Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Mstitel

Vše ohledně hradu Hvozd

Mstitel

Příspěvekod Zdenda » stř dub 16, 2008 8:04 pm

Využíváte vůbec někdo tuhle schopnost? Já si jí nikdy nevylepšoval,jelikož mi připadala nanic,jaké s tím máte zkušenosti vy?
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Zdenda

Re: Mstitel

Příspěvekod Eru » čtv dub 17, 2008 1:33 pm

Já si naopak myslím, že je to velmi dobrá schopnost (v boji si jí sice pravděpodobně nevšimneš, ale je tam). V praxi není moc použitelná proti neutrálním jednotkám, ale když víš jaký má soupeř hrad tak získáš 50 % šanci, že zraníš za dvojnásobek 3 z jeho 7 jednotek, to je víc než dost. Osobně nedoporučuji nastavovat proti jednotkám 5.,6. a 7.úrovně, ale proti těm které ti v boji nejvíce vadí. Př: Proti Nekropoli: 1.,3., a 4.úroveň.

P.S. A nezapomeň že si ji musíš vylepšovat, jestli chceš ultimátní dovednost.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Příspěvekod Coach » ned pro 28, 2008 5:41 pm

Eru už to nehul :lol:
3. level necra jsou duchové a nevidím jediný logický důvod, proč by měl člověk dát na listinu zrovna jednotku, kterou nemusí vůbec trefit.
V praxi to vypadá tak, že na něj zaútočíš v jednom tahu třeba 3 různýma jednotkama, ale trefíš je třeba jen jednou (a jsi rád), takže vyplýtváš hned dva útoky, u kterých je vysoká šance, že můžou být kritické úplně naprázdno.
Tvoje 2 jednotky :arrow: 0 dmg :arrow: jakoby měli oba blind.
Coach

Příspěvekod Raelag » ned pro 28, 2008 6:30 pm

A další trhliny, nevim jak vám ale mě nejvíc vadí 3. 4. a 5. level, ale jak Coach psal 3. level se dá netrafit a tak je dobrej buď 1. nebo 6. ale Lichové vadí rozhodně víc než kostlivci
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Příspěvekod StreetX38 » ned pro 28, 2008 7:06 pm

no jde o počet, když máte průzkumnictví a víte podrobný počet tak můře být větší problém třeba 1000 koster než 50 lichů.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
StreetX38

Příspěvekod Eru » ned pro 28, 2008 10:15 pm

Coach píše:Eru už to nehul :lol:
3. level necra jsou duchové a nevidím jediný logický důvod, proč by měl člověk dát na listinu zrovna jednotku, kterou nemusí vůbec trefit.
V praxi to vypadá tak, že na něj zaútočíš v jednom tahu třeba 3 různýma jednotkama, ale trefíš je třeba jen jednou (a jsi rád), takže vyplýtváš hned dva útoky, u kterých je vysoká šance, že můžou být kritické úplně naprázdno.
Tvoje 2 jednotky :arrow: 0 dmg :arrow: jakoby měli oba blind.

Ano, 50 % šance na vyhnutí se úderu (Nehmotnost) je nehezká věc, ale pomocí Mstitele se snižuje na příjemnějších 25 %. Můžu ti to zase statisticky rozvést, jestli máš zájem. :lol:
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Příspěvekod Raelag » ned pro 28, 2008 10:16 pm

a na hrdinovi, Findan na začátku kostry odpráskne, takže problémem nejsou
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Příspěvekod Zehir » pon pro 29, 2008 4:45 am

Mstitel je jedna z perfektních schopností a už mi několikrát zachránila život.

To Coach: Ano, když máš na duchach nastaveného nepřítele, tak aspon docílíš, že ten jeden ze tří útoků bude silnější.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod pecha nuda » pon pro 29, 2008 8:52 am

Taky si myslim ze jde hlavne o pocet nez druh jednotky, a tuhle schopnost sem za Findana dost vyuzival
pecha nuda

Příspěvekod Zehir » pon pro 29, 2008 11:26 am

Navíc je pak mít perfektní všechny jednotky jako nepřítele, ořarovat si šíp třeba slepotou a pak hodit Déšt šípů = opravdu perfektní.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod pecha nuda » pon pro 29, 2008 4:25 pm

Zehir píše:Navíc je pak mít perfektní všechny jednotky jako nepřítele, ořarovat si šíp třeba slepotou a pak hodit Déšt šípů = opravdu perfektní.

To jo ale vezme ti to strasne many, ja mel treba za elfa strasne malo many, takze bych to v zivote nemoh udelat :lol:
pecha nuda

Příspěvekod Raelag » pon pro 29, 2008 4:35 pm

Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)
Raelag

Příspěvekod Zehir » pon pro 29, 2008 8:58 pm

Raelag píše:Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)

Já se měl s hraničářem many 200 a zašel jsem si na speciální pramen a měl jsem many 400. Šlo to lehce.
Zehir

Příspěvekod pecha nuda » úte pro 30, 2008 8:36 am

Zehir píše:
Raelag píše:Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)

Já se měl s hraničářem many 200 a zašel jsem si na speciální pramen a měl jsem many 400. Šlo to lehce.

To uz je samozrejme jina vec :lol: ja mel s Findanem tak asi kolem 80
pecha nuda

Příspěvekod Zehir » úte pro 30, 2008 9:06 am

pecha nuda píše:
Zehir píše:

To uz je samozrejme jina vec :lol: ja mel s Findanem tak asi kolem 80

S Findanem jsem měl snad 150 v misi za Nikolaje, bud dostaneš hodně znalostí při přestupech na úroven, nebo prostě tu mapu hraješ a hledáš krystaly znalostí.
Zehir

Další

Zpět na Hvozd (lesní elfové)