Hagen píše:Ahoj mam takový problem že když spustím hru tak se mi objeví akorat uvodni obrazek ale potom už je jen černá obrazovka .... hudba jede ale prostě nemám obraz ... nevíte čim to muže být ? počítač mam trošku slabší AMD athlon 3200+ 1500 ram a G-force 7300 GT ale i tak si myslím že by to na to mělo fungovat .... dik předem
Martinus píše:Ahoj všem,
mám problém s Heroes 5 Zlatá edice, nainstaloval jsem jen původní hru, datadisky ne.. Předtím jsem měl verzi myslím 1.3, z ní jsem přetáhl savy do této hry (verze 1.6). Jsem v kampani za Warlocky, mapa Kultisté. Dokončil jsem ji, ale poté co odkliknu poslední okno ve hře, tak hra spadne. Zkoušel jsem to i na jiném PC, kde jsou Win Vista. Hra padá i pokud tu mapu prohraju - prostě se nedokážu z té mapy vrátit zpátky do menu, vždycky to spadne. Po přetažení map do nové verze hry jsem mapu restartoval, to bylo mělo stačit ne? Nebo je potřeba začít celou hru znovu?Může to dělat chaos ve verzích uložených her? Ještě jsem nezkoušel zahrát nějakou jinou mapu, jestli to bude taky dělat...
Díky za rady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník