xhelliosx píše:ahojky, zakládám thread, protože jsem v koncích, dohrál jsem heroesy 5 na nejtěžší obtížnost, moc se mi líbily, ale tady v datadisku jsem skončil v 3 misi za trpaslíky, jak máte osvobodit toho typa a zabrat červenej hrad, i když se ke mě cestou někdo přidá, bez ztrát mám souboje s hlídačema dolů apod, tak stejně v třetím týdnu na toho červenýho v tom hradu nemám, šlo by to, kdyby mu tam nehlídalo 500 obránců(trpošů) a asi 6 lávovejch draků, já fakt nevím co dál, co s modrým hradem??Zkuste poradit, nechce se mi kvůli jedné misi ubírat obtížnost děkuji za rady!
xhelliosx píše:tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.
Na začátku jsem našel atefakt, kterej mi zvedal kouzla a 50%, tak jsem koulí dával okolo 300 damage, no a samozřejmě, že jsem šel na toho červenýho už ve třetím týdnu, měl tam 4 draky a 220 trpošů no a další "odpadlíky", tak jsem to asi na podesátý uhrál přes kouzla ohnivá koule a hromadná hniloba, ale zbylo mi jenom 80 štítonošů, no nevim, pak jsem samozřejmě nemohl objet mapu a vymakat se, protože zase jsem musel hned nějakou karavnu zajmout, takže celá mise byla skončená ve 4,týdnu:-(, to mě fakt sere
myslim, že Nival tohle trošku přepískl, je to prd zábava, no díky ti albrechte za reakce!! Jsem te´d v tý čtvrtý a je to zase soda, ale snad to už půjde hladce čao
Neo píše:xhelliosx píše:tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.
Na začátku jsem našel atefakt, kterej mi zvedal kouzla a 50%, tak jsem koulí dával okolo 300 damage, no a samozřejmě, že jsem šel na toho červenýho už ve třetím týdnu, měl tam 4 draky a 220 trpošů no a další "odpadlíky", tak jsem to asi na podesátý uhrál přes kouzla ohnivá koule a hromadná hniloba, ale zbylo mi jenom 80 štítonošů, no nevim, pak jsem samozřejmě nemohl objet mapu a vymakat se, protože zase jsem musel hned nějakou karavnu zajmout, takže celá mise byla skončená ve 4,týdnu:-(, to mě fakt sere
myslim, že Nival tohle trošku přepískl, je to prd zábava, no díky ti albrechte za reakce!! Jsem te´d v tý čtvrtý a je to zase soda, ale snad to už půjde hladce čao
Ty to hraješ na hrdinskou??
xhelliosx píše:Neo píše:xhelliosx píše:tak jsem to nakonec přece jenom zvládl, ale byla to opravdu soda, v předchozích scénářích jsem se naučil kouzla a namakal runy, ale bylo to jen tak tak, vyhrála mi to vlastně náhoda.
Ty to hraješ na hrdinskou??
jojo,celý heroesy hraju na hrdinskou, ty taky?? Máš s tím někaký zkušenosti, podělíš se se mnou???
Incomer píše:Ja mam zkusenosti s tim ze posledni mise se ti na hrdinskou ani trochu nebude libit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník