Slza pro ossira

Vše ohledně hradu Hvozd
aver

Slza pro ossira

Post by aver »

Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...
Smajlikov

Re: Slza pro ossira

Post by Smajlikov »

aver wrote:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...

Musis najit tri obelisky a ty ti ukazou mysto kde je zakopana.
aver

Re: Slza pro ossira

Post by aver »

Smajlikov wrote:
aver wrote:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...

Musis najit tri obelisky a ty ti ukazou mysto kde je zakopana.

na tý mapě žádný obelisky nejsou...teda já jsem je nenašel..a to mám projitó celó mapu...takže nevim...
Trini

Post by Trini »

Ty obelisky tam jsou, stačí hledat 8)
Peace at any price
smedved

Post by smedved »

Trini wrote:Ty obelisky tam jsou, stačí hledat 8)

Nebuď mrcha, alespoň napověz v čem je problém, chodím tam už dva dny a nemůžu najít ani šutřík, natož obelisk:-(
Trini

Post by Trini »

Jsem už trochu dál, takže už si přesně jejich polohu nepamatuju, ale jsou tam a neni to nijak těžký, takže nechápu že je nemůžeš najít. Jeden je na území dangeon někde v horní polovině, potom je snad jeden když půjdeš od hradu dolů a pak do prava (z tvýho pohledu) někde ve střední části a jeden snad dole nalevo na mapě, ale už je to dlouho co jsem tu misi hrála, tak nevím jestli si to pamatuju dobře..... ale stejně to nechápu proč je nemůžeš najít. Jestli v tý hře nemáš nějakej bug, ale na tohle si ještě nikdo nestěžoval tak nevím... přinejhoršim si budeš muset misi zopaknout :?
Peace at any price
smedved

Post by smedved »

Trini wrote:Jsem už trochu dál, takže už si přesně jejich polohu nepamatuju, ale jsou tam a neni to nijak těžký, takže nechápu že je nemůžeš najít. Jeden je na území dangeon někde v horní polovině, potom je snad jeden když půjdeš od hradu dolů a pak do prava (z tvýho pohledu) někde ve střední části a jeden snad dole nalevo na mapě, ale už je to dlouho co jsem tu misi hrála, tak nevím jestli si to pamatuju dobře..... ale stejně to nechápu proč je nemůžeš najít. Jestli v tý hře nemáš nějakej bug, ale na tohle si ještě nikdo nestěžoval tak nevím... přinejhoršim si budeš muset misi zopaknout :?

Počkej a nemyslíš ty tu misi v kampani za lidi ? Jak ti tam zajmou tu holku a pak ji hledáš a tak ? ? To teď hraje syn, tam obelisky jsou, ale já mám na mysli samostatnou hru, která se jmenuje Slza pro Ossira a tam jestli jsou obelisky, tak ať visím...
Trini

Post by Trini »

Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no... :?
Peace at any price
smedved

Post by smedved »

Trini wrote:Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no... :?

Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)
aver

Post by aver »

smedved wrote:

Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)

aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...:( jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...:(
smedved

Post by smedved »

aver wrote:
smedved wrote:

aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...:( jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...:(

Můžeš pokračovat v nadšení, nakonec to bylo logické a prosté, sleduj ukazatele tak, aby ti každý spustil animaci, jejich pořadí je dost nevyzpytatelné a musí to dělat Ossir. Je dobré,aby lotr byl tou dobou již mrtef, abys měl klid na obcházení těch ukazatelů. No a poslední ukazatel ti řekne, kde máš kopat, ovšem i v tom je háček(zcela logický), ale na ten si přijď sám, ať si užiješ hry.
aver

Post by aver »

smedved wrote:
aver wrote:
smedved wrote:

Můžeš pokračovat v nadšení, nakonec to bylo logické a prosté, sleduj ukazatele tak, aby ti každý spustil animaci, jejich pořadí je dost nevyzpytatelné a musí to dělat Ossir. Je dobré,aby lotr byl tou dobou již mrtef, abys měl klid na obcházení těch ukazatelů. No a poslední ukazatel ti řekne, kde máš kopat, ovšem i v tom je háček(zcela logický), ale na ten si přijď sám, ať si užiješ hry.

tak dohráno, napřed jesem vymlátil toho modrýho zmetka...a pak podle těch ukazatelů až na konec k té...ale ne...našel jsem si to sám, najděte si to taky...:):)
Activator

Post by Activator »

Nevite nekdo nehodou, kde se nachazi dalsi ukazatel po "Bohatstvi? To si s sebou nevezmes"? Nejak ho nemuzu najit a to uz jsem celou mapu prosel nekolikrat...
Danken the Elder God

Post by Danken the Elder God »

Já mám ten problém taky, co mám dělat? Píše se tam Go two steps back and start diging! Kolem toho ukazatele sem okopal čtverec asi 10x10 polí a není to tam. Zkoušel sem se vrátit i o 2 ukazatele zpátky ale pořád nic... Už nevim
Activator

Post by Activator »

Podle vseho, co jsem se o tom dozvedel, to vypada na bug... :evil:
Post Reply