Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes 3 complete pod Win XP?

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Heroes 3 complete pod Win XP?

Příspěvekod gunik » úte lis 14, 2006 10:48 am

Zdravim, nevite nekdo jak rozchodit heroes 3 complete pod XPckama. Instalace probehne,ale pak to nejde spustit...
gunik
 

Příspěvekod klaymen » úte lis 14, 2006 10:52 am

ja mam nainstalovane H3 pod XP Home a funguju uplne v pohode, nainstalujem a spustim.....neni co riesit
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2

Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.

<img src="http://kat.heroes-centrum.com/hoc.jpg">
Uživatelský avatar
klaymen
 
Příspěvky: 523
Registrován: stř led 04, 2006 3:57 pm
Bydliště: Elona

Příspěvekod HICKSCZ » úte lis 14, 2006 12:17 pm

Ja to same, a myslim ze dalsich 30 lidi co tu hrajou tak taky.

Co ti to pise za chybu? jestli zadnou, skus to jeste preinstalovat. jestli to neni originalka, muze to byt crackem.
Uživatelský avatar
HICKSCZ
 
Příspěvky: 164
Registrován: pon kvě 15, 2006 12:46 pm

Příspěvekod schveider » pon dub 02, 2007 7:26 pm

Me to treba nejde ani nainstalovat.Nenabehne mi InstalShield.
schveider
 

Příspěvekod karel » pát dub 06, 2007 12:02 pm

Jesti používáš kerio firewal od Sunbeltu tak ho na instalaci vypni já se radši vrátil k starší verzi keria s novým jsou problémy
Uživatelský avatar
karel
 
Příspěvky: 22
Registrován: ned úno 04, 2007 9:23 am

Příspěvekod hrabe zdenek » ned kvě 20, 2007 12:58 am

karel píše:Jesti používáš kerio firewal od Sunbeltu tak ho na instalaci vypni já se radši vrátil k starší verzi keria s novým jsou problémy



ja mam or. verzi complete koupil sem novej počítač ated mi nejde čeština to mi dela i u setleru
hrabe zdenek
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned kvě 20, 2007 12:27 am
Bydliště: VARNSDORF

Příspěvekod Raisen » úte čer 19, 2007 6:12 pm

Mně také funguje H3 naprosto bez problémů :D
Uživatelský avatar
Raisen
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 19, 2007 6:10 pm

Re: Heroes 3 complete pod Win XP?

Příspěvekod BrickLee47 » čtv zář 18, 2014 3:18 am

ja mam nainstalovane H3 pod XP Home a funguju uplne v pohode
BrickLee47
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř zář 17, 2014 5:49 pm


Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron