Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Posledni mise

Vše ohledně hradu Kobka

Posledni mise

Příspěvekod Incomer » stř srp 02, 2006 1:45 pm

No tak sem se konecne dohrabal do posledniho kola, kde se mam zrejme dostat za jakous branu. Ve druhem meste pekla sem nabral okamzite cestovani a uz sem si to zvesela padil ke konci, ale jake nemile prekvapeni na me cekalo kdyz sem zjistil, ze hra nekonci! Co mam delat? :(
Incomer

Příspěvekod Duce » stř srp 02, 2006 8:46 pm

Musíš za tu bránu, která je v JZ rohu dojet s oběma hrdiny (Raelag a Syabel) a pak se tam objevěj Isabel s Markalem a pekelnej hrdina kterýho musíš zlikvidovat.

S touhle misí (hraju na hard) sem si vyhrál, červenýmu jsem zničil všechny 3 hrady a zcela ho zlikvidoval. Raegala sem vyhnal na 30 level a misí prošel prakticky beze ztrát. Ty jeho destruktivní vylepšený kouzla byly fakt drsný.
Duce

Příspěvekod Incomer » čtv srp 31, 2006 9:07 am

Beze strat?!? A jak si mu dostal tu posledni branu? :lol: 250 fire elementalu 50 arcidablu a nakej 60 casticich pekelniku+dalsi vata :wink:
Incomer

Příspěvekod Petren » stř zář 27, 2006 6:25 pm

Malej dotaz, kolik je v týhle misi vlastně těch bran, který mi brání k tomu dostat se do Gryfí říše a pochopil jsem správně, že Raeleg je vlastně Agrael?
Petren

Příspěvekod Petren » čtv zář 28, 2006 8:28 am

Tato mise prostě nejde udělat, ty brány jsou moc silný a ještě k tomu nemůžu dobít žádný město. Mohl by mi prosím někdo poradit, jak tuhle misi udělat, sem už zoufalej. :cry: :cry:
Petren

Příspěvekod jakub.karasek » čtv zář 28, 2006 10:03 am

Já sem to udělal tak, že sem ignoroval podzemí, vrhnul se do nepřátelskýho území s Realagem a druhýho hrdinu sem nechal před schovanou v tom domě, kde tě nemůžou napadnout před první bránou. Vymlátil sem si cestu až k poslední bráně a pak se objevil hafo silnej hrdina, kterýho sem porazit nemohl. Ale protože sem měl logistiku a byl rychlejší než on, tak sem mu utekl zpátky k první bráně a pak už sem využil obou hrdinů abych zmátl toho šmejda... Tím pomalým sem pomalu šel dolů k bráně zatímco Realag se tam na jiné cestě honil dokolečka s tím parchantem. Až byl druhej hrdina za branou, tak sem tam šel i Realagem a ten co mi běžel za zádama už na to neměl. Za branou sem vykosil nějakýho hrdinu a bylo vymalováno. Ještě že sem si vzal kolo před tím tu logistiku, kterou si normálně nikdy neberu, ale nic lepšího mi to na výběr nedalo
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek

Příspěvekod Petren » pát zář 29, 2006 2:26 pm

jakub.karasek píše:Já sem to udělal tak, že sem ignoroval podzemí, vrhnul se do nepřátelskýho území s Realagem a druhýho hrdinu sem nechal před schovanou v tom domě, kde tě nemůžou napadnout před první bránou. Vymlátil sem si cestu až k poslední bráně a pak se objevil hafo silnej hrdina, kterýho sem porazit nemohl. Ale protože sem měl logistiku a byl rychlejší než on, tak sem mu utekl zpátky k první bráně a pak už sem využil obou hrdinů abych zmátl toho šmejda... Tím pomalým sem pomalu šel dolů k bráně zatímco Realag se tam na jiné cestě honil dokolečka s tím parchantem. Až byl druhej hrdina za branou, tak sem tam šel i Realagem a ten co mi běžel za zádama už na to neměl. Za branou sem vykosil nějakýho hrdinu a bylo vymalováno. Ještě že sem si vzal kolo před tím tu logistiku, kterou si normálně nikdy neberu, ale nic lepšího mi to na výběr nedalo

Já logistiku nemám, zničil jsem dva hrady a zasekl jsem se u té brány za druhým hradem, to se nedá porazit i s plnou armádou, co máš na začátku, 400 ohnivých elementálů, 350 sukub, 30 arciďáblů a 50 pekelných pánů. Nedá se nějak obejít jako ty předešlé?
Petren

Příspěvekod Petren » pát zář 29, 2006 3:21 pm

Tak jsem to nakonec vyhrál, ale občas mi pěkně tekli nervy. To Nikolajovo probuzení je dost dobrý.
Petren

Příspěvekod Grim the Burning » ned říj 01, 2006 6:23 pm

Není jednodušší jít podzemím ?
Grim the Burning

Příspěvekod jakub.karasek » ned říj 01, 2006 7:32 pm

já sem podzemí úplně ignoroval, takže vůbec netuším co se v něm nachází...
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek

Příspěvekod Incomer » pon říj 02, 2006 5:50 am

Já logistiku nemám, zničil jsem dva hrady a zasekl jsem se u té brány za druhým hradem, to se nedá porazit i s plnou armádou, co máš na začátku, 400 ohnivých elementálů, 350 sukub, 30 arciďáblů a 50 pekelných pánů. Nedá se nějak obejít jako ty předešlé?

Ano! To je presne ona, moje brana smrti :D Ale nakonec sem to nejspise zazrakem bozim dal (spis v tom dost hralo stesti warlocku :lol: )
Incomer

Příspěvekod Neiffin » pon říj 02, 2006 11:40 am

Incomer píše:

Ano! To je presne ona, moje brana smrti :D Ale nakonec sem to nejspise zazrakem bozim dal (spis v tom dost hralo stesti warlocku :lol: )

Ono to chce být rychlý a nejít jenom po cestě. Některé silné brány se dají obejít a projít přes brány slabé. To je případ i té tvé za druhým hradem. Pokud se nepletu, před hradem, je odbočka dolů, tak po ní. Jsou tam nějaké překážky, ale je to nic v porovnání s tou bránou. Člověk si trochu zajde, ale vyplatí se to. :D
Neiffin

Příspěvekod Grim the Burning » pon říj 02, 2006 3:04 pm

jakub.karasek píše:já sem podzemí úplně ignoroval, takže vůbec netuším co se v něm nachází...

Skoro nic.
Grim the Burning

Příspěvekod Blindwolf » úte říj 03, 2006 10:04 am

Petren píše:Malej dotaz, kolik je v týhle misi vlastně těch bran, který mi brání k tomu dostat se do Gryfí říše a pochopil jsem správně, že Raeleg je vlastně Agrael?

Jj, Raeleg je Agrael :)
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
Blindwolf

Příspěvekod .......... » pon lis 06, 2006 12:25 am

ja sem v jednom tom pekelnym hrade dostal kouzlo pan loutek na ovladani nepratelskech jednotek a pucil sem si od nepritele ty arcidabli a vymlatil sem jim to tam :twisted:
..........

Další

Zpět na Kobka (temní elfové)