Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Kde je Findan :evil: - Triumvirát

Vše ohledně hradu Akademie

Kde je Findan :evil: - Triumvirát

Příspěvekod kulik33 » stř říj 11, 2006 9:12 am

Nazdar pařani,

vím, že na tohle téma se toho už něco napsalo, ale dostal jsem se do problémů a nechce se mi hrát mise od znovu, protože mám docela bejeschopnou army s cca 120 andílky a s Zehirem a Godrikem jsem pozbíral všechny skilly, co šly.

Hrál jsem tímto způsobem .... postupně jsem zabral všechny hrady, až na ten Markalův, ato tím, že u bran jsem používal kouzlo Okamžité cestování. Když byly dobity, skočil jsem si pro Godrika a postupně jsem likvidoval i brány. Když jsem ale došel k poslední bráně, ať jsem ji napadl s jedním, nebo druhým rytířem, Findan nikde.

Kdyby Vás někoho napadlo, co jsem zapoměl, budu fakt rád, protože to absolvovat znovu, to bych se asi po..al.

Díky všem

ps. Patch mám 1.1 a je to standardní česká verze (legální)
kulik33
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 11, 2006 8:56 am

Re: Kde je Findan :evil: - Triumvirát

Příspěvekod Smajlikov » čtv říj 12, 2006 6:27 am

kulik33 píše:Nazdar pařani,

vím, že na tohle téma se toho už něco napsalo, ale dostal jsem se do problémů a nechce se mi hrát mise od znovu, protože mám docela bejeschopnou army s cca 120 andílky a s Zehirem a Godrikem jsem pozbíral všechny skilly, co šly.

Hrál jsem tímto způsobem .... postupně jsem zabral všechny hrady, až na ten Markalův, ato tím, že u bran jsem používal kouzlo Okamžité cestování. Když byly dobity, skočil jsem si pro Godrika a postupně jsem likvidoval i brány. Když jsem ale došel k poslední bráně, ať jsem ji napadl s jedním, nebo druhým rytířem, Findan nikde.

Kdyby Vás někoho napadlo, co jsem zapoměl, budu fakt rád, protože to absolvovat znovu, to bych se asi po..al.

Díky všem

ps. Patch mám 1.1 a je to standardní česká verze (legální)


Já jsem hrál následovně šel jsem do podzemí zabral doly vzal Godriga šel sy pro jednotky k 1. braně ( přidají se).Pak na mě zautočí z hradu. dobiji hrad další animace. dobiji a šel jsem dál. Další brána .... jak jsem došel k poslední bráně animačka byl tam automaticky. Mám verzi 1.3
Smajlikov
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned čer 11, 2006 8:38 pm

Příspěvekod kulik33 » čtv říj 12, 2006 10:40 am

Hmm, že bych teda musel začít znovu??? :cry:
kulik33
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 11, 2006 8:56 am

Příspěvekod Wojta » čtv úno 01, 2007 6:22 pm

Aby se Findan objevil tak tu bránu nemusíš napadat...stačí jí uvidět..a to i z velké dálky....
Wojta
 
Příspěvky: 13
Registrován: pon lis 20, 2006 9:46 pm
Bydliště: Most

Příspěvekod albrecht » čtv úno 01, 2007 7:15 pm

Wojta píše:Aby se Findan objevil tak tu bránu nemusíš napadat...stačí jí uvidět..a to i z velké dálky....

souhlas.. prostě na cestě k bráně začne animačka..
albrecht
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř říj 25, 2006 9:44 am
Bydliště: Nejdek, Praha

Příspěvekod Wlk » čtv úno 01, 2007 8:36 pm

kulik33 píše:Hmm, že bych teda musel začít znovu??? :cry:

dyztak nainstaluj patche, ale newim jestli to ovlivni save
Ja viem že príde deň kedy si odpoviem na všetky otázky ktorým nerozumiem
ja viem že príde čas kedy si každý z nás povie že tento svet som zažil rád...

Obrázek
Uživatelský avatar
Wlk
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 30, 2007 2:13 pm

Příspěvekod albrecht » čtv úno 01, 2007 8:44 pm

Wlk píše:
kulik33 píše:Hmm, že bych teda musel začít znovu??? :cry:

dyztak nainstaluj patche, ale newim jestli to ovlivni save

v patchích by to být nemělo :)
albrecht
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř říj 25, 2006 9:44 am
Bydliště: Nejdek, Praha

Příspěvekod Wlk » čtv úno 01, 2007 9:19 pm

albrecht píše:
Wlk píše:
kulik33 píše:Hmm, že bych teda musel začít znovu??? :cry:

dyztak nainstaluj patche, ale newim jestli to ovlivni save

v patchích by to být nemělo :)

ale moh by si ho naistalovat ;)
Ja viem že príde deň kedy si odpoviem na všetky otázky ktorým nerozumiem
ja viem že príde čas kedy si každý z nás povie že tento svet som zažil rád...

Obrázek
Uživatelský avatar
Wlk
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 30, 2007 2:13 pm

Příspěvekod kulik33 » pát úno 02, 2007 9:14 am

V pohodě pánové, už jsem to dohrál před pár měsíci ... :-)
Udělal jsem to ale tak, že jsem reinstaloval celý HOMAM a dohrál všechny patche.

Level jsem musel samozřejmě restartit :-(
kulik33
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 11, 2006 8:56 am

Příspěvekod kulik33 » pát úno 02, 2007 9:15 am

Ale patchem to podle mě nebylo ...
Přeci se hra nedá dohrát jen s posledním patchem, ne ? :-) :-)
kulik33
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř říj 11, 2006 8:56 am

Příspěvekod albrecht » pát úno 02, 2007 2:05 pm

kulik33 píše:Ale patchem to podle mě nebylo ...
Přeci se hra nedá dohrát jen s posledním patchem, ne ? :-) :-)

určitě ne :) bylo to prostě chybou ve hře :) něco (zde příjezd nepřítele) bylo naskriptováno tak, že se spustí při nějaké akci.. takhle třeba kamarád rozehrával 3x kolo za elfy, kdy nesmíš překročit hranice, ale časem se objeví Briara a tu sejmeš.. měl oflagováno úplně všechno, objezdil snad celou mapu okusek po kousku, hrál už pět měsíců a nic.. zkrátká špatně odvedená práce programátorů, kteří udělali event jako reakci na něco, co se dalo obejít, resp. se zřejmě vůbec nemuselo stát..
albrecht
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř říj 25, 2006 9:44 am
Bydliště: Nejdek, Praha


Zpět na Akademie (mágové)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků