Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Problém s Heroes 6

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)

Problém s Heroes 6

Příspěvekod Nicl » úte zář 30, 2014 6:27 am

Dobrý den.Potřeboval bych poradit.Mám zakoupenou hru Heroes 6 kompletní edici aktivovanou na uplay. Vše jde dobře ale nemohu nainstalovat nejnovější patch 2.1.1 má verze je 2.1.0 píše mi to něco o tom, že není nainstalován shadow of darknes.ale ve hře mám vše otevřené tak nevím v čem je problém.Přítelkyně má také heroes 6 kompletní a má verzi 2.1.1 a když spolu hrajeme online po siti tak nám to po uložení rozehrané hry napíš DESYNCHRONIZACE a jde kliknout jen na OK a tim se hra ukončí.Také nám to při založení mapy píše, že máme odlišné verze hry.Prosím nevím už co s tím.Nevíte nějakou radu?Děkuji předem za každou odpověd
Nicl

Re: Problém s Heroes 6

Příspěvekod antalyan » úte zář 30, 2014 3:15 pm

No, technické zázemí Heroes VI je příšerné, mně se nepodařilo ani připojit ke CONFLUXU a při hře offline jsem měl problém s grafikou. Nicméně, patch 2.1.1 se stáhl automaticky, nebo jste ho tam dávali ručně? V každém případě bych zkusil obojí. Pokud se ani jedním způsobem nepodaří patch aplikovat, asi bych hru reinstaloval, i když by to mohlo znamenat ztrátu všeho uloženého nebo zkusil kontaktovat oficiální podporu Ubisoftu.
antalyan

Zpět na Obecně