No tak nejvetsi armady jsem asi zazil, kdyz jsem v posledni misy za warlocka zautocil na hrad, kterej se po dobyti zritil
Ale nejtezsi byl posledni souboj za nekromanta, ale zatim jsem vsechny kampane jeste nedohral
HEAD píše:Ja sem prave udelal 2 misi za necro a zatim sem bojoval v nejvetsi bitve vubec.Komp mel fakt brutalni army(120 TITANU ATD.) a ja sem ho nemoch dat.Nejhori natom bylo,ze sem mel zabrat jeho mesto,ale tam vedla cesta jen pres teleport.Jenze ten byl branenej 100 TITANU Kdyz sem je dal tak name cekal ten parchant ve meste s jiz zminenou mega army
Ja sem mel velky stesti,protoze se keme pridalo 400 archandelu
Screeny armad:
Kampan je na obtiznost HARD.
Nečik píše:Ještě docela nepříjemnej je hrdina, kterýmu se musíte vyhýbat v poslední misi za Dungeon. To je taky pěknej syčák. Je fakt, že to hraju na normal, ale stejně jsem ho nedal. On si vytvoří kouzlem Fantom dvojníky kerberu a když jich tam je 500, fakt se to nedá. V záloze mu tam číhá 50 ďáblů, 70 pit fiendů, 100 succub, 800 horned demonů a 1K impů. Stačí jen, když impové příjdu na řadu a vysajou vám manu
jakub.karasek píše:Pro mě byla jednoznačně nejtěžší poslední mise. Člověk už s vítězným pocitem vstával ze židle a ona nekončila a nekončila. S jedním hrdinou sem měl boj i půl hodiny a nakonec mi zbyly tři stromy. Hrál sem ji asi 3x než sem mohl definitivně prohlásit H5 za dohrané.
Ale souboj s nemrtvým Nikolajem byl taky docela ořech
Jata píše:Agrael píše:HEAD píše:Ja sem prave udelal 2 misi za necro a zatim sem bojoval v nejvetsi bitve vubec.Komp mel fakt brutalni army(120 TITANU ATD.) a ja sem ho nemoch dat.Nejhori natom bylo,ze sem mel zabrat jeho mesto,ale tam vedla cesta jen pres teleport.Jenze ten byl branenej 100 TITANU Kdyz sem je dal tak name cekal ten parchant ve meste s jiz zminenou mega army
Ja sem mel velky stesti,protoze se keme pridalo 400 archandelu
Screeny armad:
Kampan je na obtiznost HARD.
ja som take stastie nemal, zato sa ku mne pridalo 140 temnych jazdcov
stacilo to na spominanych 100 titanov pri telporte
na poslednu armadu som musel pouzit nekro army a potom ich dorazit Godricom.
Mě ti Titáni zdrhli nebo co, prostě jsem s nima nemusel bojovat.
Survivor píše:Nikolaj má 54 000 draku a já +/- 1000 lukostřelců, ale dneska jsem přemýšlel nad strategii, sice to bude na dýl, ale dám ho
Survivor píše:Nikolaj má 54 000 draku a já +/- 1000 lukostřelců, ale dneska jsem přemýšlel nad strategii, sice to bude na dýl, ale dám ho
Destabilizator píše:Prej dynamicky Radsi at si komp na me lame zuby zatimco ja si doma varim svoji army jeho zhoubu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků