Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Poslendní mise poslední kampaně.

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V

Poslendní mise poslední kampaně.

Příspěvekod Zdenda » čtv dub 24, 2008 2:05 pm

Ahoj,mám problém. Nedaří se mi vyhrát tuhle misi,ten král trpaslíků má moc velkou armádu. Sice je tu ještě jeden hrad azylu,ale průchod k němu chrání 10000 vymahačů,což neporazím a kobka v podzemí je nanic,jelikož já útočím s Freydou(ale bohužel nemám Mistr hněvu)

Poraďte prosím
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Zdenda

Re: Poslendní mise poslední kampaně.

Příspěvekod Krvavá fůrie » pát črc 18, 2008 1:28 pm

To je dobře protože jestli máš strážnýho anděla tak máš zaručenou výhru.Dojdi k honcrestu proraž obklíčení a vem freydu.jí dej všechnu armádu a (Já to teda tak dělám)a najmi armádu a vylepši Brance na kušníky(Tou budovou cvičiětě)počkej až budeš mít alespoň 9 archandělů a běž na tu bránu.Porazíš ji v pohodě.mně ubrali jenom jednoho paladina.(Démony ignoruj)Najmi armádu počkej na 14 archandělů(pořád si vylepšuj brance)a vemsi od Wulfstana Patriachi nebo jestli ti zbylo alespoň sedm černejch draků tak vem ty.Já u Freydy mněla:Expertní válečné stroje:trojí výstřel z balisty a první pomoc.Expertní štěstí:Vojenské štěstí odolnost vůči magii.E.magii světla:Strážný anděl,M.požehnání a M.Obrany.dál útok:Planoucí šípy a taktika.A dál nevim možná obranu......Skusto tak taky udělat amněl bys ho rozdrtit!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Krvavá fůrie

Zpět na Obecně