gilroy píše:Vlastně hlavně díky němu mám nejradši Hvozd, je to super jednotka Gryf má neomezený odvetný úder což je při dobrý taktice vynikající vlastnost, ale nakonec jsem hlasoval pro šamanku. S pomocí krvavý zuřivosti je rychlejší,
kubrt píše:V kampani mi bylo jedno za jakou rasu se hrálo. Tam jde využít schopnosti rasy i jednotek naplno. V multiplayeru proti "živému" protivníkovi už je to jiný. Tam je bezkonkurenčně nejslabší kobka. A je to jenom kvůli tomu, že ostatní rasy mají téměř dvojnásobný přírůstek jednotek za týden. Pokud se potkají přibližně stejně dobří protihráči, tak nemá ten s Kobkou šanci. Při hře, která bude trvat víc jak 2 měsíce naroste početní převaha tak, že rozhodne hrubá síla a ruská taktika - "nas mnógo". Hraju s Kobkou rád, ale je to prostě nejslabší rasa pro multiplayer.
Vůbec nesouhlasím s Grawlem - Azyl je hooodně silná rasa se silnýma jednotkama. Rolníci dávají peníze a je jich "pokokot", mistři kuše jsou jedny z nejlepších "malých" střelců, zastánce má dva údery, gryf neomezenou odvetu, inkvizitor/fanatik je dobrý střelec bez postihu na boj zblízka, paladin je jako tank a archanděl oživuje. Tak kdo z nich je slabota? A hrdinovi stačí zakouzlit hromadnou výdrž, zapomnětlivost, zrychlení a spravedlivou moc.
Grawl píše:....
Naopak já vůbec nesouhlasím s tebou kobka má totiž jednotky ohromně silné super kouzla sice jich chodí méně ale většina jednotek je nadprůměr. ...
kubrt píše:Grawl píše:....
Naopak já vůbec nesouhlasím s tebou kobka má totiž jednotky ohromně silné super kouzla sice jich chodí méně ale většina jednotek je nadprůměr. ...
Však jsem psal, že jediný problém kobky je počet jednotek. A navíc při hře proti člověku. Počítačovýho nepřítele sejmeš is Kobkou.![]()
U azylu musíš brát, že jednotkám hodně přidá hrdina. Rytíř dostává většinu zkušenostních bodů do obrany nebo útoku. A pokud si vezmeš Laszla, tak ti na konci bitvy zbyde většina zastánců a soupeř bude na cucky. S bonusem od hrdiny do obrany a útoku + to samé za jeho specializaci + rasová vlastnost expertní protiúder (o 20% větší škody) se ze zastánce stává borec s hodnotama útoku a obrany na úrovni jednotek 7.úrovně. Akorát že jich je několik stovek.Je to děs, když do nich bouchneš 30 kyklopy a sejmeš jich tak 50-100 a oni v odvetným úderu sundají 10-15 kousků. A azyl má takového hrdinu pro každou jednotku kromě andělů. U jiných ras jsou vždycky tak 2-3 slušný hrdinové s ohledem na jednotky a zároveň výběr vlastností ve skillwheelu.
kubrt píše:Tak na to bych moc nespoléhal. Nejpozději v druhým kole jsou u tebe.A Azyl opravdu není jenom o jedný jednotce.
kubrt píše:Člověče hrál jsi někdy proti živýmu protihráči nebo jenom počítáš hodnoty v tabulkách? Počítej s artefakty, skilly od hrdiny a kouzly. Psal jsem, že jsou silný všechny jednotky. Zrovna tak se zvednou čísla kušníkům když si vezmeš Dougala. A pak k tobě nemusí chodit. Ty zastánce jsem dal jako příklad. Jde o to, že jednotky azylu jsou dost silné i bez podpory hrdiny. Pokud vím, že mám protivníka s dobrými střelci (elfové), tak se na to připravím. A konkrétně Azylu ty skilly chodí - taktika, obrana, uhýbání, mistr obranných kouzel nebo mistr mysli. K tomu artefakty na iniciativu (prsteny, dračí brnění), větrný boty. Tuhle rasu si prostě tvůrci "vymazlili", že s ní může hrát dobře proti pc i začátečník. Proti neutrálním jednotkám beze ztrát a proti pc nepříteli bez potíží.
Grawl píše:kubrt píše:Člověče hrál jsi někdy proti živýmu protihráči nebo jenom počítáš hodnoty v tabulkách? Počítej s artefakty, skilly od hrdiny a kouzly. Psal jsem, že jsou silný všechny jednotky. Zrovna tak se zvednou čísla kušníkům když si vezmeš Dougala. A pak k tobě nemusí chodit. Ty zastánce jsem dal jako příklad. Jde o to, že jednotky azylu jsou dost silné i bez podpory hrdiny. Pokud vím, že mám protivníka s dobrými střelci (elfové), tak se na to připravím. A konkrétně Azylu ty skilly chodí - taktika, obrana, uhýbání, mistr obranných kouzel nebo mistr mysli. K tomu artefakty na iniciativu (prsteny, dračí brnění), větrný boty. Tuhle rasu si prostě tvůrci "vymazlili", že s ní může hrát dobře proti pc i začátečník. Proti neutrálním jednotkám beze ztrát a proti pc nepříteli bez potíží.
Proti živímu hráči už jsem hrál a pokud mám počítat skilly tvýho hrdiny tak musím počítat i skilly protihráče a protože nevím jaký skilly kdo bere tak je to pak nanic. Proti pc to bez potíží dáš s jakoukoliv rasou. Artefakty má i protihráč a ta iniciativa se zlepšuje procentuálně takže pomalým jednotkám jednotkám moc nepřidá. Ještě jsi ale neřekl skoro nic o slabých kouzlech a nedostatku many.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník