Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jednotky Akadémie

Vše ohledně hradu Akademie

Aká je podľa vás naj. jednotka Akadémie

Gremlin(majster,sabotér)
1
2%
Chrlič(kamenný,obsidiánový,elementálny)
0
Žádná hlasování
Golem(železný,oceľový,magnetický)
1
2%
Mág(arcimág,bojový mág)
17
39%
Džin(sultán,vezír)
1
2%
Rakšasa(rani,raja,kšatra)
12
27%
Kolos(titan,búrkový titan)
12
27%

Celkem hlasů : 44

Re: Jednotky Akadémie

Příspěvekod Khengi » čtv úno 03, 2011 8:38 pm

rakšaša, ychlá, silná odolná. útok na 6 políček, častokrát mi rozhodl bitvu právě on
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti!
Obrázek
Orkové budou vládnout světu,
Irollan bude náš,
budou vůči lidem mstít vendetu,
doufám, že meč na bitvu máš,
od Sheogu po svatou Gryfí říši,
budou vlát orčí vlajky ve výši,
Greimhein bude plnen zlata,
každý ork tam hned chvátá,
Hereshe budou přeplněny otroky,
Stříbrné města zase poskoky,
Ygg-chall bude vyrábět pro orky stínovou čepel,
nejlepší ostří všech temnot a světel,
orci budou bojovat nocí i dnem,
výsledkem bude, že Ashan je orčí zem.

Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to
Khengi

Příspěvekod gemball » sob říj 01, 2011 9:53 am

Já dal mága protože jako střelec je velice dobrý hned na začátcích hry a navíc jeho kouzla jsou nepostradatelná
jinak hned za ním bych viděl Rakšasu Raja protože je celkem dobře pohyblivá,nevrací úder, a navíc si může dostatečně zvýšit iniciativu v potřebě. Rakšasu Kšatru bych ale neviděl taky nijak zle je o trošinku pohyblibější má silnější útok a umí napadat více jednotek na jednou navíc jí úprk zůstal (ikdyž ztrácí možnost aby nepřítel neopětoval úder.) Je to moje oblíbená Rakšasa kvůli vzhledu :-) ve hře preferuji spíše Raju než Kšatru.
ObrázekObrázek

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
gemball

Příspěvekod r3v3r3nd » úte pro 13, 2011 7:12 pm

Dave_Jame píše:Já bych jen dementoval golema. To je tak absolutně zbytečná jednotka.. klasický nepotřebný kus šrotu (aktéž se podívejte pod Zombie, Demon, Ent, Berserkr či jiná nepotřebná a zbytečná jednotka)

Ent nepotrebna jednotka? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si ma rozosmial :)

To je jednotka ktora vyhrava bitky.U mna su na 3.mieste dolezitosti jednotky v konecnych a tudiz rozhodujucich bitkach. 1. je Krastalovy drak a 2.je Fialovy druid.
r3v3r3nd

Příspěvekod Grawl » ned kvě 19, 2013 5:04 pm

r3v3r3nd píše:
Dave_Jame píše:Já bych jen dementoval golema. To je tak absolutně zbytečná jednotka.. klasický nepotřebný kus šrotu (aktéž se podívejte pod Zombie, Demon, Ent, Berserkr či jiná nepotřebná a zbytečná jednotka)

Ent nepotrebna jednotka? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si ma rozosmial :)

To je jednotka ktora vyhrava bitky.U mna su na 3.mieste dolezitosti jednotky v konecnych a tudiz rozhodujucich bitkach. 1. je Krastalovy drak a 2.je Fialovy druid.

Ent není zbytečná jednotka má velkou obranu a nepřítel svázaný kořeny ti nemůže na střelce a ent tak dokáže zaměstnat spoustu nepřátel které můžeš zatím odstřelovat. Možná není univerzální ,ale zbytečný není.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod Grawl » ned čer 30, 2013 8:52 am

A jednou sem měl zuřivého enta dal sem zrychlení a hněv lesa s mám tank s iniciativou 15 :o
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod kubrt » pon črc 01, 2013 4:56 pm

Jasně že titán - střelec, přivolá blesk, imunní vůči ovládání mysli. A když ho už soupeř obklíčí tak je bez postihu při útoku zblízka.
kubrt

Předchozí

Zpět na Akademie (mágové)