Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Sylvan-5.kampaň

Vše ohledně hradu Hvozd

Příspěvekod cibetka9 » sob črc 22, 2006 9:24 am

ja mam cestinu taky, ale pravdepodobne mam 1,1 a upravil s ten autoexec??
cibetka9

Příspěvekod Nahodny » sob črc 22, 2006 1:05 pm

Jo upravil , ta vysouvací konzole se mi zprovozní , ale ani jeden kod mi nefunguje a to jsem skoušel všechny co jsem našel.
Nahodny

Příspěvekod marvn » ned črc 23, 2006 10:02 am

njn...smula. asi to budes muset dohrat poctive :D
marvn

Příspěvekod Frost-Dragon » ned črc 23, 2006 11:20 am

co s tim mate ... !!!!! ja sečm tu misi dohral a poprve a nedelalo me to vubec zadny problemy .. !!!
Frost-Dragon

Příspěvekod Nahodny » ned črc 23, 2006 11:59 am

Já to hraji poctivě ,jen jsem si chtěl vyzkoušet jak půjdou po sobě dovednosti abych mohl dosáhnou na tu finální
Nahodny

Příspěvekod Gildrin » čtv srp 24, 2006 9:34 am

Já se taky divim co v tom tolik lidí vidí takovej problém.
Já to taky dala na první pokus a to myslim, že jsem se tam eště dost flákala a nechala ho nabrat pořádnou armádu.
Gildrin

Příspěvekod Blindwolf » pát zář 22, 2006 9:24 am

Tak jsem to dohrál a bylo to docela v pohodě. Od doby co jsem dobyl celé podzemí, zabil tam jednoho dost namakanýho hrdinu (na podruhý teda :) , tak to šlo jak po másle. Druhej, třetí, čtvrtej hrad a pak Nikolaj. Vzal jsem Fénixe a šel jsem na něj. Nechtěl, ale nakonec jsem ho dostihnul ještě před tím, než zdrhnul do hradu :) Fénix teda přežil jen jeden a Nikolaj z bitvy utekl, ale i tak se mi spustila animace, v níž moji Mistři lovci Nikolaje zabili a byl konec mise :) Docela se mi hodila dovednost Roj šípů, takže jsem Nikolajovi na začítku boje zabil asi 1500 kostlivých lučištníků :twisted:

Takže vzhůru do posledního dílu kampaně 8)
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
Blindwolf

Příspěvekod jakub.karasek » pát zář 22, 2006 9:56 am

To já sem ho nechal nabrat asi větší armádu a pak byl nezdolatelej ať sem se snažil jak sem chtěl. Navíc se mi hra dvakrát (vůbec nevím proč) při odkliknutí dne zasekla a i když sem si nahrál pozici, tak se to v tom samým místě hryzlo, takže sem musel hrát misi odznova... Napočtvtré už to vyšlo a já sem na toho šmejda nalítnul hned. Na fénixy sem se vys*al, protože sou platný jak mrtvole svetr. Dobyl sem města v podzemí a vylezl nahoru. Nikolaj udělal chybu, že se zavřel v hradě, takže nemohl z bitky utýct. Zrubal sem ho a on se naštěstí nemohl vzdát. Chcípl poprvé a než nasbíral armádu, tak sem pomlátil všechny draky a zabíral postupně jeho hrady. Zdrhl do posledního vlevo nahoře se skromným počtem jednotek (vybušil sem ho předtím ještě asi 2x) a poslední bitva byla lehčí než sem čekal. Naštěstí ty záseky se mi staly jen v týhle misi
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek

Příspěvekod Blindwolf » pát zář 22, 2006 10:18 am

jakub.karasek píše:To já sem ho nechal nabrat asi větší armádu a pak byl nezdolatelej ať sem se snažil jak sem chtěl. Navíc se mi hra dvakrát (vůbec nevím proč) při odkliknutí dne zasekla a i když sem si nahrál pozici, tak se to v tom samým místě hryzlo, takže sem musel hrát misi odznova... Napočtvtré už to vyšlo a já sem na toho šmejda nalítnul hned. Na fénixy sem se vys*al, protože sou platný jak mrtvole svetr. Dobyl sem města v podzemí a vylezl nahoru. Nikolaj udělal chybu, že se zavřel v hradě, takže nemohl z bitky utýct. Zrubal sem ho a on se naštěstí nemohl vzdát. Chcípl poprvé a než nasbíral armádu, tak sem pomlátil všechny draky a zabíral postupně jeho hrady. Zdrhl do posledního vlevo nahoře se skromným počtem jednotek (vybušil sem ho předtím ještě asi 2x) a poslední bitva byla lehčí než sem čekal. Naštěstí ty záseky se mi staly jen v týhle misi

No, u mě měl armádu docela slušnou, asi 3000 Kostlivých lučištníků, 950 morových zombií, 550 spekter, 90 Arci lichů, 60 Přízraků a 30 Přízračných draků. v zápalu boje jsem ani nepostřehl, že uprchl z bojiště. Každopádně mu to nebylo nic platný, stejně zemřel. Jak tady někdo psal, že mu Nikolaj uprchnul a pak se znovu oživil, tak asi neměl ty Fénixi nebo nevymlátil draky. Každopádně, když jsem měl Fénixi, tak i když zdrhnul, tak chcípnul :twisted:

Někdo tady říkal, že prý se mu rodí 400 draků za den, to je podle mě pitomost. Na mapě jsem se taky docela poflakoval a měl jich "jen" 30.

Blindwolf

Příspěvekod jakub.karasek » pát zář 22, 2006 10:32 am

3000 kostlivých lučištníků je slušnej počet, ale když sem to hrál poprvé a flákal sem se dlouho v podzemí za účelem získání všech trpasličích artefucktů, tak jich měl asi 10k a s tím už nešlo nic dělat. Jednou napřáhl a měl sem po 50ti dracích... Tak sem to nakonec udělal tak, že sem s Findanem jel rovnou na Nikolaje (cestou sem kosil co mi stlálo v cestě) a s druhým hrdinou sem v klidu dobyl levej dolní hrad v podzemí a zabral většinu dolů. Jednoty sem doplňoval přivoláváním z různejch lokací a Nikolaje likvidoval kdykoliv se mi objevil v cestě.. Ale není podmínkou získat ty fénixy, to akurát zabírá čas a umožňuje to Nikolajovi posilovat armádu
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek

Příspěvekod Blindwolf » pát zář 22, 2006 2:10 pm

jakub.karasek píše:3000 kostlivých lučištníků je slušnej počet, ale když sem to hrál poprvé a flákal sem se dlouho v podzemí za účelem získání všech trpasličích artefucktů, tak jich měl asi 10k a s tím už nešlo nic dělat. Jednou napřáhl a měl sem po 50ti dracích... Tak sem to nakonec udělal tak, že sem s Findanem jel rovnou na Nikolaje (cestou sem kosil co mi stlálo v cestě) a s druhým hrdinou sem v klidu dobyl levej dolní hrad v podzemí a zabral většinu dolů. Jednoty sem doplňoval přivoláváním z různejch lokací a Nikolaje likvidoval kdykoliv se mi objevil v cestě.. Ale není podmínkou získat ty fénixy, to akurát zabírá čas a umožňuje to Nikolajovi posilovat armádu

Jj, jak říkám, spíš zdlouhavý než těžký :)

Blindwolf

Příspěvekod Duce » pát zář 22, 2006 9:57 pm

To já jsem se střetl s hrdinou co měl 16000 koster lučišníků a Findan mu dal na prdel. Myslím, že mi zařvaly jenom světlušky a nějaký drobný. Hlavní je, aby se nedostaly ke střele. Střelecký jednotky (ultimátní štěstí+oblíbený nepřítel) si s nima rychle poradí. Horší je, když k tomu má ještě 500 draků a spol. To nevíš do čeho střílet dřív.
Duce

Příspěvekod desaix » ned zář 24, 2006 9:52 am

tak tak...da sa to prejst aj ked ma viac ako 10k kostlivcov...ja som bojoval s 12k a dal som ho...nebolo to urcite jednoduche,ale ide to.
desaix

Příspěvekod jakub.karasek » ned zář 24, 2006 4:53 pm

desaix píše:tak tak...da sa to prejst aj ked ma viac ako 10k kostlivcov...ja som bojoval s 12k a dal som ho...nebolo to urcite jednoduche,ale ide to.

Ale to už musíš mít sakra armádu. Nejdůležitější je aby kostlivci nevystřelili.. Nejlepši je použít zpomalení, drakem přeletět celý bojiště a postavit se vedle kostlivce... on těch draků klidně zabije 50, ale když se každý kolo oživujou, tak kostlivec si nevystřelí a dá se vymydlit zbytek jeho armády... Až mu zbývají jen ti kostlivci, tak kolem nich naskládat všechno co nám zbylo a pak už je to jen o oživování padlé armády
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
jakub.karasek

Příspěvekod Incomer » ned zář 24, 2006 10:07 pm

U me strasne rozdeloval armadu mezi sve kamarady takze sem tel dost tuhy boj s nejakym profikem na zombivce co mel asi 10k kostu...toho sem vykosil (horko tezko) pak sem se vrhl na draky a suse sundal nikolaie (tou dobou bezzemka). Taky vam Mikulas pripadal strasne slabej (jako skilly v boji vubec nic neudelal) :wink:
Incomer

PředchozíDalší

Zpět na Hvozd (lesní elfové)