Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

4 mise za Hvozd

Vše ohledně hradu Hvozd

4 mise za Hvozd

Příspěvekod QAI » stř led 28, 2009 5:40 pm

Prosím můžete mi poradit najdu všechny artefakty ale ůkol se mi nesplní.
QAI

Re: 4 mise za Hvozd

Příspěvekod Eru » stř led 28, 2009 6:06 pm

QAI píše:Prosím můžete mi poradit najdu všechny artefakty ale ůkol se mi nesplní.

A seš si jistý, že jsou to ony? Každopádně nalezení artefaktů není důležité k dokončení mise, mají ti jen pomáhat v boji.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Příspěvekod Zehir » úte úno 03, 2009 5:07 pm

Eru píše:
QAI píše:Prosím můžete mi poradit najdu všechny artefakty ale ůkol se mi nesplní.

A seš si jistý, že jsou to ony? Každopádně nalezení artefaktů není důležité k dokončení mise, mají ti jen pomáhat v boji.

A největší pitomost je, že ti ty artefakty nejdou do další mise jako v TOE, ty artefakty by proti Nikolajovi pomohly, zvlášt ten Luk z rohu Jendnorožce.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod Alarik » čtv úno 05, 2009 4:39 pm

Zehir píše:
Eru píše:

A největší pitomost je, že ti ty artefakty nejdou do další mise jako v TOE, ty artefakty by proti Nikolajovi pomohly, zvlášt ten Luk z rohu Jendnorožce.

Dobré je alespoň to, že i v misi Pán upírů Luk z rohu jednorožce je. Ale mohli to udělat aspoň tak, že by právě tyto artefakty šly do další mise přenést. Bohužel...
Alarik

Příspěvekod Zehir » pát úno 06, 2009 6:28 am

V tom je nejlepší TOE.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Zpět na Hvozd (lesní elfové)