Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Nejde mi Heroes III

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Ziketan » ned čer 23, 2013 12:37 am

Ahoj mám Windows 7 64 bit a nechce mi to nabehnuť a pritom mi to predtým išlo!!! nejaku dobu som to nehral a teraz som to skusil a ako keby mi nenašlo CD pritom to mam nahodene v daemone skušal som aj kompatibilitu zo všetkým možným 95, 98, 2000... proste všetky tam no ani svetemu mi to nechce naskočiť pls help
Ziketan
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 23, 2013 12:19 am

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Shade3 » ned čer 23, 2013 9:45 am

A co se stane? Prostě se to nespustí?
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm
Bydliště: Svatá Sokolí říše

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Roberto » ned čer 23, 2013 10:48 am

Nespúšťa sa tá hra cez DOSbox?
Roberto
 
Příspěvky: 29
Registrován: sob úno 23, 2013 8:32 am

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Shade3 » ned čer 23, 2013 11:56 am

Problém s kompatibilitou by to neměl být, já rozjedu Homam III na 64-bitových win8 víceméně bez problému (sem tam to však spadne).
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm
Bydliště: Svatá Sokolí říše

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Ziketan » ned čer 23, 2013 6:52 pm

Shade3 píše:A co se stane? Prostě se to nespustí?


Presne hodí mi ten obrázok načítavania asi na sekundu a potom sa proste iba preblikne obrazovka a nič napíše mi že nieje CD pritom ho vo virtualke proste nechápem prečo mi to robí predtým mi to išlo...
Ziketan
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 23, 2013 12:19 am

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Shade3 » ned čer 23, 2013 7:48 pm

A máš originálku?
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm
Bydliště: Svatá Sokolí říše

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Niven » pon čer 24, 2013 6:21 am

Mám Win 7 64 bit a heroes III šly úplně v pohodě akorát padaly. Tak jsem nastavil kompabilitu win 98/me a spustit jako správce. Od té doby jedou bez problémů. Já mám original od Playmana. Třeba máš špatnou verzi.
Uživatelský avatar
Niven
 
Příspěvky: 230
Registrován: pon led 28, 2008 1:11 pm
Bydliště: Enroth

Re: Nejde mi Heroes III

Příspěvekod Ziketan » pon čer 24, 2013 6:55 pm

Shade3 píše:A máš originálku?

nie
Ziketan
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned čer 23, 2013 12:19 am


Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron