Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Hagen » čtv dub 29, 2010 12:11 pm

Ahoj mam takový problem že když spustím hru tak se mi objeví akorat uvodni obrazek ale potom už je jen černá obrazovka .... hudba jede ale prostě nemám obraz ... nevíte čim to muže být ? počítač mam trošku slabší AMD athlon 3200+ 1500 ram a G-force 7300 GT ale i tak si myslím že by to na to mělo fungovat .... dik předem
Hagen
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv dub 29, 2010 12:01 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Zaity » stř čer 16, 2010 4:40 pm

Hagen píše:Ahoj mam takový problem že když spustím hru tak se mi objeví akorat uvodni obrazek ale potom už je jen černá obrazovka .... hudba jede ale prostě nemám obraz ... nevíte čim to muže být ? počítač mam trošku slabší AMD athlon 3200+ 1500 ram a G-force 7300 GT ale i tak si myslím že by to na to mělo fungovat .... dik předem



zkus nové ovladače na grafiku
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod dombrovskp » sob čer 26, 2010 4:44 pm

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám instalovat do hry patch.( je jedno jaký) . Protože dávám instalaci jakehokolik patche, ale na konci instalace se mi zobrazí chyba, že nejde tento patch instalovat do hry a nevím co s tím . A ještě mi nejde online hra, přes net, nemůžu se připoj, prý mám jiné nastavení a kompabilitu. Díky za Vaše rady.
dombrovskp
 
Příspěvky: 30
Registrován: ned čer 28, 2009 3:24 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Garrick » čtv črc 01, 2010 9:33 pm

Ahoj, tak jsem si řekl, že po delší době zase zahraju HoMaM 5. Nainstaloval jsem. Teď mam ale problém hra nějak neni spokojena s mým monitorem a vidim v podstatě jenom polovinu z obrazu který mám vidět. Ironie je to, že když se snažím přenastavit rozlišení je to právě ta levá půlka, kterou nevidím a proto nedokážu rozlišení změnit. Jde rozlišení změnit jinak než in-game?
Garrick
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv črc 01, 2010 9:30 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Andre650 » pon led 03, 2011 1:03 pm

Zdravím všechny. mám problém s použitím cheatu:( četl jsem že musím vložit nějaký řádek do nějakého souboru to jsem všechno udělal, ale nejde mi to uložit:( tak nevím jak to mám vyřešit. díky za každou radu.
Andre650
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 03, 2011 12:57 pm

Zpráva o chybách

Příspěvekod chikika » úte led 04, 2011 6:31 pm

Heroes V mám teprve pár dní, ale pokaždé, když v první kampani hraju, dostanu se pouze do druhé mise. Jsem tu jen já, a ještě jedno město, které normálně dobyju, a poslední úkol co mi zbývá je, že musím mít v armádě 100 lučišníků. Tak si jich tedy pár zbylích vycvičím, dám si je k té hrdince do armády, odejdu z města, po třech vteřinách mi to napíše vítěztví, a potom hned se hra vypne a napíše se klasická zpráva o chybách. Zkoušel sem hru napatchovat na verzi 1.60, ale nepomáhá to.
chikika
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 04, 2011 6:26 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Mattaaa » ned úno 27, 2011 10:55 am

Zdravím všechny. Mám Heroes V collector edition bez datadisků, patch 1.6 a blbne mi grafika. Ať v nastavení nastavím cokoliv, po pár sekundách hraní se grafika sama přehodí na nejnižší možnou, přitom v menu nastavení je všechno tak jak sem původně zadal. Když pak v nastavení cokoliv změním, grafika se spraví tak jak má a po chvilce zas sama překreslí na tu nejhorší. Nesetkal se s tím někdo pls?
Mám notebook, procesor AMD Turion II P540 Dual-Core 2.4GHz, 4GB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470 512MB, win7 64bit, ovladače aktualizované. Bez textur je to hnus! dík :)
Mattaaa
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned úno 27, 2011 10:07 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Edurak666 » sob bře 12, 2011 8:10 pm

Mam takovy problem, nainstaloval sem si Heroes V, instalace prebehla dobre, hru sem spustil, animace prebehla v pořádku dal sem vytvořit hru a hned ako probehl loading vypsalo mi správu o chybách a hra se vypnula, umíte mi neco poradit?
Edurak666
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob bře 12, 2011 8:04 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod zdenkap » sob kvě 28, 2011 6:24 pm

čauky lidičky, měla jsem XP a tam mi v pohodě Heroes V jel, teď mám Windows 7 a když si chci Heroes V nainstalovat z toho DVD, které mi jelo na XP tak mi to nejde a hlásí mi to chybu. tak se chci zeptat jestli je vůbec možné Heroes V hrát na Windows 7. dík za odpověď.
zdenkap
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob kvě 28, 2011 6:20 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod rbc » sob črc 16, 2011 11:16 pm

na win 7 bez problemu
rbc
 
Příspěvky: 6
Registrován: čtv črc 07, 2011 6:58 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Wassek » pon srp 08, 2011 12:23 am

Zdravím všechny HOMAMáře. Měl bych problém s misí za Hraničáře v základní verzi, konkrétně poslední mise. Ve 4 měsíci, 2 týdnu, 7 dnu se tah Tyrkysového hráče (Nikolaje) vždy "kousne" cca v půlce tahu. Mám staženo patch 1.21 + nějaké ty mody ze serveru heroes-centrum.com. Asi před 5 tahy jsem odevzdal čtyři trpasličí artefakty, dostal 5 fénixů a konečně jsem na něj vytáhnul s armádou a v tom tohle....neví někdo kde je zakopanej pes? Díky za odpovědi
Wassek
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon srp 08, 2011 12:17 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod bojkas » čtv zář 22, 2011 6:11 pm

chtěl bych se zeptat, když hraji poslední misi za Warloca tak se mi po pár minutách sekne a oznámí mi to že program přestal pracovat. Zkouším to ukládat a restartovat, ale vypne se to vždy na stejným místě. Nevíte co s tím, prosím pomozte. :cry:
bojkas
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv zář 22, 2011 6:06 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod kiliroy » čtv zář 22, 2011 6:32 pm

Takovéto problémy tam prostě jsou. Musíte si buď zahrát misi od začátku nebo najít nějaký vzdálenější save odkud to načíst. Např. já jsem nemohl v 5. misi za nekromanta v ToE dobít jedno z těch měst. Prostě jsem vyvraždil armádu a pořád jsem tam chodil s hrdinonu, ale prostě to nešlo. Ale pak když po 2 měsících odpadl vztek, jsem se do toho pustil znovu a už to jelo.

BTW: Je to snad ve všech hrách. Mě už se to stalo v Crysis 2, serious sam 2, a ještě někde jenom už jsi nemužu vzpomenout
:(
Uživatelský avatar
kiliroy
 
Příspěvky: 445
Registrován: pát srp 12, 2011 11:30 am

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Martinus » pon lis 21, 2011 9:28 am

Ahoj všem,

mám problém s Heroes 5 Zlatá edice, nainstaloval jsem jen původní hru, datadisky ne.. Předtím jsem měl verzi myslím 1.3, z ní jsem přetáhl savy do této hry (verze 1.6). Jsem v kampani za Warlocky, mapa Kultisté. Dokončil jsem ji, ale poté co odkliknu poslední okno ve hře, tak hra spadne. Zkoušel jsem to i na jiném PC, kde jsou Win Vista. Hra padá i pokud tu mapu prohraju - prostě se nedokážu z té mapy vrátit zpátky do menu, vždycky to spadne. Po přetažení map do nové verze hry jsem mapu restartoval, to bylo mělo stačit ne? Nebo je potřeba začít celou hru znovu? :evil: Může to dělat chaos ve verzích uložených her? Ještě jsem nezkoušel zahrát nějakou jinou mapu, jestli to bude taky dělat...

Díky za rady
Martinus
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 12, 2011 8:15 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Kha-Beleth » pon lis 21, 2011 6:28 pm

Martinus píše:Ahoj všem,

mám problém s Heroes 5 Zlatá edice, nainstaloval jsem jen původní hru, datadisky ne.. Předtím jsem měl verzi myslím 1.3, z ní jsem přetáhl savy do této hry (verze 1.6). Jsem v kampani za Warlocky, mapa Kultisté. Dokončil jsem ji, ale poté co odkliknu poslední okno ve hře, tak hra spadne. Zkoušel jsem to i na jiném PC, kde jsou Win Vista. Hra padá i pokud tu mapu prohraju - prostě se nedokážu z té mapy vrátit zpátky do menu, vždycky to spadne. Po přetažení map do nové verze hry jsem mapu restartoval, to bylo mělo stačit ne? Nebo je potřeba začít celou hru znovu? :evil: Může to dělat chaos ve verzích uložených her? Ještě jsem nezkoušel zahrát nějakou jinou mapu, jestli to bude taky dělat...

Díky za rady

Podle mě to souvisí s tou jinou verzí hry. Najdi savy ze hry se stejnou verzí. Jestli ani to nebude fungovat, tak je chyba ve hře
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Uživatelský avatar
Kha-Beleth
 
Příspěvky: 58
Registrován: pon čer 06, 2011 3:56 pm
Bydliště: Ur-Hekal, Sheog

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron