Temná energie
Temná energie
Lidi, potřeboval bych poradit, jak se nejrychleji a jak navyšuje... jasný, neco budova Hromada kostí neco hrdina, ale to určo neníí vše.... Dik za rady
Re: Temná energie
Může se ti to zdát divné ale krom staveb a hrdinů není jiná možnost jak navýšit body temné energie
Zásobu těchto bodu tvoří Základní bank (200), do kterého se přičítají bodu za hromady kostí (150 za každou kterou máš pod kontrolou) a dalších 150 bodů navíc pokud vlastníš hrobku zatracených (grál).
K tomu se následně přičítá bonus za hrdiny. Každý nekromant kterého má hráč pod kontrolou přispívá svému majiteli do banku v závislosti na své úrovni a tom, jak dobře nekromancii ovládá.
Příklad:
Čerstvě koupený nekromant na 1 úrovni dává 1 bod temné energie.
Lehce zkušený nekromant na 10 úrovni 19 bodu, pokud ovládá nekromanci na pokročilé úrovni.
A například takový Nekromant na 19 úrovni který má přívěšek mistrovství může dávat až 190 bodů.
Pokud chceš tedy víc bodů Temné energie chce to víc hrdinů
Další schopnosti a artefakty například navyšují kolik ze zabitých jednotek budeš moci vzkřísit, nebo snižují jejich cenu v T-B.
Nekromancie je sama o sobě velice silnou rasovou dovedností a osobně nevidím důvod proč měla být ještě jiná možnost jak ji zvýhodňovat. (osobně bych zrušil oživovací tabulku, a plodil jen kostlivce v omezeném množství)
Zásobu těchto bodu tvoří Základní bank (200), do kterého se přičítají bodu za hromady kostí (150 za každou kterou máš pod kontrolou) a dalších 150 bodů navíc pokud vlastníš hrobku zatracených (grál).
K tomu se následně přičítá bonus za hrdiny. Každý nekromant kterého má hráč pod kontrolou přispívá svému majiteli do banku v závislosti na své úrovni a tom, jak dobře nekromancii ovládá.
Příklad:
Čerstvě koupený nekromant na 1 úrovni dává 1 bod temné energie.
Lehce zkušený nekromant na 10 úrovni 19 bodu, pokud ovládá nekromanci na pokročilé úrovni.
A například takový Nekromant na 19 úrovni který má přívěšek mistrovství může dávat až 190 bodů.
Pokud chceš tedy víc bodů Temné energie chce to víc hrdinů
Další schopnosti a artefakty například navyšují kolik ze zabitých jednotek budeš moci vzkřísit, nebo snižují jejich cenu v T-B.
Nekromancie je sama o sobě velice silnou rasovou dovedností a osobně nevidím důvod proč měla být ještě jiná možnost jak ji zvýhodňovat. (osobně bych zrušil oživovací tabulku, a plodil jen kostlivce v omezeném množství)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Aha.... dik moc za odpověd.... Já jen, že mám rozpařenou hru, Necromant mam jen jednoho na lvl 28 a sám o sobe mi přizpívá +242, + zakladní energie 200 a od zesilovačů 150, což dává dohromady 592 temne energie, nepočítám + za zabití atd... jinak by to početne samozřejme nesedělo.... Právě mě to tak zajímalo, protože např. zvítězím v bitvě a najednou můžu vzkříšit, já nvm třeba 60 Přízraků, ale třeba za 4000 temné energie a kde jí mam jako vzít .....
:D proto me to zajímalo! mám Heroes 5 asi 14dní tak se mám jěště asi co učit
ale jinak dik moc za odpověd !!!! Bye Neinak
To kolik a čeho můžeš po boji vzkřísit se neodvíjí od temné energie, ale od toho, jaké jednotky si v boji zabil a kolik jich bylo. Pokud tedy například zabiješ 100 titánů, a máš 65% nekromancii, můžeš si po boji vzkřísit 65 přízraků, musíš na ně však mít patřičné body. Z neživých jednotek pak nemrtvé dělat nemůžeš.
doporučuji stáhnou Manuál (je v CZ na heroescentru) tam najdeš podrobné tabulky na vše.
doporučuji stáhnou Manuál (je v CZ na heroescentru) tam najdeš podrobné tabulky na vše.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Ok, určo si stáhnu! ještě jednou dik!!
)))