Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

datadisk - trpaslíkové

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V

Re: datadisk - trpaslíkové

Příspěvekod Alarik » sob srp 22, 2009 9:10 am

Proti velkým armádám se lépe osvědčí temnota než přivolání, takže já bych hodnotil 1. Temnota, 2. Přivolání, 3. Světlo, 4. Destrukce.
Alarik

Příspěvekod Zehir » sob srp 22, 2009 5:34 pm

Alarik píše:Proti velkým armádám se lépe osvědčí temnota než přivolání, takže já bych hodnotil 1. Temnota, 2. Přivolání, 3. Světlo, 4. Destrukce.

Ale můžeš si hodit např. Hradbu čepelí a nempřítel se k tobě nedostane a ty jsi v bezpečí.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Zehir

Příspěvekod Nebiros » úte črc 06, 2010 6:26 pm

Náhodou ja som rád, že ako dalšiu rasu dali trpaslíkov :) Malý bojovníci s velkými fúzami sú dobrýýýýýý
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod Nebiros » pát črc 09, 2010 12:24 pm

je milé, že HoF verzia 2.1 je viac zabugovaná jak klasický Homam 5, druhá misia za trpaslíkov jak mám oslobodiť všetky trpaslícke obydlia a potom odraziť útok azylu, tak obsadím všetky doly a aj obydlia a vyhodí mi to, že mám odraziť ten dotyčný útok, tak s wulfstanom som v meste, tam verbujem a pokračujem ešte v stavaní toho čo mám a tí gryfý típci ne a ne prísť a nakoniec som to len preklikával a oni nikde a nakoniec som zistil, že som v 15 mesiaci :lol:
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod proteus » pon led 03, 2011 8:16 am

Ahoj, prosím vás. Když hrajete za trpajzlíky koho upřednostňujete a proč? Mám dilema jestli narukovat Plamenného strážce nebo Runového patriarchu.

Tedy myslím v patchi 3.1 H5 TotE
proteus

Příspěvekod Dave_Jame » čtv led 06, 2011 3:50 pm

Osobně volím Runové patriarchy. za drobrých podmínek dokáže jejich stěna udělat mnohem větší bordel, a hlavně trvá několik kol..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod r3v3r3nd » pon říj 31, 2011 12:18 pm

Runovi patriarchovia maju hlavne super strelecky utok do kriza.Takze utoci plosne.Ci uz kuzlami alebo normalne a to je velke plus. Ked sa to dobre zkombinuje s Panom Ohna a jeho specialnou srelou ,ktora da na jednotku nepriatela Znamenie Ohna ,tak hladko ohnivymi kuzlami zrusite pohodlne jednu jednotku skor ako narobi paseku.
Napriklad u Ludi to davam bud na Archanielov alebo strelcov.

Runova magia je najlepsia magia v hre.Plus ak vyjde ultimatka ,tak to uz potom len tazko su porazitelny.
A su jediny s ktorymi vyuzivam Armagedon.Ale co by som asi najviac vyzdvyhol u nich je skill Obrana a Trpaslicie stastie.V Obrane ako jediny mozu mat sucastne Trpasliciu obrannu formaciu a Drzat pozicie.Samozrejme ak nejdem na Ultimate.
r3v3r3nd

Předchozí

Zpět na Obecně