Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

3. kampan za hranicare, jak ubranit mesto?

Vše ohledně hradu Hvozd

Příspěvekod Neiffin » pát říj 20, 2006 6:44 am

Petren píše:
Neiffin píše:
Petren píše:
Neiffin píše:
Petren píše:Potřebuji malou informaci. Můžu v této misi získat schopnost Okamžité cestování, nebo musím ty brány co tam jsou dobíjet?

Já jsem ty brány dobíjel a nebyla to zase taková ztráta jednotek. Podle mě by jsi okamžité cestování už měl mít, vždyť je to už 3. mise, ale nejsem si jistý.

Já ho teda nemám a ani když postavím věž 4. úrovně, tak se mi nenabídne a v těch věžích je asi 20 draku, 25 přízraků atd. Já mám asi 5 smarargdových draků, 20 entů, 25 jednorožců, 44 druidů, 12 hraničářů, 30 šermířů a 60 víl. Ty brány jsou minimálně 2 a ještě tam opruzuje docela dobrej hrdina, to se prostě nedá.

A máš už dobyto město na západě? To je základ úspěchu. Dobýt musíš nejdřív toto město a přitom nejlépe i toho šaška, co tam kolem něho jezdí. Pak počítači zbyde jen jedno město (pokud nepočítám nekromanta, který tě otravuje u Syris Thaly). Pak se už stačí řádně vyzbrojit a dobývat brány a poslední město, s následným osvobozením hrdinů - nejdřív vlevo dole, pak v podzemí.

Mám, ale te šašek jaksi uplách. Skusím teda se vyzbrojit a pak zautočit, ale bojím se, že on bude mít stokrát větší army a navíc v tom městě není nic vylepšený a já musím ještě vybudovat Syris Thalu.

Toho šaška dáš, pokud máš dobře vycvičeného Findíka, se štěstím, ale dáš. A jak říkáš že uplách, tak se chvilku neobjeví. Když máš dobyté to město, tak obsazuj doly, buduj, nabírej armu. Jak pak vyrazíš na dobývačku, tak vem jednotky i ze Syris Thaly, nech tam jen tolik, abys ji ubránil. U mě, když jsem dobyl první bránu, se počítač stáhnul do svého města a jen čekal na svou smrt. 8)
Neiffin

Příspěvekod Wojta » pon led 22, 2007 6:51 pm

Dobrý postup je taky tenhle:
1) v prvním boji co nejvíce poškodit nepřátelské draky (4-5) a na ostatní jednotky kašlat.
2) Při dobývání Syris Thally šetřit svoje vlastní draky (neztratit ani jednoho)
3) Ihned s Findanem vyrazit pročistit cestu až k ústí teleportu (opět bez ztráty draků - třeba je vůbec nenasazovat do boje - Findík to zvládne)
4) jednotky ze Syris Thally ponechat ve městě a Findanovu armádu nechat u hrdiny. (úkol spočívající v počtu zanechaných jednotek zatím neplnit)
5) S Findanem počkat na první armádu fialového.
6) Ihned potom vyrazit na moře a jít na pravé dolní město. V Syris Thalle by při příchodu příští nepřátelské armády mělo být dost jednotek aby ho zvládly. (cca produkce jednotek za 3 týdny)
7) Při bojích na bránách hodně využívat schopnosti dračího dechu zasáhnout více jednotek ( brány pak lze zvládnout skoro beze ztrát)
8) Nezastavovat se pro sbírání surovin a šturmovat na nepřítele. Pokud se to zvládne rychle tak nebude mít moc velkou armádu a porazit jeho hlavního hrdinu a město nebude problém.
9) druhé levé město by pak nemělo být problém.Nepřítel bude mít slabou a smíšenou armádu...

"No a pak už jen samá pozitiva a životní jistoty"
:lol:
Wojta

Re: 3. kampan za hranicare, jak ubranit mesto?

Příspěvekod K.o.c.i.k. » čtv črc 10, 2008 12:43 pm

No, sice je tohlé téma už starší a nevím jestli to tu už někdo někdy říkal, ale je to takovej fígl jak ubránit poměrně snadno Syris Thallu. Potřebujete k tomu samo sebou armádu :wink:, ale nebraňte se v hradu. Přišel jsem na to úplnou náhodou. Zajeďte s hrdinou (s armádou) přímo před vchod portálu. Jakmile jím projde fialový hrdina, nastane okamžitě boj, ale :!: hrdina má velmi slabou armádu. Většinou složenou pouze z trocha kostlivců a malého počtu lichů. Nevím jak je to možé, možná že hrdina vždy po projetí portálu použil přivolání jednotek, každopádně pokud mu k tomu nedáte šanci, zabíjení fialových hrdinů se stane hračkou.
K.o.c.i.k.

Příspěvekod pecha nuda » stř zář 17, 2008 6:49 pm

K.o.c.i.k. píše:No, sice je tohlé téma už starší a nevím jestli to tu už někdo někdy říkal, ale je to takovej fígl jak ubránit poměrně snadno Syris Thallu. Potřebujete k tomu samo sebou armádu :wink:, ale nebraňte se v hradu. Přišel jsem na to úplnou náhodou. Zajeďte s hrdinou (s armádou) přímo před vchod portálu. Jakmile jím projde fialový hrdina, nastane okamžitě boj, ale :!: hrdina má velmi slabou armádu. Většinou složenou pouze z trocha kostlivců a malého počtu lichů. Nevím jak je to možé, možná že hrdina vždy po projetí portálu použil přivolání jednotek, každopádně pokud mu k tomu nedáte šanci, zabíjení fialových hrdinů se stane hračkou.

heeeeeeeeej tak to je zabity!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mi mozna dost pomuze
a ses si jistej ze to fakt vzdycky zabira
pecha nuda

Příspěvekod pecha nuda » čtv zář 18, 2008 2:05 pm

pecha nuda píše:
K.o.c.i.k. píše:No, sice je tohlé téma už starší a nevím jestli to tu už někdo někdy říkal, ale je to takovej fígl jak ubránit poměrně snadno Syris Thallu. Potřebujete k tomu samo sebou armádu :wink:, ale nebraňte se v hradu. Přišel jsem na to úplnou náhodou. Zajeďte s hrdinou (s armádou) přímo před vchod portálu. Jakmile jím projde fialový hrdina, nastane okamžitě boj, ale :!: hrdina má velmi slabou armádu. Většinou složenou pouze z trocha kostlivců a malého počtu lichů. Nevím jak je to možé, možná že hrdina vždy po projetí portálu použil přivolání jednotek, každopádně pokud mu k tomu nedáte šanci, zabíjení fialových hrdinů se stane hračkou.

heeeeeeeeej tak to je zabity!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mi mozna dost pomuze
a ses si jistej ze to fakt vzdycky zabira

bohuzel sem to prave zkousel a nejde to, nepusti me to totiz az uplne k portalu(kurzor je cerveny kolecko jako ze tam nemuzu)
pecha nuda

Předchozí

Zpět na Hvozd (lesní elfové)