Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

přízračné síly iniciativa 100%

Vše ohledně hradu Hvozd

přízračné síly iniciativa 100%

Příspěvekod Dark-Rider » čtv bře 12, 2009 6:37 pm

jdu na 5.misi za hvozd a mám už představu jak ji udělám protože jsem musel opakovat 3.misi abych si vylepšil Dirael a Talanara, jinak bych to stopro nesved, ale jako pojistku bych potřeboval aby moje přízračné síly třeba fénixů nebo lovců hrály hned...
tuším, že na to má vliv síla kouzel nebo tak něco ale neví někdo z vás, co přesně určuje faktor iniciativy přízračných sil???

P.S. za Zehira v ToE jsem dal př.síly na 200 titánů a ti byli hned na tahu...
předem dík za odpovědi :)
Dark-Rider

Re: přízračné síly iniciativa 100%

Příspěvekod Zehir » pát bře 13, 2009 5:04 pm

Expertní magie přivolávání je základ, jinak myslím, že taky záleží na iniciativě jednotky, kterou kopíruješ, a samozřejmě na kouzelníkovi (těžko s rytířem uděláš lepší kopii než s čarodějem) a síle kouzel.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod Alarik » sob bře 14, 2009 5:20 pm

Já když jsem hrál v ToE za Arantira nebo Zehira, tak na nižších úrovních se kopie jednotky dostala na řadu později a na vyšších úrovních už se dostala na řadu hned, nehledě na to, jakou jednotku jsem kopíroval. Určitě to má co dočinění se silou kouzel, ale patrně také s úrovní hrdiny.

Jestli máš ToE, tak bys měl mít ve složce se hrou taky takový fanouškovský manuál o 334 stranách. Je tam mj. také spousta vzorečků na vypočítávání poškození atd., takže tam možná bude i na tohle, ale nevím to jistě.
Alarik

Příspěvekod Zehir » ned bře 15, 2009 9:05 am

Podívám se na ty výpočty.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Zpět na Hvozd (lesní elfové)