Coach píše:Eru už to nehul![]()
3. level necra jsou duchové a nevidím jediný logický důvod, proč by měl člověk dát na listinu zrovna jednotku, kterou nemusí vůbec trefit.
V praxi to vypadá tak, že na něj zaútočíš v jednom tahu třeba 3 různýma jednotkama, ale trefíš je třeba jen jednou (a jsi rád), takže vyplýtváš hned dva útoky, u kterých je vysoká šance, že můžou být kritické úplně naprázdno.
Tvoje 2 jednotky0 dmg
jakoby měli oba blind.
Zehir píše:Navíc je pak mít perfektní všechny jednotky jako nepřítele, ořarovat si šíp třeba slepotou a pak hodit Déšt šípů = opravdu perfektní.
Raelag píše:Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)
Zehir píše:Raelag píše:Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)
Já se měl s hraničářem many 200 a zašel jsem si na speciální pramen a měl jsem many 400. Šlo to lehce.
pecha nuda píše:Zehir píše:Raelag píše:Lepší je pomsta bohů a hraničář má dost many. Znalosti jsou sekundární vlastnost (na to je osvícení)
Já se měl s hraničářem many 200 a zašel jsem si na speciální pramen a měl jsem many 400. Šlo to lehce.
To uz je samozrejme jina vecja mel s Findanem tak asi kolem 80
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník