Stránka 812

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned čer 29, 2008 1:37 pm
od sloane
Ahoyte, nainstaloval sem si datadisk: Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East. Spustím hru, ta mi ovšem nenajede jen zčerná a zmenší se obrazovka a někdy to naladí malinký kousíček úvodního videa od UBIsoftu a pak se to sekne. Nainastaloval sem poslední ovladače grafiky (GF 6600GT) a poslední video kodeky a pořád to samé...pls Help

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon srp 11, 2008 3:31 pm
od Talrion
Ahoj, mam problem s HOMAM 5 (verze 1.4)....když zvolim novou hru a dam kampan....treba 1. misi za azyl, tak se mi nespusti ta mise, ale zmizí celé menu a přes celou obrazovku je jen ta animace, jak se mlátí arcidábel s tim knezem.....nevite co s tim? moc dekuji za pomoc

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon říj 20, 2008 5:44 pm
od Darez
Ahoj

Mám problém který se mi zatim ukázal jen u 5. mise ve 2. měsíci a 3. týdnu. jak mile dám že končím kolo hraje červený hráč tak se hra prostě sekne, skočí mi chyba že nemůže číst ze souboru heroes.exe (tak nějak). zajímavý je že i když misi restartnu tak v samej den se mi to sekne.....
Prohledal sjem celej net a nic.

Hru mám česko standartní verzi s patchem 1.6

Prosím poraďte.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon říj 20, 2008 6:44 pm
od Šá´ir
Mám taky jeden problém s grafikou...

Všechny města vypadají vcelku normálně, jen Akademie je poněkud ve stínu a Sylvan má kompletně černej strom včetně budov...přitom oheň, motýli na louce (nebo co to je) etc jsou normáloně barevný...
Voda se mi zobrazuje jako šedivá a zvenší hrad vypadá, jako by mu vyschnul ten příkop kolem...

Mám tušení že by to mohlo být grafikou, ale jinak hra fachá plynule na všechny úrovně grafiky...

Poradil by mi někdo?
Moc děkuji

Šá´ir

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 11:50 am
od Coach
Vyschnul příkop :lol: Co máš za grafiku prosímtě? A ostatní města ok? To je fakt nějaké divné. Správně nastavené ovladače možná? Nebo nějaké náročnější detaily ve hře?

! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát říj 24, 2008 1:01 pm
od pivo94
preco vzdy ked sa mi nacita hra sa mi vipne heroes

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 1:06 pm
od mysickyivisek
Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 2:58 pm
od Eru
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 8:14 pm
od mysickyivisek
Eru píše:
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?


Bohužel všechny ... :-(

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř led 14, 2009 2:58 pm
od kiblik1
já mám heroes 5 deluxe a když sem ho nehodil na notebook tak mi šla vytvořit skupina a pak se to načítalo a vyjela tabulka program heroes5 nebo tak nějak přestal pracovat pls help :cry:

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř led 14, 2009 6:51 pm
od mysickyivisek
mysickyivisek píše:
Eru píše:
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Dělají ti to všechny mapy nebo jen některé?


Bohužel všechny ... :-(



Neporadí mi někdo prosím?

Šlo to všechno do kelu!

PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 9:35 pm
od Camaxtli
Zdravíčko, mám tu problém... Cca po 3 měsících sem si chtěl zahrát (nedštěte na mě síru, pravověrní heroesáci, mám haldu práce) a HOMMV mi prostě nenastartovalo. Vždycky jelo bez DVD, dneska nejede ani s nim. Reinstall, restart, nic! Vždycky tam naskočí ten obrázek s bitkou nemrtváků proti heavenu...a dál už nic. Od posledního hraní sem nainstaloval a odinstaloval haldu SW, změnil monitor a updatoval uvladače GPU. Mám patch 1.6 CZ, ale s nim mi to předtim jelo...
Moje sestava:
Intel C2D E6600 bez OC(2,4GHz)
Deska s chipsetem intel 965 nebo tak njak
Grafika Radeon HD 4850 lehce OC (co ref. chladič dovolil)
Pomozte prosím!

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv led 29, 2009 4:51 pm
od mysickyivisek
Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 4:43 pm
od Zehir
mysickyivisek píše:Zdravím ve spolek,
moc bych chtěl poprosit o radu. V HOMAM 5 Tibes of the East v některých upgradovaných budovách pro jednotky nemám možnost (nezobrazí se mi) upgradované jednotky, mám tam buď jen neubgradlé jednotky, nebo jen jeden upgrade. Mám poslední patch 3.1 CZ. Jedná se například o Azyl či Orky. Moc děkuju za odpověď nebo na odkaz ve fóru kde se toto již řešilo.

Jedna možnost je, že nemůžeš schválně cvičit jednotky typu dobrý Azyl, v misi 5 za Arantira je tomu tak schválně, ale dál nevím.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pon úno 16, 2009 7:17 pm
od eliera
V druhém kole první kampaně mě to vyhodí do animace menu ale bez menu
Notebook mám rok starý a je na něm Intel celeron 1,86 GHz,Mobile,540 ram Intel Graphics Media Accelerator X3100
Dík za odpověd