Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod antalyan » úte črc 07, 2015 10:54 am

A kampaň za kobku taky dělá problémy?

Jinak určitě si zkontroluj, jestli máš AKTUÁLNÍ grafický ovladač.
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 404
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » úte črc 07, 2015 11:04 am

Restartovat jsem samozřejmě zkoušel :) A kampaň kobky jede taky v pohodě.
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm


Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » úte črc 07, 2015 12:46 pm

nejnovější
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod antalyan » úte črc 07, 2015 4:36 pm

Ještě mě napadá, máš hru aktualizovanou na verzi 2.1.1?

Pokud i tohle máš, tak už mě bohužel nic nenapadá a doporučuji obrátit se na oficiální technickou podporu.
https://support.ubi.com/en-US/
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 404
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » úte črc 07, 2015 5:07 pm

Ano, mám samozřejmě 2.1.1, ale je možné, že to bude dělat jen první mise.. kterou ale určitě nemůžu přeskočit, abych to mohl zjistit :D
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » úte črc 07, 2015 10:56 pm

Tak zkoušel jsem všemožná řešení, která mě napadla a pořád to je stejné.. bohužel mi asi nezbývá než piráty úplně přeskočit...
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm


Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » stř črc 08, 2015 3:47 pm

Pochybuju, že mi nějak zásadně poradí kromě toho co tady už padlo, takže jsem začal už hrát tance smrti
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod antalyan » stř črc 08, 2015 5:19 pm

No, můžeš hrát tanec smrti a mezitím napsat na oficiální podporu :)
Já jsem měl problém s připojením ke CONFLUXU, sice jim to trvalo 5 měsíců, ale nakonec mi pomohli, takže bych to aspoň zkusil.
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 404
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » stř črc 08, 2015 7:41 pm

Tak je to tu zase.. Dohrál jsem první misi tance smrti a ve druhé už je to zase rozházené.. Asi zkusím přeinstalovat hru, to jsem ještě nezkoušel.
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod antalyan » čtv črc 09, 2015 9:15 am

Nejsem si úplně jist jestli to může pomoct protože bych ten problém viděl někde v grafice, ale zkusit to určitě můžeš
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 404
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod dombrovskp » pát črc 10, 2015 8:56 pm

Jaký problém v grafice? Znovu jsem nainstaloval a nic se nezměnilo.. Zkontroloval jsem na supportu intelu poslední verzi a mám ji nainstalovanou z 05/2015. Ještě mě napadá, že když je problém jen v některých misích, tak jestli by mi nekdo nemohl poslat svoje lokální savy, ať vidím jestli se to změní po přeskočení lvl kde je problém.
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod Mikes » čtv zář 24, 2015 10:54 pm

Koupil jsem si Zlatu edici, nainstaloval a chvíli hrál, vše bylo ok. Pak jsem doinstaloval Odstíny a v tu chvíli hra začala blbnout. Nepomohlo hru znovu přeinstalovat, nepomohlo ani přeinstalovat počítač. Nyní popis chyb:
1. Hned v první misi chybí obrázek hrdiny a při poklepání se nic neděje (viz obrázek http://ulozto.cz/xhxCatMs/bug-png )
2. Při sebrání jakékoliv suroviny (kromě ohníčku) hra spadne
3. Při vyhraném souboji hra spadne
(Body 2. a 3. neplatí pro offline verzi, tam se hra chová stabilněji)
Hledal jsem, čím by to mohlo být, nic jsem nenašel. Nějaké tipy?
Mikes
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv zář 24, 2015 10:42 pm

Re: H6 technická podpora

Příspěvekod antalyan » pát zář 25, 2015 8:49 am

1. To je normální, je to součást tutotiálu, v určitém momentu první mise se odemkne
2. + 3. Máš nejnovější stažené patche?
Uživatelský avatar
antalyan
 
Příspěvky: 404
Registrován: ned dub 13, 2014 10:15 am

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků