jean2005 píše:Já u elfů vlastnost mstitel používám vždy a občas se u toho těžce pobavím. Třeba takový déšť šípů se šípy očarovanými deštěm meteorů nebo implozí, to je hukot a IMO i pěkný pokoukání.
Raelag píše:A další trhliny, nevim jak vám ale mě nejvíc vadí 3. 4. a 5. level, ale jak Coach psal 3. level se dá netrafit a tak je dobrej buď 1. nebo 6. ale Lichové vadí rozhodně víc než kostlivci
asamm píše:ja to celkem pouzivam ale nekdy mi to prijde na prd kdyz to zanu kur... tak to jde se mnou z kopce a vetsinou se mi podari jenom dest sipu atd.
sem proste LAMA
martas3F píše:Lidi, jak se dá použít schopnost ostrostřelba? Mám ji, mám postavený i ten cech a všechno by mělo jít, jen není mezi schopnostmi, má nějakou jinou podmínku?
Eru píše:Já si naopak myslím, že je to velmi dobrá schopnost (v boji si jí sice pravděpodobně nevšimneš, ale je tam). V praxi není moc použitelná proti neutrálním jednotkám, ale když víš jaký má soupeř hrad tak získáš 50 % šanci, že zraníš za dvojnásobek 3 z jeho 7 jednotek, to je víc než dost. Osobně nedoporučuji nastavovat proti jednotkám 5.,6. a 7.úrovně, ale proti těm které ti v boji nejvíce vadí. Př: Proti Nekropoli: 1.,3., a 4.úroveň.
P.S. A nezapomeň že si ji musíš vylepšovat, jestli chceš ultimátní dovednost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník