » čtv led 17, 2008 11:15 am

karton píše:
sickboy666 píše:
Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?


Mám tentýž problém, ale třetí mise první kampaň, myslím. Prostě Obležení. Dohraju závěrečný boj, kliknu na zavřít a hra spadne. Je to pod posledním patchem 1.6. Může to být tím, že misi jsem začal na 1.0 a končil na 1.6 patchi?
Další dotaz: Jak se snášejí HOMAMV s Vistama?


Tak k první části dotazu: včera jsem to testnul a zřejmě pokud uděláte save v průběhu mise, potom nahodíte patch a misi loadnete způsobí, že mise na konci způsobí nestabilitu programu. Hrál jsem tu misi, na které mi to dělalo problém od začátku na novém patchi a konec proběhl v pořádku. Z toho plyne, že save z předchozí verze patche zřejmě nemusí být kompatibilní s verzí novější. V mém případě z ver 1.0 na ver 1.6
karton
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř led 16, 2008 10:50 pm

Příspěvekod Dark Dominic » ned led 20, 2008 4:17 pm

Kam se ukládá save?Do jaké složky?Prosím přesné umíštění.Nikde to nemůžu najít.
Dark Dominic
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte led 01, 2008 8:25 pm

Chyba při načítání hry

Příspěvekod rouwi » ned dub 20, 2008 10:48 am

Ahoj, mám problém. Heroes V. se mi normálně spustí, můžu si vybrat jakoukoli mapu nebo kampaň, jakmile mi naběhne ukazatel loadování hry, celá hra spadne a hlásí to že v programu se vyskytla chyba nebo tak něco. Můžete mi proadit co s tím? Díky moc!
rouwi
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 20, 2008 10:40 am

Hra se furt seká na tvrdo

Příspěvekod Kretos » stř čer 04, 2008 7:01 pm

Hojte potřebuju helpnout, naistaloval sem si Heroes V a tak ho praju jeden den dva tři a pak při čtvrtém dnu mi hra asi po hodině se sekne na tvrdo a já dálo nevím co dál tak sem restrtoval PC, tak sem si myslel že asi nejaká malá chyba ale pak další den to samý sice asi tak po 30minutách a tak se to opakuje každý den když hraju a nepomáhá nic ani Alt + F4 pls pomožte, už se ten Heroes bojím zpustit bo můj taťka je vždycky hodně nasranej když se to sekne pls pomožte.

PS: za gramatické chyby se omlouvám se dizgrafik a dělá my to problém.
Kretos
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 04, 2008 6:47 pm

Re:

Příspěvekod Ëxabyte » sob čer 07, 2008 8:50 pm

major konig7 píše:Hi, tohle už jsem tu jednou psal, ale nikdo mě neodpověděl tak to hodím sem protože už sem fakt zoufalý :cry: Takže nainstaloval jsem hru, ale musel jsem to vypnout když se to ještě instalovalo. (Bylo už 100%, poslední kopírování atd.) Nainstaloval jsem patche 1.1 a 1.2, a zkusím hru spustit... ukáže se úvodní okno (to ještě před Ubisoft a intrem) a pak to hodí HoMaM has encountered a problem and needs to be close. Zkoušel jsem to odinstalovat, odinstalace proběhne normálně, potvrdí se že se to odinstalovalo, ale když to chci znova nainstalovat tak tam pořád mám jenom možnost Odinstalovat. Co s tím? :cry:


Tohle se mi stalo taky, jednou uz jsem mel Homm5 nainstalovany ale pak jsem ho odinstaloval, kdyz se ho nyní pokouším nainstalovat tak mi to dava pouze moznost odinstalace

Prosim o radu , uz me to žere ze si to nemuzu zahrat :-(
Ëxabyte
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob čer 07, 2008 8:44 pm

Re: Re:

Příspěvekod nawaro » ned čer 08, 2008 8:12 am

Ëxabyte píše:
major konig7 píše:Hi, tohle už jsem tu jednou psal, ale nikdo mě neodpověděl tak to hodím sem protože už sem fakt zoufalý :cry: Takže nainstaloval jsem hru, ale musel jsem to vypnout když se to ještě instalovalo. (Bylo už 100%, poslední kopírování atd.) Nainstaloval jsem patche 1.1 a 1.2, a zkusím hru spustit... ukáže se úvodní okno (to ještě před Ubisoft a intrem) a pak to hodí HoMaM has encountered a problem and needs to be close. Zkoušel jsem to odinstalovat, odinstalace proběhne normálně, potvrdí se že se to odinstalovalo, ale když to chci znova nainstalovat tak tam pořád mám jenom možnost Odinstalovat. Co s tím? :cry:


Tohle se mi stalo taky, jednou uz jsem mel Homm5 nainstalovany ale pak jsem ho odinstaloval, kdyz se ho nyní pokouším nainstalovat tak mi to dava pouze moznost odinstalace

Prosim o radu , uz me to žere ze si to nemuzu zahrat :-(


Tohle se mi taky stalo. Problém je v chybném uložení informací registru Windows (je jedno jestli XP nebo Vista). Jsou dva možné postupy, ale než začneš s jakýmkoliv, smaž složku se hrou (X:/Program files/Heroes of might and magic V), možná se ti objeví zpráva o upozornění, kterou jen potvrď.

Potom restartuj PC.
Následně si otevři "Ovládací panely" (nebo "Nastavení") a otevři si nástroj "Odinstalovat program". Najdi HoMAM V a dej odinstalovat. Pravděpodobně se ti objeví nějak hláška, ale důležité je, aby zmizel z toho seznamu. Pokud se ti to povede, restartuj a můžeš instalovat bezproblémů.

Pokud tě to nepustí dál, že nemůže najít uninstal soubor, tak jediná možnost je použít program typu Registry Booster, Registry Cleaner (doporučuju Registry Booster 2, má i defregmentaci registrů a to občas pomůže a není složitý pro začátečníky). Jsou převážně free na netu. Ale pozor u nich, jejich úkolem je převážně mazat nefunkční odkazy v registrech, proto je dobré zálohovat registry před mazáním, ale to ty programy umí také.

Pak podlé tvých schopností, buď najdeš registry HoMAM V (pomocí programu) ručně, nebo automaticky, ale to může občas dělat problémy.

Doufám, že ti tanhle vyčerpávající návod nějak pomůže.
nawaro
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned čer 08, 2008 7:53 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Ëxabyte » ned čer 08, 2008 12:45 pm

dekuji za odpovoed, nicmene pokus o odinstalaci v ovladacich panelech samozrejme selhal (...), sehnal jsem si plnou verzi registry booster 2 a kompletne procistil cely registr, nicmene problemy pretrvávají

nevíte co s tím? :-(
Ëxabyte
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob čer 07, 2008 8:44 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Eru » ned čer 08, 2008 2:56 pm

Ëxabyte píše:dekuji za odpovoed, nicmene pokus o odinstalaci v ovladacich panelech samozrejme selhal (...), sehnal jsem si plnou verzi registry booster 2 a kompletne procistil cely registr, nicmene problemy pretrvávají

nevíte co s tím? :-(

Já používám Revo Uninstaller, zatím mi zvládl všechno.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Uživatelský avatar
Eru
 
Příspěvky: 162
Registrován: sob pro 29, 2007 2:45 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Ëxabyte » ned čer 08, 2008 6:32 pm

dekuji moc, zabralo to
Ëxabyte
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob čer 07, 2008 8:44 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Bladebiker » ned čer 22, 2008 1:29 pm

Padá mi hra,mám patch 1.41.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Bladebiker
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 19, 2008 10:37 am

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron