Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Tretia kampan - vezenie

Vše ohledně hradu Hvozd

Tretia kampan - vezenie

Příspěvekod lako » pon črc 24, 2006 2:35 pm

Nuz vsetko som zabil, vsetko som obsadil ale aj tak neviem skoncit tuto misiu. :(
Co tam este treba dalsie urobit? Ako postavim v mojom meste vezenie?
lako

Re: Tretia kampan - vezenie

Příspěvekod VIk » pon črc 24, 2006 8:18 pm

lako píše:Nuz vsetko som zabil, vsetko som obsadil ale aj tak neviem skoncit tuto misiu. :(
Co tam este treba dalsie urobit? Ako postavim v mojom meste vezenie?

musis vysvobodit 2 hrdiny z vezeni, ne stavet svoje...
jedno je vlevo dole a druhe je v podzemi
VIk
VIk

Příspěvekod kokky » pon črc 24, 2006 9:24 pm

A prvni musis vysvobodit hrdinu v tom vezeni v levo dole a pak az v tom podzemi. Kdyz jsem to udel opacne, tak se mi ten ukol neoznacil jako splneny a misi jsem tudiz nemohl dokoncit. Asi je to bug.

PS. Ted si presne nevzpomenu na jmena tech dvou hrdinu, ale pravdepodobne je to podle tech jmen. Ktere je napsano jako prvni tak ten by se mel vysvobodit jako prvni. Toto je moje uvaha.
kokky

Příspěvekod lako » stř črc 26, 2006 1:39 pm

No skusim to takto. Vyslobodil som ich, ale najprv hrdinu v podzemi.. Skusim, uvidim. Zatial vdaka za radu. :)
lako

Příspěvekod lako » čtv črc 27, 2006 4:54 pm

Skusil som ich oslobodit v opacnom poradi ale aj tak sa misia neskoncila...
Jednou z uloh je udrzat moj hrad pred utokom. Kazde dva tyzdne utoci fialovy... kedy prestane utocit? (modreho som uz znicil...)
lako

Příspěvekod Nahodny » čtv črc 27, 2006 8:49 pm

Podívej se na seznam úkolů jestli je máš všechny odfajfkované, jestli jo tak to bude chtít asi restart mise.
Nahodny

Příspěvekod Wodka » pát črc 28, 2006 6:36 am

lako píše:Skusil som ich oslobodit v opacnom poradi ale aj tak sa misia neskoncila...
Jednou z uloh je udrzat moj hrad pred utokom. Kazde dva tyzdne utoci fialovy... kedy prestane utocit? (modreho som uz znicil...)

Nikdy nepřestane útočit... Musíš tam nechat požadovanou armádu (dle zadání v objectives) a vyrazit na dobíjení. Já nejdřív dobyl levý hrad a osvobodil levého hrdinu, pak pravý hrad a pravého hrdinu...
"Пошел ты!"
Wodka

Příspěvekod lako » pon črc 31, 2006 4:15 pm

No jedna uloha je nenechat sa porazit od fialoveho - teda ubranit moje hlavne mesto - a to nemam splnene a neviem preco - stale chodi z praveho horneho rohu a nema nejaku silnu armadu....
A dalsia uloha je postavit vezenie - a to tiez neviem ako.

Skuste poradit.
lako

Příspěvekod Wodka » úte srp 01, 2006 6:57 am

lako píše:No jedna uloha je nenechat sa porazit od fialoveho - teda ubranit moje hlavne mesto - a to nemam splnene a neviem preco - stale chodi z praveho horneho rohu a nema nejaku silnu armadu....
A dalsia uloha je postavit vezenie - a to tiez neviem ako.

Skuste poradit.

Ten fialový tě bude otravovat až do konce mapy... a nemáš postavit vězení, ale ze dvou vězení osvobodit dva hrdiny...
"Пошел ты!"
Wodka

Příspěvekod lako » stř srp 02, 2006 10:11 am

Viem, ze mam vyslobodit hrdinov z vazenia. To som urobil. Mam ubranit svoj hrad - a to nemam splnene.. A neviem preco. V hrade uz mam taku armadu, ze ziadny protivnik uz v podstate nema sancu...
lako

Příspěvekod Wodka » stř srp 02, 2006 10:57 am

lako píše:Viem, ze mam vyslobodit hrdinov z vazenia. To som urobil. Mam ubranit svoj hrad - a to nemam splnene.. A neviem preco. V hrade uz mam taku armadu, ze ziadny protivnik uz v podstate nema sancu...

A mash tam jednotky zmíněné v úkolech a máš jich alespoň tolik, kolik jich po tobě chtějí? 10 draků, 30 elder druids, 50 unicorn... nebo tak nějak to tam je...
"Пошел ты!"
Wodka

Příspěvekod lako » pon srp 07, 2006 9:22 am

Vdaka za odpovede.
Uz som to zvladol. Bolo to v tych jednotkach. Ja som mal vsetko upgradnute...
Este raz vdaka za rady :lol:
lako

Příspěvekod pecha nuda » pon zář 15, 2008 7:42 pm

zdravim, chtel bych se zeptat jak tak priblizne dlouho mi ubrani siris thallu ta arma co tam po me chtej???(10 zelenjch draku, 30 stribrnejch jednorozcu, 50 druidu staresinu
pecha nuda

Příspěvekod drsnak » ned říj 03, 2010 11:26 am

ja to udelal nasledovne v hl.meste sem mel vsechny jednotky urp.v 2. meste sem je vylesene nemel ale chodil jsem si je vylepsit do hl. mesta potom sem ze silnou army sel do podzemi a vysvobodil diarel otom sem skocil do obou mest a sel jsem osvobodit diarela toho hlidaly asi 90kolosu tak sem skocil do hl. mesta vybral army(cast sem nechal na obranu)a vysel sel jsem si vkliu osvoodit diarela a potom sem najmul tech 10draku 30jednorozcu atd.hodne mi pomaaholo expertni stesti ktery sem mel s findanem a hrdinou branicim hrad :D
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Obrázek Obrázek
drsnak

Zpět na Hvozd (lesní elfové)