Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Azyl

„Za čest, řád a povinnost"

Azyl

Příspěvekod lucius » pon říj 17, 2011 9:20 am

Zdravím vás, tak jsem začal hrát Heroes VI, začal jsem hrát kampaň za Azyl, hru hraji v offline režimu, po dohrání druhé mise Císařova .... (něco) mi kampaň za azyl skončí, a nevím jestli je to normální, prostě další mise není a skočí mi to do základního menu. Nevíte někdo jestli je to normální? Po té jsem začal hrát kampaň za nekropoly hraji první misi a jsem zvědav jestli to opět neskončí po druhé misi? Nemáte někdo stejnou zkušenost? Díky za informaci
Uživatelský avatar
lucius
 
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 17, 2011 9:15 am

Re: Azyl

Příspěvekod Thelvyn » pon říj 17, 2011 10:44 am

lucius píše:Zdravím vás, tak jsem začal hrát Heroes VI, začal jsem hrát kampaň za Azyl, hru hraji v offline režimu, po dohrání druhé mise Císařova .... (něco) mi kampaň za azyl skončí, a nevím jestli je to normální, prostě další mise není a skočí mi to do základního menu. Nevíte někdo jestli je to normální? Po té jsem začal hrát kampaň za nekropoly hraji první misi a jsem zvědav jestli to opět neskončí po druhé misi? Nemáte někdo stejnou zkušenost? Díky za informaci

No, předpokládám že ty dvě mise o kterých mluvíš, jsou tutorial - výuková kampaň, jak je tam někde napsáno... :roll:
Po jejím dohrání se zpřístupní kampaň za všechny národy, včetně lidí.
Thelvyn
 
Příspěvky: 75
Registrován: úte srp 23, 2011 9:51 am

Re: Azyl

Příspěvekod Vayshan » pon říj 17, 2011 11:30 am

Aj podla mňa je to iba nácvik,prológ on ma iba 2 misie.Hráš za Antona alebo za Slavu ?
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Uživatelský avatar
Vayshan
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob bře 28, 2009 3:46 pm

Re: Azyl

Příspěvekod lucius » pon říj 17, 2011 11:52 am

Hrál jsem za Slávy, ale asi máte pravdu že to byl prolog, a hned jak jsem ho dohrál tak se mi zpřístupnily všechny ale nevím jestli je mezi nimi Azyl, myslím hned vedle ikony toho prologu byla Nekromacie tak jse ji začal hrát, musím se na to mrknout doma.
Uživatelský avatar
lucius
 
Příspěvky: 14
Registrován: pon říj 17, 2011 9:15 am

Re: Azyl

Příspěvekod Vayshan » pon říj 17, 2011 1:14 pm

Yo sprístupnils sa ti aj Azyl kukni on tam bude medzi ostatnými.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Uživatelský avatar
Vayshan
 
Příspěvky: 565
Registrován: sob bře 28, 2009 3:46 pm

Re: Azyl

Příspěvekod Dead_MAX » čtv říj 20, 2011 7:38 pm

Počkej až se dostaneš do druhý mapy normální kampaně za Azyl. Dostaneš Sluneční jezdce, kteří mají jedinou abilitu.
Nefunkční charge. :D
Má to fungovat jako ve všech předchozích heroesech. Čím víc políček přejedeš před útokem, tím větší dáš damage. Sleduju to od začátku mise, ani jednou to nedalo víc damage. Hořkosladký je, že ani ten kalkulátor (najedete nad jednotku a napíše vám to kolik dáte damage, kolik jednotek chcípne a jestli jednotka bude opětovat útok - což u vylepšených healerek taky například nefunguje) s tím nepočítá....jako by ta abilita vůbec neexistovala. :mrgreen: :mrgreen:

Začínám zjišťovat, že Heroes 6 je výborná hra...plná bugů...Jako World of Warcraft. :mrgreen:
Dead_MAX
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte říj 18, 2011 2:52 pm

Re: Azyl

Příspěvekod skat » pon říj 24, 2011 10:56 am

ahoj, mam dotaz, někde jsem zaslechl, nebo jsem se dočetl, že pro azyl je u hrdiny schopnost, že když se vystřelí upgradeovaným kušníkem, tak šíp při cestě k cíli zasáhne jen nepřátelské jednotky. Je to pravda - nějak jsem to v tom šíleným stromu schopností zatím nenašel.
skat
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon říj 24, 2011 9:52 am

Re: Azyl

Příspěvekod Shurta » pon říj 24, 2011 11:31 am

Ve strome to nemaji je to jen specialka jednoho z hrdinu, nevim jestli si ji muzes vybrat primo pri tvorbe jako specialku, to sem nekoukal.
Shurta
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob říj 22, 2011 9:31 pm

Re: Azyl

Příspěvekod concobara » pon říj 24, 2011 12:24 pm

jj jde to vybrat při tvorbě
concobara
 
Příspěvky: 179
Registrován: pon zář 12, 2011 9:20 am

Re: Azyl

Příspěvekod skat » pon říj 24, 2011 1:00 pm

ok, díky. takže to je jako speciálnka jednoho z hrdinů co už ve hře jsou, nebo to je jen když si tvořím hrdinu jedna z možností?
skat
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon říj 24, 2011 9:52 am

Re: Azyl

Příspěvekod concobara » pon říj 24, 2011 2:07 pm

Když vytváříš hrdinu v tom Dynasty Editoru tak tam se to dá zvolit jako taková ta speciální schopnost pro daného hrdinu
concobara
 
Příspěvky: 179
Registrován: pon zář 12, 2011 9:20 am

Re: Azyl

Příspěvekod Blade4 » čtv říj 27, 2011 10:53 pm

Mam zvláštní prob.. Když za Slávu dohraju tu výukovou kampaň a dám pokračovat..., tak se mi restartuje ta druhá výuková mise.. :( vůbec nevím co s tím... na té liště nemam zpřístupněné žádné frakce krom tutoriálu... Pomoc prosím
Blade4
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 27, 2011 10:50 pm

Re: Azyl

Příspěvekod Dave_Jame » pát říj 28, 2011 10:16 am

Občas se to stane, zkus druhou mapu dohrát znovu, zatím to všichni nějak vyřešily
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: Azyl

Příspěvekod Blade4 » pát říj 28, 2011 10:59 am

Právě jsem jí dohrál znovu asi 3x :(.... když dám Kampaň na začátku tak se mi ukazuje že je hraná ta první mapa... ale když dám pokračovat načte se normálně druhá.. tu pak drohraju.. a ukáže se mi, že první je dohraná a můžu vesele opět na druhou..
Blade4
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 27, 2011 10:50 pm

Re: Azyl

Příspěvekod Dave_Jame » pát říj 28, 2011 11:04 am

Divné, mohl by jsi prosímtě printscriemnout statistiky po dohrání a ukázat nám je
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Další

Zpět na Azyl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron