Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod HICKSCZ » čtv led 04, 2007 4:10 am

Ahoj vsichni co tu porad zakladate nove topiky, rad bych vam napsal ze v pristich nekolika dnech se pokusim do tohoto tematu vypracovat podrobny navod jak si zahrat heroese 3 po netu :!: :)

Mam ted malo casu ale dockate se :wink:
Uživatelský avatar
HICKSCZ
 
Příspěvky: 164
Registrován: pon kvě 15, 2006 12:46 pm

Příspěvekod HICKSCZ » čtv led 04, 2007 4:36 pm

NÁVOD

Prvni vec co potrebujete je aby jste s vasim protihracem meli stejnou verzi heroesu :!:
Dost lidi si koupilo vynikajici edici - Heroes of might and magic 3 COMPLETE
zde je link na JRC kde ho stale maji - http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=34E1000101

Dale se potrebujete spojit a na to vetsina hráčů používa program Hamachi. To je programek který vytvoří mezi vašimi počítači virtuální privátní síť (to znamena ze to mezi vami udela po netu LAN síť). LAN síť je vlastně spojení dvou či více počítačů síťovým kabelem (používa se v počítačovych prodejnách,v kancelářích a někdo ma více počítačů doma, třeba jako ma sestra,bratr a otec mají své počítače a všichni jsme tu doma na jedne siti) DOUFÁM ŽE ROZUMÍTE :wink:

Takže po instalaci programku Hamachi ho spustite,zadate si presdivku a az uvidite v sedivem obdelnicku nahore vasi presdivku a ip adresu(např. 5.42.87.152) tak mate hamachi ready na pripojeni se do site.
Dále jeden z hracu vytvori inu virtualni sit (vpravo dole je trouhelnicek a tam se da vytvorit sit a pripojit se na existujici sit) takze jeden ji vytvori nazev treba heroes3 a nejake to heslicko,pak posle nazev site kamaradovi a ten da pripojit na existujci sit zada nazev a heslo a je to.

Po pripojeni uvidite kazdy toho druheho a je potreba aby jste videli u toho druheho ZELENOU tecku (to znamena ze je vse OK). Pokud vsak uvidite u kamose zlutou tecku tak jste na 50% v pr.....

Kdyz se oba vidite na hamachi zelene, znamena to tedy ze spojeni je na stopro OK! pak staci spustit heroese najet na /NEW GAME/MULTIPLAYER/TCP-IP, tam jeden da vytvorit hru a po te co zalozi to ten druhy ji uvidi zalozenou v teto polozce (TCP-IP) a da join, pak uz si jen nastavite hru a jedete :wink:

Kdyz mate nekdo zlutou tecku tak to ma dva vyznamy:

Ten prvni je ze jeden z vas nebo oba mate zablokovano vasimy firewlly (bud windovsackymy nebo temi co mate treba v ADSL modemu)

Ten druhy problem je ze jsou firewally nekde na netu mezi vami dvema takze kdyz je nekdo na WIFI a ma do netu nekolik pristupovych bodu tak ho to tam nekde blokuje a je namydlenej to same jako kdyz vas ADSL provider to tam ma taky nekde pošahaný - Tento problem se neda řešit :!: :!:

Hodne lidi si nemohlo zahrat protoze byli neustale pro ostatni hrace Žlutí :? :evil: :!:


PS: české stranky hamachi - http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=download
Naposledy upravil HICKSCZ dne čtv kvě 24, 2007 11:01 pm, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
HICKSCZ
 
Příspěvky: 164
Registrován: pon kvě 15, 2006 12:46 pm

Příspěvekod Tomis » pon črc 02, 2007 9:21 pm

Přesně tak, pokud hru nevidíš rovnou, musíš hledat tu ip, kterou ukazuje hamachi!
Uživatelský avatar
Tomis
 
