Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Help: 2.mise 5-té kampaně (Ranger: The Emerald Ones)

Vše ohledně hradu Hvozd

Je ta mise těžká? ;-)

ano
17
55%
ne
14
45%

Celkem hlasů : 31

Help: 2.mise 5-té kampaně (Ranger: The Emerald Ones)

Příspěvekod MT » čtv črc 13, 2006 12:45 pm

Nevím si s touhle misí moc rady. Mám za úkol schromáždit 20 draků. Ve městě, ale nemůžu postavit budovu na jejich rekrutování. Do toho tam jsou démoni, kteří mají podle zpráv z taverny 3 hrady. Obsadil jsem cely ostrov, kde začínám, a po nějaké době na mě zaútočí hned dva Demon Lordi, jeden přijde z podzemí a ten druhý (Grawl) se vylodí u mého hradu. Toho z podzemí celkem v pohodě porazím, ale na Grawla se tak nějak "nechytám."

P.S. Na té mapě je celkem dost obelisků (vím zatím o čtyřech), ale neodkrývají puzzle, místo toho vyhazují nějakou hlášku. A když na ně kliknu pravým tak je v závorce "Not visited".

Prosím pište nějakou osvědčenou strategii.
MT

Příspěvekod Destabilizator » čtv črc 13, 2006 12:54 pm

Tu trapnou anketu sis mohl odpustit... :arrow:
Obrázek
Destabilizator
Čestný člen

Příspěvekod Sharp » čtv črc 13, 2006 1:18 pm

jako vždy věcná odpověď :lol: sám jsem se tam bohužel ještě nedostal ale ta mise určitě těžká nebude...! :!:
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Obrázek
Sharp

Příspěvekod HarY_cz » pát črc 14, 2006 9:42 am

no tak mise to rozhodně těžká neni. dračí oltář budeš moct postavit až vykosíš všechny démony a když navštívíš obelisk tak se ti někde objeví skupinka draků který se k tobě přidaj.
Obrázek
HarY_cz

Příspěvekod MT » pát črc 14, 2006 9:45 am

problém je právě v tom jak vykosit ty démon, mají mnohem silnější army než mám já
Smrt je jediná jistota.
MT

Příspěvekod marvn » čtv črc 20, 2006 5:50 pm

tak to ma dycky nepritel lepci armadicu nez ty....na tve strane je zas dobre vytrenovanej hrdina.
ja sem s touhle misi mel taky docela problem, pac ranger mi prijde z hrdinu nejhorsi. Ale da se, kdyz hodne sejvujes a davas si pozor na ztraty pri bojich s neutralnima potvorama ;)
marvn

Příspěvekod Nahodny » čtv črc 20, 2006 8:14 pm

A povedlo se vám v předešlé misi objet všechny kapličky na zvýšení atributů hrdiny?
Hodně to pomůže a jsou tam taky 3 chatrče čarodějnic ty se dají taky dobře využít.
Nahodny

Příspěvekod Petren » sob říj 07, 2006 8:08 pm

Zdar lidi, mohl by mi prosím někdo dát přibližný popis, jak tuto misi udělat, trčím u ní už 5 den.
Petren

Příspěvekod bpmpog » sob říj 07, 2006 8:15 pm

lol mna by to uz nebavilo :shock: :shock:
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
bpmpog

Příspěvekod Petren » ned říj 08, 2006 8:39 am

bpmpog píše:lol mna by to uz nebavilo :shock: :shock:

Mně už to taky nebaví, proto se přesto potřebuji nějak dostat.
Petren

Příspěvekod Duce » ned říj 08, 2006 11:23 am

marvn píše:ja sem s touhle misi mel taky docela problem, pac ranger mi prijde z hrdinu nejhorsi

Podle mě je v kampani sylvanskej hrdina Findan rozhodně nejsilnější. Pokud si ho umíš správně vytrénovat...

Petren píše:Zdar lidi, mohl by mi prosím někdo dát přibližný popis, jak tuto misi udělat, trčím u ní už 5 den.

Hráno na hard. Nesmíš moc dlouho otálet, 1.týden zaber doly. Na začátku 2. týdne zrekrutuj co se dá a vyraž s Findanem na moře. Zkus co nejdřív dobýt SV démonskej hrad, nejlíp do konce 2. týdne. Soupeř by ti neměl dělat problémy. Vrať se s Findanem zpátky, naber další jednotky a vyraž do podzemí. Vylez uprostřed ven a jdi dobýt město na severu prostředního ostrova. Není příliš silně chráněno. Pak už zbývá pouze poslední hrad v JZ rohu. Máš převahu hradů 3:1 a už by neměl být problém s nepřítelem.
Cestou navštěvuj obelisky, přibírej draky, přivolávej si jednotky z elfskýho hradu (aby ses nemusel vracet pro posily), rozumně vylepšuj hrdinu. Nenechávej nikde zbytečně volný lodě, aby si je nemohl nepřítel přivolat a napadnout nějaký nechráněný město. Až budeš mít 20 draků, mise končí. Myslím, že až zlikviduješ protihráče, můžeš stavět draky i v hradu.
Duce

Příspěvekod Petren » stř říj 11, 2006 3:34 pm

Duce píše:
marvn píše:ja sem s touhle misi mel taky docela problem, pac ranger mi prijde z hrdinu nejhorsi

Podle mě je v kampani sylvanskej hrdina Findan rozhodně nejsilnější. Pokud si ho umíš správně vytrénovat...

Petren píše:Zdar lidi, mohl by mi prosím někdo dát přibližný popis, jak tuto misi udělat, trčím u ní už 5 den.

Hráno na hard. Nesmíš moc dlouho otálet, 1.týden zaber doly. Na začátku 2. týdne zrekrutuj co se dá a vyraž s Findanem na moře. Zkus co nejdřív dobýt SV démonskej hrad, nejlíp do konce 2. týdne. Soupeř by ti neměl dělat problémy. Vrať se s Findanem zpátky, naber další jednotky a vyraž do podzemí. Vylez uprostřed ven a jdi dobýt město na severu prostředního ostrova. Není příliš silně chráněno. Pak už zbývá pouze poslední hrad v JZ rohu. Máš převahu hradů 3:1 a už by neměl být problém s nepřítelem.
Cestou navštěvuj obelisky, přibírej draky, přivolávej si jednotky z elfskýho hradu (aby ses nemusel vracet pro posily), rozumně vylepšuj hrdinu. Nenechávej nikde zbytečně volný lodě, aby si je nemohl nepřítel přivolat a napadnout nějaký nechráněný město. Až budeš mít 20 draků, mise končí. Myslím, že až zlikviduješ protihráče, můžeš stavět draky i v hradu.

Díky moc, po tvojí radě to šlo v pohodě
Petren

Příspěvekod mirecek14 » pát dub 04, 2008 5:51 pm

Tak ja teda nevim, ale mozna sem trotl. Ve 4. tydnu na me najede demonskej hrdina s 18 dablama, 40 konma (ty jeho co prejedou celou obrazovku) 50 sukubama, 200 kerberama a dalsi spoustou haveti.

je to lvl 12, muj hrdina je tak 14-15 ale absolutne se nechytam.

Vy jste toho hrdinu porazili (upozornuju ze hraju jenom normal)?
mirecek14

Příspěvekod Alarik » sob dub 05, 2008 9:07 am

mirecek14 píše:Tak ja teda nevim, ale mozna sem trotl. Ve 4. tydnu na me najede demonskej hrdina s 18 dablama, 40 konma (ty jeho co prejedou celou obrazovku) 50 sukubama, 200 kerberama a dalsi spoustou haveti.

je to lvl 12, muj hrdina je tak 14-15 ale absolutne se nechytam.

Vy jste toho hrdinu porazili (upozornuju ze hraju jenom normal)?

Taky hraju na normální obtížnost, a žádnýho takhle silnýho hrdinu jsem tam neměl. Důležitý je taky, aby ses zbytečně nezdržoval, zezačátku zabral jen to nejdůležitější a hned v druhym, max. třetim tejdnu vyrazil na ten hrad na severu (na povrchu). Potom po čase jdi do podzemí, prolez k tomu druhýmu (taky na povrchu) a zaber ho. Pak chvíli sbírej síly a nakonec zaber i ten třetí (rovněž na povrchu). Potom už jen najdi ty draky a máš vystaráno. Alespoň takhle to fungovalo u mě.
Alarik

Re: Help: 2.mise 5-té kampaně (Ranger: The Emerald Ones)

Příspěvekod bartasoi » pát kvě 02, 2008 9:32 am

hraju na heroic a u tydle mise jsem si to myslím snižil na hard!přišla mi těžká, ale když to udelate jak pise DUCE!neotalet a hnedle na moře a dobýt severovýchodní hrad demonskej a je to... ps:hraje nekdo kampan na heroic?
bartasoi

Zpět na Hvozd (lesní elfové)