Hrajete ještě HOMAM 5?

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
TomKQT

Re: Hrajete ještě HOMAM 5?

Post by TomKQT »

Eru wrote:Můj zájem v poslední době dost opadl (hru mám něco málo přes 1 rok). a hraji max. 1 mapu týdně.

Tak to se raději ani neptám jak to vypadalo předtím, než tvůj zájem opadl :o :mrgreen:
Chválím HOMAM 5 a mám úctu k práci NWC. Kdo tvrdí opak, lže.
Eru

Post by Eru »

TomKQT wrote:
Eru wrote:Můj zájem v poslední době dost opadl (hru mám něco málo přes 1 rok). a hraji max. 1 mapu týdně.

Tak to se raději ani neptám jak to vypadalo předtím, než tvůj zájem opadl :o :mrgreen:

???
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Zehir

Post by Zehir »

Eru wrote:
TomKQT wrote:

???

Myslel to asi tak, že jedna mapa za týden je hodně, né?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Eru

Post by Eru »

Hodně? No, záležíto to na více faktorech. Jak trávíš volný čas, kolik různých PC her současně hraješ atd.
Osobně jsem v začátcích hraní H5 hrál jenom Heroes. To mohla být průměrně jedna mapa denně (kampaň do týdne). Připadá vám to hodně?
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
TomKQT

Post by TomKQT »

Když píšeš, že už tvůj zájem opadl a přesto hraješ 1 mapu týdně, připadá mi to hodně.
Ale dívám se na to z perspektivy pracujícího člověka, který nemůže denně trávit u hry 5 hodin. Plus ten fakt, že v HOMAM5 může mapa trvat pěknou řádku hodit, prostě mi to nevychází :D
Chválím HOMAM 5 a mám úctu k práci NWC. Kdo tvrdí opak, lže.
Donnie

Post by Donnie »

ja nedavno dohral toe :) takze ted sem si dam par tydnu mozna mesicu voraz a mozna repete na tezsi obtiznost :p Homam V,Hammer a toe
Image
Klik na dráčka :)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Aktualizujem-už asi týždeň hrám znova H5,zase ma to chytilo, každý deň si dám aspoň 2-3scenáriá-najviac sa my páči Penninsula(poloostrov) pretože je to jeden na jedného,mapa nieje príliš veľká a môžem si vyberať za koho chcem proti komu chcem.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Vayshan

Post by Vayshan »

Ja ešte hrám HOMAM5 +TOE aspoň 4-5 scenárii za týždeň.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Post Reply