jakub.karasek píše:To já sem ho nechal nabrat asi větší armádu a pak byl nezdolatelej ať sem se snažil jak sem chtěl. Navíc se mi hra dvakrát (vůbec nevím proč) při odkliknutí dne zasekla a i když sem si nahrál pozici, tak se to v tom samým místě hryzlo, takže sem musel hrát misi odznova... Napočtvtré už to vyšlo a já sem na toho šmejda nalítnul hned. Na fénixy sem se vys*al, protože sou platný jak mrtvole svetr. Dobyl sem města v podzemí a vylezl nahoru. Nikolaj udělal chybu, že se zavřel v hradě, takže nemohl z bitky utýct. Zrubal sem ho a on se naštěstí nemohl vzdát. Chcípl poprvé a než nasbíral armádu, tak sem pomlátil všechny draky a zabíral postupně jeho hrady. Zdrhl do posledního vlevo nahoře se skromným počtem jednotek (vybušil sem ho předtím ještě asi 2x) a poslední bitva byla lehčí než sem čekal. Naštěstí ty záseky se mi staly jen v týhle misi
jakub.karasek píše:3000 kostlivých lučištníků je slušnej počet, ale když sem to hrál poprvé a flákal sem se dlouho v podzemí za účelem získání všech trpasličích artefucktů, tak jich měl asi 10k a s tím už nešlo nic dělat. Jednou napřáhl a měl sem po 50ti dracích... Tak sem to nakonec udělal tak, že sem s Findanem jel rovnou na Nikolaje (cestou sem kosil co mi stlálo v cestě) a s druhým hrdinou sem v klidu dobyl levej dolní hrad v podzemí a zabral většinu dolů. Jednoty sem doplňoval přivoláváním z různejch lokací a Nikolaje likvidoval kdykoliv se mi objevil v cestě.. Ale není podmínkou získat ty fénixy, to akurát zabírá čas a umožňuje to Nikolajovi posilovat armádu
desaix píše:tak tak...da sa to prejst aj ked ma viac ako 10k kostlivcov...ja som bojoval s 12k a dal som ho...nebolo to urcite jednoduche,ale ide to.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník