jakub.karasek píše:Já sem to udělal tak, že sem ignoroval podzemí, vrhnul se do nepřátelskýho území s Realagem a druhýho hrdinu sem nechal před schovanou v tom domě, kde tě nemůžou napadnout před první bránou. Vymlátil sem si cestu až k poslední bráně a pak se objevil hafo silnej hrdina, kterýho sem porazit nemohl. Ale protože sem měl logistiku a byl rychlejší než on, tak sem mu utekl zpátky k první bráně a pak už sem využil obou hrdinů abych zmátl toho šmejda... Tím pomalým sem pomalu šel dolů k bráně zatímco Realag se tam na jiné cestě honil dokolečka s tím parchantem. Až byl druhej hrdina za branou, tak sem tam šel i Realagem a ten co mi běžel za zádama už na to neměl. Za branou sem vykosil nějakýho hrdinu a bylo vymalováno. Ještě že sem si vzal kolo před tím tu logistiku, kterou si normálně nikdy neberu, ale nic lepšího mi to na výběr nedalo
Já logistiku nemám, zničil jsem dva hrady a zasekl jsem se u té brány za druhým hradem, to se nedá porazit i s plnou armádou, co máš na začátku, 400 ohnivých elementálů, 350 sukub, 30 arciďáblů a 50 pekelných pánů. Nedá se nějak obejít jako ty předešlé?
Incomer píše:Já logistiku nemám, zničil jsem dva hrady a zasekl jsem se u té brány za druhým hradem, to se nedá porazit i s plnou armádou, co máš na začátku, 400 ohnivých elementálů, 350 sukub, 30 arciďáblů a 50 pekelných pánů. Nedá se nějak obejít jako ty předešlé?
Ano! To je presne ona, moje brana smrtiAle nakonec sem to nejspise zazrakem bozim dal (spis v tom dost hralo stesti warlocku
)
jakub.karasek píše:já sem podzemí úplně ignoroval, takže vůbec netuším co se v něm nachází...
Petren píše:Malej dotaz, kolik je v týhle misi vlastně těch bran, který mi brání k tomu dostat se do Gryfí říše a pochopil jsem správně, že Raeleg je vlastně Agrael?
Já logistiku nemám, zničil jsem dva hrady a zasekl jsem se u té brány za druhým hradem, to se nedá porazit i s plnou armádou, co máš na začátku, 400 ohnivých elementálů, 350 sukub, 30 arciďáblů a 50 pekelných pánů. Nedá se nějak obejít jako ty předešlé?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník