aver píše:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...
Smajlikov píše:aver píše:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...
Musis najit tri obelisky a ty ti ukazou mysto kde je zakopana.
Trini píše:Jsem už trochu dál, takže už si přesně jejich polohu nepamatuju, ale jsou tam a neni to nijak těžký, takže nechápu že je nemůžeš najít. Jeden je na území dangeon někde v horní polovině, potom je snad jeden když půjdeš od hradu dolů a pak do prava (z tvýho pohledu) někde ve střední části a jeden snad dole nalevo na mapě, ale už je to dlouho co jsem tu misi hrála, tak nevím jestli si to pamatuju dobře..... ale stejně to nechápu proč je nemůžeš najít. Jestli v tý hře nemáš nějakej bug, ale na tohle si ještě nikdo nestěžoval tak nevím... přinejhoršim si budeš muset misi zopaknout
smedved píše:Trini píše:Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no...
Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)
aver píše:smedved píše:Trini píše:Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no...
Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)
aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...
smedved píše:aver píše:smedved píše:Trini píše:Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no...
aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...
Můžeš pokračovat v nadšení, nakonec to bylo logické a prosté, sleduj ukazatele tak, aby ti každý spustil animaci, jejich pořadí je dost nevyzpytatelné a musí to dělat Ossir. Je dobré,aby lotr byl tou dobou již mrtef, abys měl klid na obcházení těch ukazatelů. No a poslední ukazatel ti řekne, kde máš kopat, ovšem i v tom je háček(zcela logický), ale na ten si přijď sám, ať si užiješ hry.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník