Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Mstitel

Vše ohledně hradu Hvozd

Re: Mstitel

Příspěvekod Raelag » sob led 03, 2009 7:41 pm

To že nechci hrát celou misi odznova
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Příspěvekod StreetX38 » sob led 03, 2009 8:40 pm

ale já to nemyslim, že bys měl začít znova, ale jako, že neni čim se chlubit.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
StreetX38

Příspěvekod Coach » pon led 05, 2009 8:48 am

1) Nechápu, proč chodíš do chatrčí
2) Nechápu, proč řešíte sílu kouzel zrovna u elfů...(nápověda: fialový druid)
3) A napíšu to klidně ještě jednou a každý rozumný hráč heroesů ti to potvrdí: "Nejet žádnou magii je nesmysl".
Coach

Příspěvekod StreetX38 » pon led 05, 2009 2:26 pm

Malá oprava pokud se bavíme o základu, nebo HoF tak je nám celej fialovej druid tak řečeno na nic.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
StreetX38

Příspěvekod Raelag » pon led 05, 2009 2:49 pm

Já vám to nevyvracim! To je váš styl hry, já zrovna za elfy magii nejezdil (teď kvůli ultimátce v ToE).
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Příspěvekod jean2005 » stř dub 15, 2009 12:44 pm

Já u elfů vlastnost mstitel používám vždy a občas se u toho těžce pobavím. Třeba takový déšť šípů se šípy očarovanými deštěm meteorů nebo implozí, to je hukot a IMO i pěkný pokoukání. :D
jean2005

Příspěvekod Zehir » sob dub 18, 2009 2:53 am

jean2005 píše:Já u elfů vlastnost mstitel používám vždy a občas se u toho těžce pobavím. Třeba takový déšť šípů se šípy očarovanými deštěm meteorů nebo implozí, to je hukot a IMO i pěkný pokoukání. :D

Taky to tak někdy zkouším. :D :D :D
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod Cenarius » ned kvě 17, 2009 9:27 am

Raelag píše:A další trhliny, nevim jak vám ale mě nejvíc vadí 3. 4. a 5. level, ale jak Coach psal 3. level se dá netrafit a tak je dobrej buď 1. nebo 6. ale Lichové vadí rozhodně víc než kostlivci

presne
Cenarius

Příspěvekod asamm » ned bře 14, 2010 6:32 pm

ja to celkem pouzivam ale nekdy mi to prijde na prd kdyz to zanu kur... tak to jde se mnou z kopce a vetsinou se mi podari jenom dest sipu atd.

sem proste LAMA
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!

Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
asamm

Příspěvekod Zehir » pon bře 15, 2010 4:16 pm

asamm píše:ja to celkem pouzivam ale nekdy mi to prijde na prd kdyz to zanu kur... tak to jde se mnou z kopce a vetsinou se mi podari jenom dest sipu atd.

sem proste LAMA

Tak si hnedka na začátku hod nejsilnější destrukční kouzlo a vystřel v závěru po bojovnících ne?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod asamm » pon bře 15, 2010 6:26 pm

no sem zkousel ale moc mi to nefungovalo pac sem to dal na jednorozce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!

Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
asamm

Příspěvekod Abed_Nego » pát kvě 21, 2010 2:44 pm

Avenger je totálně imba schopnost v HOMAM - si vemte že máte 4 oblíbené nepřátele, očarujete si šíp např. fireballem a po prvním kole je vymalováno.
Když máte k tomu solidního hera na iniciativu + swift mind + pár artefaktů, soupeř se ani nedostane na tah.
Magii nemůžeš pochopit, magii musíš ovládnout!
Dungeon > Academy
Smrt nemůžeš pochopit, smrt musíš ovládnout!
Necropolis > Haven
Sílu nemůžeš pochopit, silou musíš vládnout!
Stronghold > Fortress
Globální oteplování nemůžeš zastavit!
Inferno > Sylvan
Abed_Nego

Příspěvekod martas3F » úte srp 16, 2011 2:05 pm

Lidi, jak se dá použít schopnost ostrostřelba? Mám ji, mám postavený i ten cech a všechno by mělo jít, jen není mezi schopnostmi, má nějakou jinou podmínku?
martas3F

Příspěvekod r3v3r3nd » úte srp 16, 2011 4:33 pm

martas3F píše:Lidi, jak se dá použít schopnost ostrostřelba? Mám ji, mám postavený i ten cech a všechno by mělo jít, jen není mezi schopnostmi, má nějakou jinou podmínku?

Ostrostrelba nieje ako kuzlo alebo tak. Len ti zvacsuje silu utoku tvojho hrdinu.
S tymi kuzlami na ocarovane sipi mas Dazd sipov.
Bez Dazda tvoj hrdina urobi utok(neaktivujes nic , mas to natrvalo) len na jedneho nepriatela a ak ho mas v Cechu tak mu sposobis dvojnasobne skody + zabijes aspon jednu jednotku.Ak pouzijes aj Dast tak zautocis na vsetkych Uhlavnych nepriatelov (1-4). To je cele.
Ak pouzijes este Ocarovany sip tak na nich zosles aj kuzlo co s Fialovym druidom a napriklad Majster Ohna alebo Majter Burok + kuzlo fireball , firewall a Chainchelighting ..narobi paseku.

Samozrejme super moze kuzlu odolat ale Ostrostrelbe nie takze aj tak urobis celkom dobre skody ,ak sa bavime o hrdinovi.
Dufam ,ze som to napisal zrozumenitelne.
r3v3r3nd

Příspěvekod r3v3r3nd » úte zář 13, 2011 12:51 pm

Eru píše:Já si naopak myslím, že je to velmi dobrá schopnost (v boji si jí sice pravděpodobně nevšimneš, ale je tam). V praxi není moc použitelná proti neutrálním jednotkám, ale když víš jaký má soupeř hrad tak získáš 50 % šanci, že zraníš za dvojnásobek 3 z jeho 7 jednotek, to je víc než dost. Osobně nedoporučuji nastavovat proti jednotkám 5.,6. a 7.úrovně, ale proti těm které ti v boji nejvíce vadí. Př: Proti Nekropoli: 1.,3., a 4.úroveň.

P.S. A nezapomeň že si ji musíš vylepšovat, jestli chceš ultimátní dovednost.

S tymto nesuhlasim. Je to najlepsie prave proti jednotkam 7,6,5 urovne.Hlavne smrtiaci mraz a Ostrostrelba je vec. Milujem to , rychlo ziskam prevahu nad superom.
Avsak s ocarovanym sipom sa to hodi aj na ostatne jednotky.
Avenger je podla mna najlepsia rasova dovednost. :twisted: :twisted:
r3v3r3nd

PředchozíDalší

Zpět na Hvozd (lesní elfové)