Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Nikolaj

Vše ohledně hradu Hvozd

Nikolaj

Příspěvekod titán » pon dub 07, 2008 5:31 pm

Jako už mě to fakt těžce pije krev. 73 smaragdových draků, 108 vylepšených kostěných, 198 entů, 337 vylepšených druidů a lovců, 345 arcilichů a 5 phoenixů a on mě zfoukne jak svíčku se 2600 draků a k tomu si dá přízračné síly. A jeho další kámík 9000 střeleckých kostlivců. Se mi Nikolaj vysmál do ksichtu a šel jsem :evil:
titán

Re: Nikolaj

Příspěvekod Zehir » stř črc 09, 2008 6:10 am

Já jsem tu misi přejel tak, že jsem jel hned od začátku s Findaanem a Dirael pro artefakty trpasličích králů, Findaanovi jsem dal logistiku a Dirael ji měla a prostě jsem se vůbec NEFLÁKAL A Jezdil jsem o sto šest a získal Fénixe a protože jsem to jel fakt rychle tak jsem Nikolaje zastihl se slabou armádou a pomocí fénixů jsem ho zabil, ale kdyby něco ULOŽOVAT NA KAŽDÉM KROKU A TO TI POMŮŽE.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod K.o.c.i.k. » stř črc 09, 2008 5:08 pm

Teď jsem tu misi akorát dohrál. Můžu jen potvrdit to co ti poradil Zehir. Nejdřív jsem si komplet vyčistil ostrůvek na kterém začínám. Když jsem jel na tu bránu s nemrtvýma před hradem. Tak jsem měl cca 160 Dryád, 100 Elfíků, 120 Lovců, 50 Stařešinů, 15 Jednorožců a asi 12 Entů ... beze ztrát. Po projetí brány jsem zaútočil na první nekromantský hrad a pokecal s věštcem. Dál jsem vjel do podzemí, šel jsem rovnou dolů pro první artefakt, obsadil hrad v levým dolním rohu. Dále jsem vyjel nahoru obsadit prostřední hrad a sebrat artefakt nad ním. Pak už byl klid, dojel jsem si pro zbývající dva artefakty a zašel za věštcem pro fénixe.

Mezitím mi sluhové přivezli armádu z obou hradů. Na Nikolaje jsem šel s cca 200 Dryádami, 5 Fénixi, 220 Lovci, 100 Stařešiny, 60 Jednorožci, 40 Enty a 25 Draky. Nikolaj měl v tu dobu chabou armádu, 3600 Kostlivých lučištniků, 40 Přízraků, 30 Lichů a 250 Spekter, zbytek byly náhodné příšerky, které ani nestojí za řeč.

Jinak jsem během bojů hojně využíval magii světla a to především Hromadné zrychlení, Hromadnou výdrž a Vzkříšení. Společně s vysokou morálkou se nemrtvý (nemají žádnou morálku) do boje skoro nezapojí.

Takhle nějak jsem to tedy dohrál já :?

PS: Je nutné plnit úkol s věštcem, když je to sekurdární úkol? Přišlo mi škoda vyhodit +8 Obrany a +4 Útok z artefaktů, za 5 nepoužitelných fénixů.
K.o.c.i.k.

Příspěvekod StreetX38 » stř črc 09, 2008 5:19 pm

je to nutné protože jinak by se Nikolaj pořád objevoval a měl silnější armádu. Nikolaje může zabít pouze armáda ve které jsou fénixové.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
StreetX38

Příspěvekod K.o.c.i.k. » stř črc 09, 2008 5:24 pm

Ahá, no tak to jsem rád že jsem je vzal hned, měl jsem takové tušení že něco takového říkal v jenom z těch videí, ale nebyl jsem si moc jistý.
K.o.c.i.k.

Příspěvekod Zehir » čtv črc 10, 2008 4:27 am

Nebo taky můžete Nikolaje zabít tím, že zničíte 6 skupin Přízračných draků a temnota se rozplyne a je zase den a Nikolaj již nemůže oživnout.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod Donnie » pon zář 22, 2008 4:06 pm

Zehir píše:Já jsem tu misi přejel tak, že jsem jel hned od začátku s Findaanem a Dirael pro artefakty trpasličích králů, Findaanovi jsem dal logistiku a Dirael ji měla a prostě jsem se vůbec NEFLÁKAL A Jezdil jsem o sto šest a získal Fénixe a protože jsem to jel fakt rychle tak jsem Nikolaje zastihl se slabou armádou a pomocí fénixů jsem ho zabil, ale kdyby něco ULOŽOVAT NA KAŽDÉM KROKU A TO TI POMŮŽE.

a ashinu slzu si nevykopal?
Obrázek
Klik na dráčka :)
Donnie

Příspěvekod Zehir » pon zář 22, 2008 6:28 pm

Donnie píše:
Zehir píše:Já jsem tu misi přejel tak, že jsem jel hned od začátku s Findaanem a Dirael pro artefakty trpasličích králů, Findaanovi jsem dal logistiku a Dirael ji měla a prostě jsem se vůbec NEFLÁKAL A Jezdil jsem o sto šest a získal Fénixe a protože jsem to jel fakt rychle tak jsem Nikolaje zastihl se slabou armádou a pomocí fénixů jsem ho zabil, ale kdyby něco ULOŽOVAT NA KAŽDÉM KROKU A TO TI POMŮŽE.

a ashinu slzu si nevykopal?

Nemusíš, ale můžeš.
Zehir

Příspěvekod Donnie » úte zář 23, 2008 4:57 am

na pokolikaty stou udelal?
Obrázek
Donnie

Příspěvekod Zehir » úte zář 23, 2008 5:05 am

Donnie píše:na pokolikaty stou udelal?

Nejprve jsem se s tím mordoval, ale pak jsem to zvládl, HLAVNĚ MÍT NEJMÉNĚ U DVOU HRANIČÁŘŮ DOBRÉ SCHOPNOSTI, pak jsem s Findaanem a Dirael posbíral artefakty trpaslíků, vyměnil za fénixe, a protože byl v té době ještě Nikolaj slabý a já měl s Findaanem Přirozené štěstí tak jsem ho dodělal. ale je to fakt je to těžká mise, skoro každý den jsem si to sejvoval.
Zehir

Příspěvekod Donnie » úte zář 23, 2008 2:27 pm

ja ju porad nekohu udelat ja se k nicolajovy ani nedostanu(ne ze bych byl tak slabej ale musel bych cerpat tak dlouho a to uz by bylo zbytecni bych ho nesundal) kolikaty tyden ses vypravil ze zacatecniho ostrova znicit tu branu?
Obrázek
Donnie

Příspěvekod Bušák » úte zář 23, 2008 2:31 pm

Mno ja sem to delal tak ze sem pomoci kouzla okamzite cestovani vybral vsechny trpaslici artefakty bez boje stacilo je jen najita a vzal si 5 fenixu ... a nikolaj si neskrt.. musis ho dat hned poprve s temam fenixema protoze jinak se ressne a pride s 2k draku ..takze sem restartoval misi a tak sem ho porazil na podruhy... :idea:
Bušák

Příspěvekod Donnie » úte zář 23, 2008 6:53 pm

jak pres kouzlo okmazite cestovani?
Obrázek
Donnie

Příspěvekod Bušák » stř zář 24, 2008 6:39 pm

Donnie píše:jak pres kouzlo okmazite cestovani?

Jednouse sem nasel to misto kde je artefak a misto abych bojoval s posatkou v brane ak sem ji pres kouzo " okamzite cestovani " preskocil vzal si artefakt a sel k dalsi... 8)
Bušák

Příspěvekod Zehir » stř zář 24, 2008 6:59 pm

Donnie píše:ja ju porad nekohu udelat ja se k nicolajovy ani nedostanu(ne ze bych byl tak slabej ale musel bych cerpat tak dlouho a to uz by bylo zbytecni bych ho nesundal) kolikaty tyden ses vypravil ze zacatecniho ostrova znicit tu branu?

Hned první :D , pospíchal jsem s Dirael a Findaanem, a třetí hraničář dělal doly.
Zehir

Další

Zpět na Hvozd (lesní elfové)