HICKSCZ píše:to Wojta: jak jsi mohl mit spellpower s zehitem 25 ve treti misi??????![]()
Ja bral vsechno nic jsem neprehlednul ale mam 17 vic to snad ani neslo (v tehle treti misi jsem nenasel jediny artefakt) (ale jak rikam jsem skoncil u prvniho hradu. oni na me nabejhnou s 20 jezdcema 8 archandelama 60grifama atd. jak se mam ubranit s 4rakja,a par strelcema?? i kdyz vyvolavam jak magor, oni mi rozsekaj moje zive jednotky a je konec
![]()
![]()
![]()
ehm..? restart scenaria..?Lana Estari píše:Lidičky, já už vážně nevím, vám to tu všem jede skoro normálně a když se něco stane, je to proto, že jste něco zapomněli udělat. Ale, proboha, jak mám řešit situaci, kdy osvobodím Godrika a přesto se mi neodškrtne "objective complete" a nemůžu tak ani potkat Findana?! Prosím, kdokoli by mi mohl poradit, jsem jedno velké ucho.
albrecht píše:ehm..? restart scenaria..?Lana Estari píše:Lidičky, já už vážně nevím, vám to tu všem jede skoro normálně a když se něco stane, je to proto, že jste něco zapomněli udělat. Ale, proboha, jak mám řešit situaci, kdy osvobodím Godrika a přesto se mi neodškrtne "objective complete" a nemůžu tak ani potkat Findana?! Prosím, kdokoli by mi mohl poradit, jsem jedno velké ucho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník