Heroes 3 save

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Post Reply
jnccc

Heroes 3 save

Post by jnccc »

Zdravim lidicky mam takovy problem ... Stahl jsem si Heroes III Ktery jsem rozbalil a bez instalace tuto hru muzu hrat ... Ale kdyz jsem ve hre tak nejde ukladat ... nevite jak zaridit aby to slo ? :( Dekuji za kazdou radu
Danken the Elder God

Re: Heroes 3 save

Post by Danken the Elder God »

Tady se asi dá poradit jedině aby si si pořádně zkontroloval co stahuješ. Už to tak bývá že hry ykteré jsou rovnou nainstalované na CD nebo ve složce kterou stáhneš, mají problémy s ukládáním, nastavením, či něčím jiným. Buď si musíš hru koupit(300 Kč není moc), nebo znovu stáhnout, ovšem ne takovouhle verzi, ale normální CD.
jnccc

Post by jnccc »

Danken the Elder God wrote:Tady se asi dá poradit jedině aby si si pořádně zkontroloval co stahuješ. Už to tak bývá že hry ykteré jsou rovnou nainstalované na CD nebo ve složce kterou stáhneš, mají problémy s ukládáním, nastavením, či něčím jiným. Buď si musíš hru koupit(300 Kč není moc), nebo znovu stáhnout, ovšem ne takovouhle verzi, ale normální CD.

Jasne kaslu na to ... koupim si originalku ... To bude asi rozhodne lepsi ... Dekuji za radu
StreetX38

Post by StreetX38 »

Diety nezabírají? nedaří se vám shodit pár kil? dám vám radu pocházející přímo od indického maharádži z turecka! Rada, která dokonale změní váš život je takováto:
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
StreetX38

Post by StreetX38 »

Nežerte!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Post Reply