Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Keep » pát led 09, 2009 7:04 pm

Tak ted jsem zvedav :P Jaka bude vase odpoved na totok :)

Chceme si zahrat ve trech lidech HOMAM3. Na hamachi se všicí vidíme zeleně, máme originálky, stejnou verzi hamachi :) Ve hre nám to normálně ukazuje ty IP adresy co nam pridelilo hamachi. Oni se spoji, ale me to po dlouhe ukazce presipacich hodin vokaze, ze pripojeni se nezdarilo a nasledne vyskoci okno Timedout ;)

v tom návodu nahoře vidim jen problémy, pokud je někdo žlutý :)))
Keep
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Návštěvník » sob led 31, 2009 10:41 am

Ahoj hladam hračov na hranie Heroes 3 cez hamachi. Ak sa ti chce a maš čas napiš mi. Moje ICQ je 264 839 527
Návštěvník
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod hranolek » stř úno 11, 2009 12:51 pm

zdravím hele není nějaká sít na toho heroese?tadle co tam píšeš je zaplněná a už se tam nedostanu :cry:
hranolek
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Tomis » sob úno 14, 2009 11:45 am

Zdar hoši, pokusím se vám poradit něco ze sých zkušeností.

Návštěvník (minulá stránka) + keep:
Vy děláte podle popisu všechno správně, bohužel hamachi není 100% spolehlivý program a občas se stává, že zkrátka odmítá spojit dva určité lidi.

Jinak pokud jde o hru ve více hráčů, tak platí, že čím více hráčů do kopy, tím větší je pravděpodobnost, že mezi nimi bude "problémová dvojice", která hru znemožní. Další tipy a vychytávky, jak si poradit s tím prokletým hamachi můžete najít na http://www.heroes3.cz/about/?subject=hamachi úplně dole. Ale je to vždy záležitost Zkušeností, trpělivosti a štěstí. :wink:

návštěvník + hranolek:
Jestli si chcete zahrát Homam 3 online, tak spíše než tady hledejte soupeře na stránkách Heroes 3 ligy (odkaz mám v podpisu). V průměrném případě se vám tam do hodiny někdo ozve a poradí vám, co a jak.
Hledáte-li nové soupeře a kamarády na hraní Homam 3 online, neváhejte se registrovat do Heroes 3 ligy.
Uživatelský avatar
Tomis
 
Příspěvky: 181
Registrován: pon lis 13, 2006 11:56 pm
Bydliště: Budějovice

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Fuso122 » pon bře 23, 2009 7:17 pm

ZDRAVIM!! MILOVNICY HRY HEROES 3 SI MOžETE ZAHRAT CEZ HAMACHi!! MENO:Heroes 3 S1 heslo:123456 VIAC INFO pište na emael Fuso122@azet.sk
Fuso122
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Lazik » ned lis 08, 2009 10:57 pm

Ti co tady resili ten problem s tim, ze videli IP routeru a ne Hamachi, tak na to je jednoduche reseni.. (navod pro XP)
Strat - Ovladaci panely - Sitova pripojeni - v menu vybrat Upresnit - Upresnit nastaveni..
tam na zalozce Adaptery a vazby presunete Hamachi uplne nahoru a mate hotovo :)
Lazik
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Avart » sob bře 27, 2010 12:55 pm

od HICKSCZ » úte srp 26, 2008 7:46 pm

No panové,přečtěte si ještě jednou celý návod a třeba na to přijdete a pamatujte že s Crackem to nikdy nepujde, musite mit CD originalni v mechanice a nebo image hry na disku.


Blbost, s kamarádem hraju stažené heroes 3 complete přes hamachi, oba ze stejného linku, a problémy s připojením jsme měli, dokud jsme neodstranili heslo. Hrajeme na nejnovějším hamachi bez problémů s čímkoli.
Avart
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob bře 27, 2010 12:25 pm

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod hardoneCZE » ned čer 06, 2010 3:28 pm

vse funguje i craclou verzi stahlou z rapidshare. dik
hardoneCZE
 

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod misinka » stř říj 27, 2010 8:32 pm

ahoj...potrebujem sa s niekym skontaktovat aby som rozbehla heroes 3 cez hamachi alebo cez router.. riesila som to uz dost dlho a netussim kde robim chybu...moje icq je 243969518 alebo email zafirka1@azet.sk.....prosiimm pomozte:)
misinka
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 27, 2010 6:47 pm

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod Snoopy.exe » sob úno 26, 2011 5:51 pm

cau prosimvas co j za chybu kdyz ja zalozim on ma ke me time out .. kdyz zalozi on napise to ip adres was not found.?. je to pres hamachi.. normalne ve hre nahore mame ip adresy hamachi .. mame stejnyho klienta ..
Snoopy.exe
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob úno 26, 2011 5:49 pm

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod dudak » pát říj 14, 2011 9:10 am

mam stejny problem jako snoopy, hamachi jede v pohode, vidim i zalozenou hru ale nepripojim se na ni , hodi mi to error, timeout. to same kdyz zalozim ja. hamachi je 100% v pohode rozjeli sme po ni dvojku a slo to. verze hry i hamachi mame stejny. napada nekoho nejake reseni? dik :?:
dudak
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát říj 14, 2011 9:01 am

Re: Jak hrat Heroes 3 po netu aneb navod pro lamky

Příspěvekod louda.11 » sob bře 01, 2014 9:21 pm

čauky, jsem tady nový.. příšel jsem na chut heroesIII, zkoušel jsem zadávat cheaty, ale bohužel bez jakékoliv reakce, poradíte mi jak na to?
louda.11
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob bře 01, 2014 9:07 pm

Předchozí

Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron