Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

3. kampan za hranicare, jak ubranit mesto?

Vše ohledně hradu Hvozd

3. kampan za hranicare, jak ubranit mesto?

Příspěvekod cibetka9 » ned črc 09, 2006 12:21 am

tak draci uz v pohode, ale asi sem lama:o((
Naposledy upravil cibetka9 dne pon črc 10, 2006 4:56 pm, celkově upraveno 1
cibetka9

Re: 2, kampan za hranicare

Příspěvekod karel.01 » ned črc 09, 2006 7:56 pm

cibetka9 píše:ve druhy misi nemuzu dat dohromady tech dvacet draku..nejakej tip? pls?

Po dobití 1. města se při navštíveni obelisku objeví část mapy,kde si je můžeš najmout
karel.01

Příspěvekod Wodka » pon črc 10, 2006 6:29 am

doplním - musíš dobýt nepřátelské město, dostaneš draka, a navíc můžeš navštívit obelisky. Před dobytím obelisky nic nedělají. Musíš objet skoro všechny obelisky (nepoužívej draky k boji!) a potom i "zaútočit" na draky, kteří se ti objeví na mapě. Přidají se k tobě.
Wodka

Příspěvekod cibetka9 » pon črc 10, 2006 4:55 pm

jj uz je to dobry:o) on mi je dzcky vymlatil..ale ted zas sem zakys u ty dalsi mise, nedokazu ubranit syris thalu, vzdycky pirjede ten kaspar a dobije me... :evil:
cibetka9

Příspěvekod Wodka » úte črc 11, 2006 6:55 am

cibetka9 píše:jj uz je to dobry:o) on mi je dzcky vymlatil..ale ted zas sem zakys u ty dalsi mise, nedokazu ubranit syris thalu, vzdycky pirjede ten kaspar a dobije me... :evil:

včera jsem to dohrál (skoro):

1) hned na začátku ti fialový syris thalu dobyje - to je součást hry, nemáš šanci se ubránit. Ponič mu co nejvíc nejsilnější jednotky, např. draky).
2) Ty pak svým hrdinou dobyješ město zpět, usídli tam 10 draků, 50 elder druids a 40 silver unicorn (nevím, jestli je to přesné, je to uvedeno v úkolech k misi - objectives), kup si nějakého hrdinu na obranu, před každým bojem s ním zajeď k řece a zvyš mu morálku. Ve městě postav stavbu, co zvyšuje štěstí o 2.
3) s hlavním hrdinou vyraž na dobývačku (jsou tam dvě města, ke každému vede jedna cesta - jedno je v levé části poblíž středu, druhé vpravo taky tak). Hrdiny po cestě jsem sice s obtížemi, ale dal bez větších ztrát.
4) postav alespoň základní verze všech budov k výrobě jednotek.
5) obsaď všechny doly, dobyj města....
Wodka

Příspěvekod Blindwolf » úte zář 05, 2006 10:18 am

Wodka píše:
cibetka9 píše:jj uz je to dobry:o) on mi je dzcky vymlatil..ale ted zas sem zakys u ty dalsi mise, nedokazu ubranit syris thalu, vzdycky pirjede ten kaspar a dobije me... :evil:

včera jsem to dohrál (skoro):

1) hned na začátku ti fialový syris thalu dobyje - to je součást hry, nemáš šanci se ubránit. Ponič mu co nejvíc nejsilnější jednotky, např. draky).
2) Ty pak svým hrdinou dobyješ město zpět, usídli tam 10 draků, 50 elder druids a 40 silver unicorn (nevím, jestli je to přesné, je to uvedeno v úkolech k misi - objectives), kup si nějakého hrdinu na obranu, před každým bojem s ním zajeď k řece a zvyš mu morálku. Ve městě postav stavbu, co zvyšuje štěstí o 2.
3) s hlavním hrdinou vyraž na dobývačku (jsou tam dvě města, ke každému vede jedna cesta - jedno je v levé části poblíž středu, druhé vpravo taky tak). Hrdiny po cestě jsem sice s obtížemi, ale dal bez větších ztrát.
4) postav alespoň základní verze všech budov k výrobě jednotek.
5) obsaď všechny doly, dobyj města....

Jak dlouho se to město musí ubránit?
Blindwolf

Příspěvekod Incomer » úte zář 05, 2006 1:32 pm

Myslim ze do konce hry :wink:
Incomer

Příspěvekod Blindwolf » úte zář 05, 2006 1:43 pm

Incomer píše:Myslim ze do konce hry :wink:

Dík, už jsem tady četl, že musím vysvobodit ještě dva hrdiny z vězení, tak pak to asi skončí, pokud mě do tý doby nedobyje :)
Blindwolf

Příspěvekod spaw » stř říj 04, 2006 1:56 pm

potřebuju pomooooooc.
Hraju tenhle level už asi 5 dní a nemůžu to udělat.
Obsadím hrad postavím jednotek hafo, fialový je v poho, ale jakmile opustím ostrov začne mě napadat modrej a rozdrtí mě.
Četl jsem si tady rady, ale prostě to tak nejde.
Potřeboval bych nějaký přesný postup prosím.
Co jak kolikátý týden...
Nechci používat cheaty a mazat to taky nechci.
Dík 8)
spaw

Příspěvekod Neiffin » čtv říj 05, 2006 8:37 am

spaw píše:potřebuju pomooooooc.
Hraju tenhle level už asi 5 dní a nemůžu to udělat.
Obsadím hrad postavím jednotek hafo, fialový je v poho, ale jakmile opustím ostrov začne mě napadat modrej a rozdrtí mě.
Četl jsem si tady rady, ale prostě to tak nejde.
Potřeboval bych nějaký přesný postup prosím.
Co jak kolikátý týden...
Nechci používat cheaty a mazat to taky nechci.
Dík 8)

S těma hafo jednotkama to musíš dát. Modrý ti nikdy nepůjde dobýt Syris Thalu. Čím dřív vyrazíš s Findanem na dobývačku levého modrého hradu, tím je to jednodušší. Taky se dál řiď pokyny v příspěvcích výše uvedených a bude to v poho. Vidím to ale na to, že tu misi budeš muset dát znovu. :)
Neiffin

Příspěvekod Petren » stř říj 18, 2006 2:17 pm

Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?
Petren

Příspěvekod Neiffin » čtv říj 19, 2006 6:39 am

Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?

Já jsem ty brány dobíjel a nebyla to zase taková ztráta jednotek. Podle mě by jsi okamžité cestování už měl mít, vždyť je to už 3. mise, ale nejsem si jistý.
Neiffin

Příspěvekod Petren » čtv říj 19, 2006 11:02 am

Neiffin píše:
Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?

Já jsem ty brány dobíjel a nebyla to zase taková ztráta jednotek. Podle mě by jsi okamžité cestování už měl mít, vždyť je to už 3. mise, ale nejsem si jistý.

Já ho teda nemám a ani když postavím věž 4. úrovně, tak se mi nenabídne a v těch věžích je asi 20 draku, 25 přízraků atd. Já mám asi 5 smarargdových draků, 20 entů, 25 jednorožců, 44 druidů, 12 hraničářů, 30 šermířů a 60 víl. Ty brány jsou minimálně 2 a ještě tam opruzuje docela dobrej hrdina, to se prostě nedá.
Petren

Příspěvekod Neiffin » čtv říj 19, 2006 12:22 pm

Petren píše:
Neiffin píše:

Já ho teda nemám a ani když postavím věž 4. úrovně, tak se mi nenabídne a v těch věžích je asi 20 draku, 25 přízraků atd. Já mám asi 5 smarargdových draků, 20 entů, 25 jednorožců, 44 druidů, 12 hraničářů, 30 šermířů a 60 víl. Ty brány jsou minimálně 2 a ještě tam opruzuje docela dobrej hrdina, to se prostě nedá.

A máš už dobyto město na západě? To je základ úspěchu. Dobýt musíš nejdřív toto město a přitom nejlépe i toho šaška, co tam kolem něho jezdí. Pak počítači zbyde jen jedno město (pokud nepočítám nekromanta, který tě otravuje u Syris Thaly). Pak se už stačí řádně vyzbrojit a dobývat brány a poslední město, s následným osvobozením hrdinů - nejdřív vlevo dole, pak v podzemí.
Neiffin

Příspěvekod Petren » čtv říj 19, 2006 3:43 pm

Neiffin píše:
Petren píše:
Neiffin píše:

A máš už dobyto město na západě? To je základ úspěchu. Dobýt musíš nejdřív toto město a přitom nejlépe i toho šaška, co tam kolem něho jezdí. Pak počítači zbyde jen jedno město (pokud nepočítám nekromanta, který tě otravuje u Syris Thaly). Pak se už stačí řádně vyzbrojit a dobývat brány a poslední město, s následným osvobozením hrdinů - nejdřív vlevo dole, pak v podzemí.

Mám, ale te šašek jaksi uplách. Skusím teda se vyzbrojit a pak zautočit, ale bojím se, že on bude mít stokrát větší army a navíc v tom městě není nic vylepšený a já musím ještě vybudovat Syris Thalu.
Petren

Další

Zpět na Hvozd (lesní elfové)