cibetka9 píše:ve druhy misi nemuzu dat dohromady tech dvacet draku..nejakej tip? pls?
cibetka9 píše:jj uz je to dobry:o) on mi je dzcky vymlatil..ale ted zas sem zakys u ty dalsi mise, nedokazu ubranit syris thalu, vzdycky pirjede ten kaspar a dobije me...
Wodka píše:cibetka9 píše:jj uz je to dobry:o) on mi je dzcky vymlatil..ale ted zas sem zakys u ty dalsi mise, nedokazu ubranit syris thalu, vzdycky pirjede ten kaspar a dobije me...
včera jsem to dohrál (skoro):
1) hned na začátku ti fialový syris thalu dobyje - to je součást hry, nemáš šanci se ubránit. Ponič mu co nejvíc nejsilnější jednotky, např. draky).
2) Ty pak svým hrdinou dobyješ město zpět, usídli tam 10 draků, 50 elder druids a 40 silver unicorn (nevím, jestli je to přesné, je to uvedeno v úkolech k misi - objectives), kup si nějakého hrdinu na obranu, před každým bojem s ním zajeď k řece a zvyš mu morálku. Ve městě postav stavbu, co zvyšuje štěstí o 2.
3) s hlavním hrdinou vyraž na dobývačku (jsou tam dvě města, ke každému vede jedna cesta - jedno je v levé části poblíž středu, druhé vpravo taky tak). Hrdiny po cestě jsem sice s obtížemi, ale dal bez větších ztrát.
4) postav alespoň základní verze všech budov k výrobě jednotek.
5) obsaď všechny doly, dobyj města....
spaw píše:potřebuju pomooooooc.
Hraju tenhle level už asi 5 dní a nemůžu to udělat.
Obsadím hrad postavím jednotek hafo, fialový je v poho, ale jakmile opustím ostrov začne mě napadat modrej a rozdrtí mě.
Četl jsem si tady rady, ale prostě to tak nejde.
Potřeboval bych nějaký přesný postup prosím.
Co jak kolikátý týden...
Nechci používat cheaty a mazat to taky nechci.
Dík
Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?
Neiffin píše:Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?
Já jsem ty brány dobíjel a nebyla to zase taková ztráta jednotek. Podle mě by jsi okamžité cestování už měl mít, vždyť je to už 3. mise, ale nejsem si jistý.
Petren píše:Neiffin píše:Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?
Já jsem ty brány dobíjel a nebyla to zase taková ztráta jednotek. Podle mě by jsi okamžité cestování už měl mít, vždyť je to už 3. mise, ale nejsem si jistý.
Já ho teda nemám a ani když postavím věž 4. úrovně, tak se mi nenabídne a v těch věžích je asi 20 draku, 25 přízraků atd. Já mám asi 5 smarargdových draků, 20 entů, 25 jednorožců, 44 druidů, 12 hraničářů, 30 šermířů a 60 víl. Ty brány jsou minimálně 2 a ještě tam opruzuje docela dobrej hrdina, to se prostě nedá.
Neiffin píše:Petren píše:Neiffin píše:Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?
Já ho teda nemám a ani když postavím věž 4. úrovně, tak se mi nenabídne a v těch věžích je asi 20 draku, 25 přízraků atd. Já mám asi 5 smarargdových draků, 20 entů, 25 jednorožců, 44 druidů, 12 hraničářů, 30 šermířů a 60 víl. Ty brány jsou minimálně 2 a ještě tam opruzuje docela dobrej hrdina, to se prostě nedá.
A máš už dobyto město na západě? To je základ úspěchu. Dobýt musíš nejdřív toto město a přitom nejlépe i toho šaška, co tam kolem něho jezdí. Pak počítači zbyde jen jedno město (pokud nepočítám nekromanta, který tě otravuje u Syris Thaly). Pak se už stačí řádně vyzbrojit a dobývat brány a poslední město, s následným osvobozením hrdinů - nejdřív vlevo dole, pak v podzemí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník