Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

2. mise - Osvobození

Vše ohledně hradu Akademie

2. mise - Osvobození

Příspěvekod Korelák » pát črc 30, 2010 1:49 pm

Dokázal jsem bez větších obtíží vyhrát boj s Nikolaiem, misi která je spoustou hráčů považována za tou nejtězší z kampaně, ale teď jsem se trapně zasekl u 2. mise za mága a už ztrácím motivaci.Jak mám proboha dobýt zpět Al Safir, když ho brání 2x silnější armáda, než mám já k dispozici ???

Já mám následující armádu, Zehir vytrénovaný na max. a každá jendotka má mini artefakt:Obrázek
Jenže město brání: 171 džinů, 387 golemů, 215 mágů, 602 chrličů, 86 rakšasů a 46 titánů (vše vylepšeno samozřejmě).Ten boj nemám šanci vyhrát ani kdybych se tu stavěl na hlavu.Tak jsem zkusil udělat druhého hrdinu který měl armádu z nemrvých hradů, přesně:
Obrázek
s tím, že oslabí obranu a já to pak ze Zehirem dodělám, jenže ta obrana to vydrtila jak nic.

Je konec 4. měsíce, hráno na obtížnost normal.Kde jsem udělal chybu, jak jste tu misi překonali vy???
Korelák

Re: 2. mise - Osvobození

Příspěvekod drsnak » stř led 19, 2011 6:57 pm

skus dat utomatickej boj anebo ziskej vsechny mesta nekropole a vylepsuj si je a s treba 300draky rozsekej al-safir ja jsem ale na al-safir zautocil hned 6titanu 19raksasu 25dzinu 55magu 49golemu 71gremlinu 82chrlicu

zustalo mmi 42golemu 36chrlicu 4raksasi 8magu a v al-safiru byla vzducholod bo jak se jmenuje stavba ashininy slzy
Naposledy upravil drsnak dne stř led 19, 2011 7:13 pm, celkově upraveno 1
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Obrázek Obrázek
drsnak

Příspěvekod Dave_Jame » stř led 19, 2011 7:03 pm

Každopádně nečekat jak pako 16 týdnů... v průběhu 8-12 musíš mít celou mapu projitou.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod drsnak » stř led 19, 2011 7:15 pm

Dave_Jame píše:Každopádně nečekat jak pako 16 týdnů... v průběhu 8-12 musíš mít celou mapu projitou.

přesně tak
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

Obrázek Obrázek
drsnak

Příspěvekod drsnak » stř led 19, 2011 7:18 pm

Obrázek
jak davass ty screen shoty
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
Jinak jsou vyvážený

Obrázek Obrázek
drsnak

Příspěvekod Bušák » čtv led 20, 2011 3:30 pm

Když už ses dostal do takové situace (je pochopitelné , že se ti to nechce hrát znovu), zkus se nějak nadotovat artefakty , kouzly , zkrátky vším možným , co by ti mohlo pomoci , kouzla dokáží někdy zázraky , pokud umíš magii temnoty , řeš to přes bojové šílenství , protivník si bude ničit vlastní jednotky , pokud máš dobrou destrukci , tak to per do jejich střelců , co to jde , magii světla můžeš použít na zrychlování svých jednotek + posílení útoku atd.. pak-li že budeš 2x častěji na řadě , eliminuješ tím váš armádní rozdíl , pokud máš magii přivolání , tak to řeš přes spousty fantomů , pokud nemáš žádnou magii , doufám , že máš alespoň štěstí ... Jinak co se týče amuletu , tak doporučuji výhradně štěstí (pokud působíš dvojnásobné škody , není co řešit) , dále iniciativu a nakonec buďto morálku , nebo body zdraví. Cílem boje proti přesilám je buďto obrátit sílu nepřítele proti němu a nebo svojí armádu vlastnostmi ,,zdvojnásobit"..
Co se týče té nemrtvé armády , je celkem pochopitelné , že ji obrana sfoukla , jelikož hrdina byl jistě nevycvičený a v takovém případě nejde nic moc dělat ..
Bušák

Zpět na Akademie (mágové)