Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes III HD Edition

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Heroes III HD Edition

Příspěvekod Bušák » stř pro 10, 2014 9:04 am

Právě jsem si na oficiálních stránkách H7 všiml zajímavé novinky: tvůrci oznámili v podstatě remake legendární Heroes III, co si o tom myslíte? 8)
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... nouncement
Uživatelský avatar
Bušák
 
Příspěvky: 456
Registrován: úte srp 05, 2008 11:36 am
Bydliště: České Budějovice

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod RoyLaiden » stř pro 10, 2014 9:35 am

už jsem o tom taky slyšel tak uvidíme jak se jim to povede :-D ....ale stejně podle mě je lepší si zahrát tu původní "ne HD" verzi :-D ....klasika je klasika no :-D
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Uživatelský avatar
RoyLaiden
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon srp 25, 2014 4:21 pm

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Lucas Gryf » stř pro 10, 2014 2:15 pm

Nevím, co si pod tím mám představit. Prostě jenom dají modely jednotek do 3D a dají nastavitelné rozlišení? Nebo celou mapu přetvoří do 3D? Bude to fungovat pro ty, co si hru koupili nebo bude vlastně nová hra?
alias Fangovich
Uživatelský avatar
Lucas Gryf
 
Příspěvky: 585
Registrován: ned říj 30, 2011 9:03 am

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Bušák » stř pro 10, 2014 5:46 pm

No já si od toho slibuju, že bude hra dostupná pro novější počítače a novější grafické karty. V tom spatřuji hlavní smysl a vřele to vítám. Tak doufám, že je můj odhad správný.. :D
Uživatelský avatar
Bušák
 
Příspěvky: 456
Registrován: úte srp 05, 2008 11:36 am
Bydliště: České Budějovice

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Shade3 » čtv pro 11, 2014 7:14 pm

Bude to předělané i pro širokoúhlé monitory a bude to na Steamu, takže hraní přes síť bude mnohem jednodušší. Navíc to bude dostupné i na tabletech :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm
Bydliště: Svatá Sokolí říše

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Montezuma3 » pát pro 12, 2014 12:54 pm

Je to stejné, jako v případě Age of Empires 2 HD či AoM HD.
Prostě jen překreslí textury aby to na velkém monitoru nevypadalo jako Minecraft. Mělo by to bez problému frčet na nových systémech. Půjde to hrát na tabletech s androidem a iOS. Taky to pojeden steamu, takže se dají očekávat nějaké ty sběratelské steam kartičky, hromada achievementů. Workshop - takže hromada módů, vylepšovátek a map od fanoušků snadno a rychle po ruce. Online multiplayer přes steam a další steamové kratochvíle. Jinak to bude v základu úplně stejné jako kdysi. Jen to bude mít tu HD grafiku.
Viz třeba srovnání zde: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9453_o.jpg

Jo a taky psali, že v základu bude 7 kampaní a 50 skirmish map. Což mě zaráží. Protože v Complete verzi jich je určitě víc ne? A přitom soutok a všechny ty věci z datadisků by tam být měly.
Uživatelský avatar
Montezuma3
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon dub 14, 2008 8:39 pm

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Bušák » sob pro 13, 2014 9:13 am

Ale ona to nemá být complete verze, pouze restoration of Erathia.. Takže soutok tam nejspíš nebude stejně tak i datadiskové kampaně.
Uživatelský avatar
Bušák
 
Příspěvky: 456
Registrován: úte srp 05, 2008 11:36 am
Bydliště: České Budějovice

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Montezuma3 » sob pro 13, 2014 4:22 pm

No ale na ofi webu mají i screeshot s jednotkou soutoku:
http://static2.cdn.ubi.com/emea/gamesit ... -hd-04.jpg
Uživatelský avatar
Montezuma3
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon dub 14, 2008 8:39 pm

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Bušák » sob pro 13, 2014 5:07 pm

Ohnivý elementál byl součástí hry ještě předtím než vznikl soutok, pokud se nemýlím. Stejně tak, jako jeho tři kolegové a až v posledním datadisku k nim přidali vílu, psychouše a fénixe + jejich vylepšení..
Uživatelský avatar
Bušák
 
Příspěvky: 456
Registrován: úte srp 05, 2008 11:36 am
Bydliště: České Budějovice

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Shade3 » ned pro 14, 2014 10:05 am

Přesně tak, proto mají taky v editoru dvě možná obydlí + soutok :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm
Bydliště: Svatá Sokolí říše

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Moor8 » ned úno 15, 2015 5:18 pm

Zdravím, tak HD edice je doma. Zatím jsem narazil na jeden problém. Pokud nepřítel zaútočí na můj hrad, ve kterém nemám hrdinu, tak po konci bitvy, ať už dopadne jakkoliv, tak mi hra spadne. Má někdo taky takový problém?

Pak bych se rád optal, zda má někdo H3HD na tabletu. Vím, že to zatím padá, ale na to se zeptat nechci. zajímá mě, zda je pro hraní potřeba net a zda i tam je možná čeština. díky za rady :)
Moor8
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte kvě 21, 2013 7:34 pm

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod Kat » čtv úno 19, 2015 12:57 pm

Moor8 píše:Zdravím, tak HD edice je doma. Zatím jsem narazil na jeden problém. Pokud nepřítel zaútočí na můj hrad, ve kterém nemám hrdinu, tak po konci bitvy, ať už dopadne jakkoliv, tak mi hra spadne. Má někdo taky takový problém?

Pak bych se rád optal, zda má někdo H3HD na tabletu. Vím, že to zatím padá, ale na to se zeptat nechci. zajímá mě, zda je pro hraní potřeba net a zda i tam je možná čeština. díky za rady :)


Tak tenhle problém s hradem nemám, ale mám bohužel jiný... Při obraně hradu hradní příkop nemá žádnou moc, jednotky si tam volně můžou chodit, bez toho aniž by je to zranilo. Akorát u Věže ty miny fungujou... je to docela na nic, protože zrovna u trojek se dalo dobře taktizovat a dalo se hrad ubránit i proti výrazné přesile :/
Uživatelský avatar
Kat
 
Příspěvky: 617
Registrován: čtv led 12, 2006 5:14 pm
Bydliště: Jablunkov

Re: Heroes III HD Edition

Příspěvekod krain » čtv úno 26, 2015 10:00 pm

Čaute chcel by som sa spýtať či si musím kupovať verziu pre tablety zvlášť a zvlášť pre PC. Kúpil som na pc a neviEm ako ju nainstalovat na Android tablet. Dík btw hd verzia má kopec bugov ,priekopy nedávajú dmg ,keď vám niekto vezme hrad kto má kapitol a zoberiete ho z5 kapitol ne zmizne A nemusíte ho zas stavať. Hra padá viac než normál
krain
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv úno 26, 2015 9:21 pm


Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron