kampaň za necro
kampaň za necro
help s druhou misí za nekromant-Útok.mám dost velkou armádu,ale když jdu do města ho zničit,tak on ji má větší.Nemůžu ho porazit.Má moc silnou armádu.Když si počkám delší dobu,abych byl silnější ,on přikpuje taky.Už nevím jak dál.Stojím před městem a on je v městě a nevyjede.Pomozte
Last edited by mates on Mon Sep 11, 2006 3:09 pm, edited 1 time in total.
ryan69 wrote:mám docela podobný problém.. dal bych ho no-problem, ale markal neumí žádné užitečné kouzlo a ta sviňa si pořád kouzlí dvojníky jednotek a pak nemám šanci..
btw, na týhle mapě se ke mně všichni nemrtví ochotně přidávají, ale ke Godrickovi se nechce přidat ani jeden z lidí.. zmetci..
Ty mise, kde se k tobě všichni nemrtví přidávají jsou neuvěřitelně jednoduché, na konci hry máš stovky upírů, lichů a podobně. Byla to jedna z nejjednodušších kampaní (což neznamená ale že by byla nudná
souboje hraju s minimálníma ztrátama. ale na mapě zase tolik nemrtvých jednotek není. nevím, asi je comp už stihnul všechny vymlátit. lodí na průzkum jsem se vydal cca ve 3.týdnu a na mapě jich už moc nebylo..
hraju posle svýho stylu. neřek bych že je zrovna špatnej. tohle je první mise kde mám zákis a kupodivu jak se zdá je to paradox, protože ji všichni považují za ultra lehkou. mně ale prostě dělá problémy.
hraju posle svýho stylu. neřek bych že je zrovna špatnej. tohle je první mise kde mám zákis a kupodivu jak se zdá je to paradox, protože ji všichni považují za ultra lehkou. mně ale prostě dělá problémy.
heh, tak jsem si nainstaloval patch 1.4 (z uplně jiných důvodů) a pustil se znova do hraní 2. scénáře... nic lehčí jsem zatim nehrál.
když jsem hrál v1.0, tak měl comp ve finálním souboji 20 titátnů, 107 mágů, 46 rakšů, 250 gargoylů, 200 ginů nebo co to je za potvory a 200 golemů... navíc kouzlil pořád "přízračné síly" a to byla fakt sranda..
po instalaci patche jsem na něj zaútočil cca o týden dřív než předtím, a krom toho že měl totálně neobrněný hrad tak neměl ani titány, mágů měl 19 a rakšů 7.. zbytek jeho "armády" nemá cenu komentovat, bylo to v podobném duchu.
doporučuju zahrát si to bez jakýhokoli patche (nevím kterej z těch 4 tuhle mapu tak výrazně pozměnil), je to peklo.
když jsem hrál v1.0, tak měl comp ve finálním souboji 20 titátnů, 107 mágů, 46 rakšů, 250 gargoylů, 200 ginů nebo co to je za potvory a 200 golemů... navíc kouzlil pořád "přízračné síly" a to byla fakt sranda..
po instalaci patche jsem na něj zaútočil cca o týden dřív než předtím, a krom toho že měl totálně neobrněný hrad tak neměl ani titány, mágů měl 19 a rakšů 7.. zbytek jeho "armády" nemá cenu komentovat, bylo to v podobném duchu.
doporučuju zahrát si to bez jakýhokoli patche (nevím kterej z těch 4 tuhle mapu tak výrazně pozměnil), je to peklo.