Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

The Warlock - 3 misia - The Cultists

Vše ohledně hradu Kobka

Příspěvekod kucami » stř srp 22, 2007 5:24 pm

Tak jsem si obtížích s compem opět nainstaloval Heroes V a hrál to pěkně od začítku. Opět jsem skončil na týhle misi... Dobyju hrady a seknu červenýho, pak vyrazím nahoru, získám další město, dole u měst které mám se objeví další modrej jdu na něj, ale vždy mě sestřelí... Mám se na ta města vyprdnout a dobývat si nahoře?
Díky za rady
kucami

Re: The Warlock - 3 misia - The Cultists

Příspěvekod rbc » čtv črc 21, 2011 11:50 am

tato misia obsahuje bug,doteraz som ani raz za celu hru neprehral,len v tejto dementnej misii som, prehral uz 10x po sebe..modry sa roja ako muchy
posralo sa to uz vtedy ako som v druhej misii dostal tu jebnutu zensku,odvtedy ju musim len obranovat,ani jeden suboj nevyhra
/
proste som si nevhodne vytunil hrdinu a neda a to ani za boha..10 x je vela,toto uz nie je o hrani
/
skoda,velmi ma bavila tato hra..zial nema to zmysel sa trapit
rbc

Příspěvekod kubrt » čtv črc 21, 2011 4:02 pm

To, že jsi byl 10x zametenej ještě neznamená, že je tam bug. :) Já jsem si Shadyu (tu "jebnutou ženskou") vyškolil na stejnou úroveň jako Raelaga. Musíš v každý misi pobrat na mapě všechno co se dá. Už je to nějaký čas, ale dohrál jsem HoMaM V kompletně na těžkou úroveň.
kubrt

Příspěvekod Robertosom » čtv črc 21, 2011 4:05 pm

Ja som Shadyu nechal robiť podradné úlohy aj zbierať blbinky a všetko dôležité rozmetal Realagom.
Robertosom

Příspěvekod rbc » stř črc 27, 2011 12:00 pm

nastastie mam warlock fail kampan za sebou
rbc

Příspěvekod Grawl » čtv dub 18, 2013 5:29 pm

Já sem měl tuto misi dost zjednodušenou protože démon se pěkně držel v koutku.Čas kdy mu máš začít dobývat města je co nejdřív když mu je obsadíš než se stihne sformovat a porazíš démony zbytek je snadný
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Předchozí

Zpět na Kobka (temní elfové)