1. mise za Rangery

Vše ohledně hradu Hvozd
george82

1. mise za Rangery

Post by george82 »

Ahoj všichni. Mám malý problém v 1. misi za rangery. V úkolu je, že musím hlídat hranice, ale nesmím je překročit. Už to hraju 17. měsíc jejich času a nic. Furt doplňuju armádu stejně jako ti druzí. Pak na mě zaútočí a skoro vše si navzájem zničíme a to je vše. Pak se celá procedura opakuje. Jak to mám dotáhnout do úspěšného konce? Díky.
Duce

Post by Duce »

Tak to je asi nějákej BUG, protože já s tím neměl problémy (patch 1.2 EN). Asi po dvou měsících by na tebe měl zaútočit červený hráč (Biara) z Pekla a toho když porazíš, tak je konec mise a pokračuješ dál v kampani.
Zkus tu misi začít znova, třeba to už bude OK.
Ishida

Post by Ishida »

no doufam ze mas pravdu protoze ja uz sem v tretim mesici a moc se toho zatim nestalo
Ishida

Post by Ishida »

no tak uz sem v 6tym mesici a stale nic....a mam nainstalovany obe dve patche
desaix

Post by desaix »

skus to este raz zahrat...ja som mal podobny problem a ked som tu misiu zahral este raz...islo to bez problemov
Oskar999

Post by Oskar999 »

me taky dlouho neprichazela, pak jsem koupil mapu od kartografa a 2 dny na to se zjevila - nevim jestli to ma spolu neco spolecnyho, ale muzete to zkusti
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Gildrin

Post by Gildrin »

Já to hrála 3x a napadla mě pokaždý v jinym tejdnu, ale pokaždý ty nekrouši zaútočili na každou bránu jen jednou.
Po posledním útoku na tu poslední bránu mě za dva dny napadla.
albrecht

Post by albrecht »

mno, je to nascriptované tak, že se tam ta démoní army objeví po tom, co uděláš určitou věc.. protě - třeba pomůže změna strategie :)
xpalm302

Re: 1. mise za Rangery

Post by xpalm302 »

já mám ten problém taky, věže jsem ubránil (pohoda) a jen mi to ohlásilo že se tam objevila armáda a mám jí zničit, tak jsem čekal měsíc a nic, tak jsem si koupil mapu v kartografii a našel jsem dole postavičku sukuby (jako je v boji) a nic nedělala, ani se nehýbala. Tak nevím kde je chyba...
Kha-Beleth

Post by Kha-Beleth »

george82 wrote:Ahoj všichni. Mám malý problém v 1. misi za rangery. V úkolu je, že musím hlídat hranice, ale nesmím je překročit. Už to hraju 17. měsíc jejich času a nic. Furt doplňuju armádu stejně jako ti druzí. Pak na mě zaútočí a skoro vše si navzájem zničíme a to je vše. Pak se celá procedura opakuje. Jak to mám dotáhnout do úspěšného konce? Díky.

Hrál si čtvrtou misi za peklo? U mě to na konci trojky přeskočilo rovnou na pětku a pak sem měl za rangery taky takovej problém. Kdyby jo, tak si tu čtyřku zahraj a mělo by to být v pohodě. P.S.- Démoni ti hranice mohou přejít a zaútočí kolem desátého týdne. U sebe na mapě máš taky kartografa, chráněného modrou věží a asi deseti pekelnými pány. Klíčníka máš taky na své polovině mapy. Nějaký dotaz :?: :lol: :lol: :lol:
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
xpalm302

Post by xpalm302 »

tak jsem tu misi resetoval ve 12 týdnu a opět nic, nic se neděje, nevím co s tím mám dělat, červenej se ani nehýbe (odkryl jsem si mapu od kartografa a vidím kdo co dělá a červenej nedělá nic). Při načítání nového dne se červenému načte jen do cca 1/5 a hraji opět já...to by mě zajímalo kde je problém....
Eru

Post by Eru »

Tenhle příkaz by měl automaticky vyhrát misi: @Win()

O aktivování konzole se píše tady:
http://abecedaher.cz/index.php?page=che ... 0000007841
http://www.maps4heroes.com/heroes5/cheats_eng.php
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
frkotik

Post by frkotik »

Takže já to mám úplně stejné. Červeného hráče nejenže nevidím, i když mám kartograf, ale ani není vidět, že by vůbec táhnul, střídám se jen s modrým. Už je to asi 11 měsíců, modrý čas od času vyjede a vymlátí bránu, kterou já následně zase převezmu zpět. furt jen hromadím armu a nic jiného se neděje, vůbec netuším, kde by ten červený měl být. Cheatování mi nefunguje, to už jsem zkoušel taky. Nemá někdo nějaký save? Jestli to v téhle hře funguje? Jinak netuším, co s tím. Znovu se mi to hrát nechce.
Alarik

Post by Alarik »

Právě restart mise by měl pomoci. Tento problém už tu měla spousta lidí a pokud vím, pomohl právě restart mise. To, že se Biara objevila, ale nepohybovala se, se mi nedávno stalo také, a pomohlo mi pouhé načtení poslední uložené hry před jejím příchodem.
frkotik

Post by frkotik »

Uf, po 11. měsících znovu... OK, jasně, stejně mi nic jiného nezbyde... Dám vědět, dokud se neobjeví, budu restartovat.
Post Reply