Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

3 mise na nejtěžší obtížnost nejde

Vše k prvnímu datadisku pro Heroes V

3 mise na nejtěžší obtížnost nejde

Příspěvekod xhelliosx » úte úno 20, 2007 7:21 pm

ahojky, zakládám thread, protože jsem v koncích, dohrál jsem heroesy 5 na nejtěžší obtížnost, moc se mi líbily, ale tady v datadisku jsem skončil v 3 misi za trpaslíky, jak máte osvobodit toho typa a zabrat červenej hrad, i když se ke mě cestou někdo přidá, bez ztrát mám souboje s hlídačema dolů apod, tak stejně v třetím týdnu na toho červenýho v tom hradu nemám, šlo by to, kdyby mu tam nehlídalo 500 obránců(trpošů) a asi 6 lávovejch draků, já fakt nevím co dál, co s modrým hradem??Zkuste poradit, nechce se mi kvůli jedné misi ubírat obtížnost děkuji za rady!
xhelliosx

Re: 3 mise na nejtěžší obtížnost nejde

Příspěvekod albrecht » úte úno 20, 2007 7:53 pm

xhelliosx píše:ahojky, zakládám thread, protože jsem v koncích, dohrál jsem heroesy 5 na nejtěžší obtížnost, moc se mi líbily, ale tady v datadisku jsem skončil v 3 misi za trpaslíky, jak máte osvobodit toho typa a zabrat červenej hrad, i když se ke mě cestou někdo přidá, bez ztrát mám souboje s hlídačema dolů apod, tak stejně v třetím týdnu na toho červenýho v tom hradu nemám, šlo by to, kdyby mu tam nehlídalo 500 obránců(trpošů) a asi 6 lávovejch draků, já fakt nevím co dál, co s modrým hradem??Zkuste poradit, nechce se mi kvůli jedné misi ubírat obtížnost děkuji za rady!

jdu to zkusit :)
albrecht

Příspěvekod xhelliosx » úte bře 13, 2007 11:21 am

tak už jste to někdo zkusil a dohrál, je tam nějakej fígl?? Mně to prstě nejde, takže na ty heroes kašlu, nedá se bohužel nic dělat, mají to teda pěkně blbě nastavený, když to není možené dohrát na jinou než těžkou obtížnost, tak jo mějte se pěkně!!
xhelliosx

Příspěvekod albrecht » úte bře 13, 2007 2:47 pm

mno, nedohrál jsem.. ale věřím, že by to možné bylo.. rozehrát kampaň od začátku a pečlivě volit skilly.. věřím, že by se s dávkou štěstí dal vytvořit hrdina, který by to projel (a neprojel to :))
albrecht

úspěch

Příspěvekod xhelliosx » sob bře 17, 2007 12:02 am

tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.
Na začátku jsem našel atefakt, kterej mi zvedal kouzla a 50%, tak jsem koulí dával okolo 300 damage, no a samozřejmě, že jsem šel na toho červenýho už ve třetím týdnu, měl tam 4 draky a 220 trpošů no a další "odpadlíky", tak jsem to asi na podesátý uhrál přes kouzla ohnivá koule a hromadná hniloba, ale zbylo mi jenom 80 štítonošů, no nevim, pak jsem samozřejmě nemohl objet mapu a vymakat se, protože zase jsem musel hned nějakou karavnu zajmout, takže celá mise byla skončená ve 4,týdnu:-(, to mě fakt sere
myslim, že Nival tohle trošku přepískl, je to prd zábava, no díky ti albrechte za reakce!! Jsem te´d v tý čtvrtý a je to zase soda, ale snad to už půjde hladce čao
xhelliosx

Re: úspěch

Příspěvekod Neo » sob bře 17, 2007 9:21 am

xhelliosx píše:tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.
Na začátku jsem našel atefakt, kterej mi zvedal kouzla a 50%, tak jsem koulí dával okolo 300 damage, no a samozřejmě, že jsem šel na toho červenýho už ve třetím týdnu, měl tam 4 draky a 220 trpošů no a další "odpadlíky", tak jsem to asi na podesátý uhrál přes kouzla ohnivá koule a hromadná hniloba, ale zbylo mi jenom 80 štítonošů, no nevim, pak jsem samozřejmě nemohl objet mapu a vymakat se, protože zase jsem musel hned nějakou karavnu zajmout, takže celá mise byla skončená ve 4,týdnu:-(, to mě fakt sere
myslim, že Nival tohle trošku přepískl, je to prd zábava, no díky ti albrechte za reakce!! Jsem te´d v tý čtvrtý a je to zase soda, ale snad to už půjde hladce čao

Ty to hraješ na hrdinskou??
<a href="http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/">http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/</a>
Neo

Příspěvekod xhelliosx » sob bře 17, 2007 10:00 am

Neo píše:
xhelliosx píše:tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.

jojo,celý heroesy hraju na hrdinskou, ty taky?? Máš s tím někaký zkušenosti, podělíš se se mnou???
xhelliosx

Příspěvekod Incomer » ned bře 18, 2007 1:21 pm

Ja mam zkusenosti s tim ze posledni mise se ti na hrdinskou ani trochu nebude libit :lol:
Incomer

Příspěvekod Neo » ned bře 18, 2007 1:47 pm

xhelliosx píše:
Neo píše:

jojo,celý heroesy hraju na hrdinskou, ty taky?? Máš s tím někaký zkušenosti, podělíš se se mnou???

No takhle dohrál jsem je na normální, každopádně bych chtěl hrdinskou taky zkusit mám rád vysokou obtížnost jenže potíž je v tom že ani autoři hry si nejsou jisti zda lze dohrát celou hru na hrdinskou takže je možné že to jde, ale potvrzeno to není takže pokud někdy něco nezvládneš tak je to prostě tim. Proto jsem to radši dal nejdřív na normální.
<a href="http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/">http://www.sagrandtheftauto.wz.cz/</a>
Neo

Příspěvekod xhelliosx » ned bře 18, 2007 9:57 pm

Incomer píše:Ja mam zkusenosti s tim ze posledni mise se ti na hrdinskou ani trochu nebude libit :lol:

Tak nevím, jakou si myslel poslední misi, jestli za trpoše, tak tu mám za sebou a nebylo to zase až tak těžký, důležitý bylo v prvním týdnu obsadit ten hrad a konec :twisted:
xhelliosx

Příspěvekod bartasoi » čtv kvě 15, 2008 1:52 pm

datatisk du hrat až ted a heroes V původní jsem hrál na HRDINSKOU!Nekdy to bylo maso, ale šlo to ...jestli je tedy v tomhle datatisku nejaka takle "nemožná" mise tak to je fuuuck!!!Ma s tim este nekdo zkušenost?
bartasoi

Příspěvekod Sakuba » čtv dub 21, 2011 1:05 pm

No jak to tu čtu, tak se musím smát. HoMaMy vždycky testujou stovky lidí. Není možné, aby tam byla byť jedna mise, která nejde vyhrát na jakoukliv obtížnost. 8)
Pokud mi něco nejde tak:
a) to naťukám do strýčka Googla - nejlépe anglicky
b) se podívám na youtube, kde se proklikám k návodům na jednotlivé mise
Nikdy to sice nebylo zapotřebí, protože hru hraju na normální, ale určitě to půjde. :mrgreen:
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Sakuba

Příspěvekod kiliroy » pon srp 22, 2011 9:28 am

Hoši, poslední mise za trpaslíky? Na Hrdinskou? Já měl velké problémy to zvládnout na lehkou.
:(
kiliroy

Zpět na Obecně