Zehir píše:Já jsem tu misi přejel tak, že jsem jel hned od začátku s Findaanem a Dirael pro artefakty trpasličích králů, Findaanovi jsem dal logistiku a Dirael ji měla a prostě jsem se vůbec NEFLÁKAL A Jezdil jsem o sto šest a získal Fénixe a protože jsem to jel fakt rychle tak jsem Nikolaje zastihl se slabou armádou a pomocí fénixů jsem ho zabil, ale kdyby něco ULOŽOVAT NA KAŽDÉM KROKU A TO TI POMŮŽE.
Donnie píše:Zehir píše:Já jsem tu misi přejel tak, že jsem jel hned od začátku s Findaanem a Dirael pro artefakty trpasličích králů, Findaanovi jsem dal logistiku a Dirael ji měla a prostě jsem se vůbec NEFLÁKAL A Jezdil jsem o sto šest a získal Fénixe a protože jsem to jel fakt rychle tak jsem Nikolaje zastihl se slabou armádou a pomocí fénixů jsem ho zabil, ale kdyby něco ULOŽOVAT NA KAŽDÉM KROKU A TO TI POMŮŽE.
a ashinu slzu si nevykopal?
Donnie píše:na pokolikaty stou udelal?
Donnie píše:jak pres kouzlo okmazite cestovani?
Donnie píše:ja ju porad nekohu udelat ja se k nicolajovy ani nedostanu(ne ze bych byl tak slabej ale musel bych cerpat tak dlouho a to uz by bylo zbytecni bych ho nesundal) kolikaty tyden ses vypravil ze zacatecniho ostrova znicit tu branu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník