od Alarik » pon úno 04, 2008 8:41 pm
Nevim, jestli vám to pomůže, ale můj styl byl následující:
(CZ verze, Patch 1.5, obtížnost: normální)
Jako bonus jsem si zvolil Zeleného draka. První 3 týdny jsem verboval jednotky a obsazoval doly ve svém okolí. Poté jsem dobyl tu bránu a počkal do konce týdne kvůli doplnění jednotek. Pak jsem vyjel na první hrad tyrkysovýho a dobyl ho. Pár týdnů jsem u něj byl a doplňoval armádu (Víly jsem si přeměňoval na Kostlivé lučištníky, Jednorožce na Arcilichy a místo Tanečníků meče jsem verboval Upíry). Se slušnou armádou jsem vjel do podzemí, obsadil ty 2 hrady tyrkysovýho, pozabíjel mu hrdiny, sesbíral artefakty a začal obsazovat doly. Když jsem pak byl (asi po měsíci až dvou) dost silnej, zabil jsem všechny zdejší Přízračné draky a vydal se na průzkum k Nikolaiovi. Obsadil jsem mu střední a severní město, on se schoval v jižním. Pobil jsem zbývající draky a odkryl Ashinu slzu. Tu jsem jiným hrdinou vykopal a donesl ji do svého hlavního města. Vrátil jsem se s Findanem pro další jednotky a ještě pár týdnů verboval. Potom jsem vyjel na Nikolaie, který byl stále v hradě. Byl tam však i hrdina s ještě větší armádou, ten naštěstí někam odběhl a já mohl v klidu jít do boje proti Nikolaiovi. Měl jsem asi 400 Arcilichů, 75 Zelených draků, 180 Entů, 500 Pánů upírů, 650 Mistrů lovců, 350 Druidských stařešinů a ještě legie Kostlivých lučištníků. On měl zhruba 300 Arcilichů, 450 Pánů upírů, 1100 Spekter a kolem 4000 Kostlivých lučištníků. Boj jsem v pohodě vyhrál a pokračoval do další kampaně.