Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Slza pro ossira

Vše ohledně hradu Hvozd

Slza pro ossira

Příspěvekod aver » úte čer 13, 2006 5:59 pm

Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...
aver

Re: Slza pro ossira

Příspěvekod Smajlikov » stř čer 14, 2006 8:36 am

aver píše:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...

Musis najit tri obelisky a ty ti ukazou mysto kde je zakopana.
Smajlikov

Re: Slza pro ossira

Příspěvekod aver » stř čer 14, 2006 9:10 am

Smajlikov píše:
aver píše:Mám prosbu, ve scénáři Slza pro Ossira nemůžu tu Slzu najít...prošel jsem už všechno a nikde není...můžete mi někdo poradit?...Našli jste ji někdo?...

Musis najit tri obelisky a ty ti ukazou mysto kde je zakopana.

na tý mapě žádný obelisky nejsou...teda já jsem je nenašel..a to mám projitó celó mapu...takže nevim...
aver

Příspěvekod Trini » pát čer 16, 2006 2:00 pm

Ty obelisky tam jsou, stačí hledat 8)
Peace at any price
Trini

Příspěvekod smedved » pon čer 19, 2006 11:08 pm

Trini píše:Ty obelisky tam jsou, stačí hledat 8)

Nebuď mrcha, alespoň napověz v čem je problém, chodím tam už dva dny a nemůžu najít ani šutřík, natož obelisk:-(
smedved

Příspěvekod Trini » úte čer 20, 2006 12:04 am

Jsem už trochu dál, takže už si přesně jejich polohu nepamatuju, ale jsou tam a neni to nijak těžký, takže nechápu že je nemůžeš najít. Jeden je na území dangeon někde v horní polovině, potom je snad jeden když půjdeš od hradu dolů a pak do prava (z tvýho pohledu) někde ve střední části a jeden snad dole nalevo na mapě, ale už je to dlouho co jsem tu misi hrála, tak nevím jestli si to pamatuju dobře..... ale stejně to nechápu proč je nemůžeš najít. Jestli v tý hře nemáš nějakej bug, ale na tohle si ještě nikdo nestěžoval tak nevím... přinejhoršim si budeš muset misi zopaknout :?
Peace at any price
Trini

Příspěvekod smedved » úte čer 20, 2006 4:59 am

Trini píše:Jsem už trochu dál, takže už si přesně jejich polohu nepamatuju, ale jsou tam a neni to nijak těžký, takže nechápu že je nemůžeš najít. Jeden je na území dangeon někde v horní polovině, potom je snad jeden když půjdeš od hradu dolů a pak do prava (z tvýho pohledu) někde ve střední části a jeden snad dole nalevo na mapě, ale už je to dlouho co jsem tu misi hrála, tak nevím jestli si to pamatuju dobře..... ale stejně to nechápu proč je nemůžeš najít. Jestli v tý hře nemáš nějakej bug, ale na tohle si ještě nikdo nestěžoval tak nevím... přinejhoršim si budeš muset misi zopaknout :?

Počkej a nemyslíš ty tu misi v kampani za lidi ? Jak ti tam zajmou tu holku a pak ji hledáš a tak ? ? To teď hraje syn, tam obelisky jsou, ale já mám na mysli samostatnou hru, která se jmenuje Slza pro Ossira a tam jestli jsou obelisky, tak ať visím...
smedved

Příspěvekod Trini » úte čer 20, 2006 8:24 am

Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no... :?
Peace at any price
Trini

Příspěvekod smedved » úte čer 20, 2006 7:48 pm

Trini píše:Já myslela tu kampan za lidi.....tak nic no... :?

Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)
smedved

Příspěvekod aver » stř čer 21, 2006 9:32 am

smedved píše:

Fňuk...mé rodinné štěstí je ohroženo, místo manželských povinností už čtyři dny hledám tu zkur.... Slzu:-)

aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...:( jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...:(
aver

Příspěvekod smedved » pát čer 23, 2006 1:04 am

aver píše:
smedved píše:

aspoň už vím, že v tom nejsem sám...je to takový jakýsi nedodělaný nebo co...:( jak jsem z těch hírousů byl nadšenej, tak to pomalu opadá...:(

Můžeš pokračovat v nadšení, nakonec to bylo logické a prosté, sleduj ukazatele tak, aby ti každý spustil animaci, jejich pořadí je dost nevyzpytatelné a musí to dělat Ossir. Je dobré,aby lotr byl tou dobou již mrtef, abys měl klid na obcházení těch ukazatelů. No a poslední ukazatel ti řekne, kde máš kopat, ovšem i v tom je háček(zcela logický), ale na ten si přijď sám, ať si užiješ hry.
smedved

Příspěvekod aver » pon čer 26, 2006 11:12 am

smedved píše:
aver píše:
smedved píše:

Můžeš pokračovat v nadšení, nakonec to bylo logické a prosté, sleduj ukazatele tak, aby ti každý spustil animaci, jejich pořadí je dost nevyzpytatelné a musí to dělat Ossir. Je dobré,aby lotr byl tou dobou již mrtef, abys měl klid na obcházení těch ukazatelů. No a poslední ukazatel ti řekne, kde máš kopat, ovšem i v tom je háček(zcela logický), ale na ten si přijď sám, ať si užiješ hry.

tak dohráno, napřed jesem vymlátil toho modrýho zmetka...a pak podle těch ukazatelů až na konec k té...ale ne...našel jsem si to sám, najděte si to taky...:):)
aver

Příspěvekod Activator » sob pro 23, 2006 2:48 pm

Nevite nekdo nehodou, kde se nachazi dalsi ukazatel po "Bohatstvi? To si s sebou nevezmes"? Nejak ho nemuzu najit a to uz jsem celou mapu prosel nekolikrat...
Activator

Příspěvekod Danken the Elder God » ned led 14, 2007 8:04 pm

Já mám ten problém taky, co mám dělat? Píše se tam Go two steps back and start diging! Kolem toho ukazatele sem okopal čtverec asi 10x10 polí a není to tam. Zkoušel sem se vrátit i o 2 ukazatele zpátky ale pořád nic... Už nevim
Danken the Elder God

Příspěvekod Activator » pon led 15, 2007 7:00 pm

Podle vseho, co jsem se o tom dozvedel, to vypada na bug... :evil:
Activator

Další

Zpět na Hvozd (lesní elfové)