Příspěvky: 181
Registrován: pon lis 13, 2006 11:56 pm
Bydliště: Budějovice

Příspěvekod Návštěvník » čtv srp 30, 2007 10:43 pm

Anonymous píše:chcete zaparit heroes3 complit?
tak se v hamasi pripojte!!
nazef je to prvni to je heroes1236
heslo je to druhe 12345
pripojtese cim vic se vas pripoji tim vic muzem parit :wink:


sakra ludia, tiez mame ten problem, ze nam neponuka ip z hamachi, ale ip z routera teda 192.168.xxx.xxx aj na vlastnom pc, kde potrebujeme mat tiez hamachi ip

da sa to nejako nastavit?

vdaka
Návštěvník
 

Příspěvekod HICKSCZ » stř říj 03, 2007 6:42 pm

Anonymous píše:
Anonymous píše:chcete zaparit heroes3 complit?
tak se v hamasi pripojte!!
nazef je to prvni to je heroes1236
heslo je to druhe 12345
pripojtese cim vic se vas pripoji tim vic muzem parit :wink:


sakra ludia, tiez mame ten problem, ze nam neponuka ip z hamachi, ale ip z routera teda 192.168.xxx.xxx aj na vlastnom pc, kde potrebujeme mat tiez hamachi ip

da sa to nejako nastavit?

vdaka


Hele, kamos to resil velice zahadnym zpusobem - zakazal pripojeni k netu,zapnul hamachi,zapnul hru,pak povolil net a slo mu to, proste ta hra musi videt nejdriv nejak to hamachi (tim si privlastni i jeho ip)a pak teprv musis zapnout net.

Nebo to bylo nejak ze zapl hamachi, pak zakazal net,pak zapnul hru(najel domultiplayeru),pak se prepl do voken kde povolil pripojeni a pak zase zpatky do hry, nejak tak to delal. Zkuste to takhle nejak prokombinovat no
Uživatelský avatar
HICKSCZ
 
Příspěvky: 164
Registrován: pon kvě 15, 2006 12:46 pm

Příspěvekod Ricci-v » úte říj 09, 2007 10:50 am

Ahoj tak si dovolím vložit návod jak hrát přes hamachi (byla to fuška).
Toto je návod pro ty kteří už mají vytvořenou síť a nemůžou se spojit v H3. Absolutně nevím proč to tak je ale je třeba tento postup dodržet!!!
1-Mějte vypnuté Hamachi (né jen odhlášené)
2-Zakažte připojení které používáte na internet
3-Zapněte Hamachi ( nepřihlašujte se)
4-Spusťte H3 - více hráčů - tcp a měla by se vám ukázat ip přidělená Hamachi
5-Povolte připojení na internet
6-Připojte Hamachi
7-Jeden z vás vytvořte hru a pokud se nespojíte automaticky tak hráč ktery se připojuje do hry můsí napsat adresu hostitele (přidělenou Hamachi) a je to.
Příjemné hraní přeje Ricci
Ricci-v
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 02, 2007 2:27 pm

Příspěvekod Danken the Elder God » pon bře 03, 2008 5:26 pm

dotaz n.1 - Tou stejnou verzí se myslí asi stejný patch že? Pokud ano tak kde se dá zjistit? Teoreticky by měl být napsaný někde ve hře ale nevím kde.

dotaz n.2 - Funguje např. spojení tohoto nevého Heroesu complete s tím starým z game4you? Pokud vím tak nejsou úplně totožné.
Danken the Elder God
 
Příspěvky: 41
Registrován: ned led 14, 2007 7:47 pm
Bydliště: Březnice

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod marouch » pon dub 21, 2008 2:10 pm

jestli by si chtel nekdo zahrat heroesy 3 po netu tak napiste

hamashi jmeno: heroes12369
heslo: 123456
marouch
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob dub 19, 2008 5:53 pm

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Boindil » sob kvě 03, 2008 11:04 am

Nazdar lidi, mám problém. S kámošem si chceme zahrát homam 3 cez net, oba máme originál Complete CZ verzi. Cez hamachi jsme normálně připojení, svítí to zeleně. Pak jeden z nás založí hru, ale tomu druhému se nezobrazí v seznamu. Načež vždy zkusíme vložit do hledání hamachi ip toho druhýho i heslo, ale hlásí to chybu. Nevíte čím to je?
Boindil
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Luigi » sob srp 09, 2008 2:10 pm

Boindil píše:Nazdar lidi, mám problém. S kámošem si chceme zahrát homam 3 cez net, oba máme originál Complete CZ verzi. Cez hamachi jsme normálně připojení, svítí to zeleně. Pak jeden z nás založí hru, ale tomu druhému se nezobrazí v seznamu. Načež vždy zkusíme vložit do hledání hamachi ip toho druhýho i heslo, ale hlásí to chybu. Nevíte čím to je?

Mam ten samy problem, jedu presne podle navodu, hamachi ok, dobre adresy, ale nemuzem se na sebe pripojit....
Luigi
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod HICKSCZ » úte srp 26, 2008 7:46 pm

No panové,přečtěte si ještě jednou celý návod a třeba na to přijdete a pamatujte že s Crackem to nikdy nepujde, musite mit CD originalni v mechanice a nebo image hry na disku.
Uživatelský avatar
HICKSCZ
 
Příspěvky: 164
Registrován: pon kvě 15, 2006 12:46 pm

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod pucii » stř srp 27, 2008 2:58 pm

HICKSCZ píše:No panové,přečtěte si ještě jednou celý návod a třeba na to přijdete a pamatujte že s Crackem to nikdy nepujde, musite mit CD originalni v mechanice a nebo image hry na disku.


ehm tys necetl ze maj oba originalku? ja ji mam taky a taky mi to dela to samy co jim.....
pucii
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod maginaTor » stř srp 27, 2008 11:43 pm

Skuste sa pozret aku mate verziu Hamachi... nainstalujte si 1.0.1.5 a hra vam pofici, na tom novsom hamachi to ani mne neslo
Uživatelský avatar
maginaTor
 
Příspěvky: 53
Registrován: čtv črc 31, 2008 1:09 pm

Re:

Příspěvekod stirbl » sob srp 30, 2008 11:46 pm

Návštěvník píše:
Anonymous píše:chcete zaparit heroes3 complit?
tak se v hamasi pripojte!!
nazef je to prvni to je heroes1236
heslo je to druhe 12345
pripojtese cim vic se vas pripoji tim vic muzem parit :wink:


sakra ludia, tiez mame ten problem, ze nam neponuka ip z hamachi, ale ip z routera teda 192.168.xxx.xxx aj na vlastnom pc, kde potrebujeme mat tiez hamachi ip

da sa to nejako nastavit?

vdaka

stirbl
 

Re:

Příspěvekod Návštěvník » pát lis 14, 2008 10:00 pm

Takže Heroese sem už hrál naposle asi před rokem ae to jedno.Mám new PC a chtěl sem si to zahtá s kámoše..Hamachi máme stejný nějaká verce 1.0.3.0 ae to je jedno myslim založil sme sť na Hamachi dřív dyž to šlo tak sem u něj měl buď zelený kolečko ae to máloky večinou sem u každýho měl mordou šimpku..teď u každýho mám zelenou hvězdičku, která čas od času blikne..jako by se rozzáří.Děláme všechno při starým jako minule a stejně nám to njde si zahrá.Dáváme:New game:Multi:TPI/IP...jeden založí.Tomu druhýmu se to v tabulce neukáže i když sme čekali snad půl hodiny :(..dyž dáme hledat podle IP prvně sme dávali IP počítače, to nešlo pak nás napadlo IP Hamachi teda estli to je IP to číslo na Hamachi nad Nickem.A porád nic.newim co s tim máme dělat neporadíte někdo byl bych moc rád ;) :(
Návštěvník
 

Další

Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron