Stránka 912

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 11:55 am
od Johny--X
Zdravím , začali jsme hrát s kamarádama Heroes HoF a všechno šlape až na to že jedeb z nás kterej jede na Vistách nevidí naší hru .
Hamachi máme 1.0.1.5
a hru 2.0

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned čer 28, 2009 3:59 pm
od dombrovskp
dobrý den chtěl by sem se zeptat jestli jde heroes of might and magic 5 na windowsu vistě .Dík za odpověd

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte srp 18, 2009 2:11 pm
od Víčko
Mám HMM5 1.0 sběratelskou edici a nejde mi nainstalovat patche 1.1. Ukáže se mi, že hra není nainstalovaná.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 6:22 pm
od Vrahoun
Dobry den,koupil jsem si gold edici,uspesne nainstaloval,ale kdy chci nainstaloval jakykoliv cz patch,tak mi to hlasi,ze nemam nainstalovanou hru,mate nejakou radu? Pouzivam Windows 7.
Safra nevsim jsem si ze uz to tady je )).

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 5:41 pm
od tess
Ahoj mám problém s hlavním městem lesních elfů. Když do něj vstoupím, mám ho zobrazené jen v černých obrysech. Zkoušela jsem instalovat patch, ale ten mi zase hlásí že Heroes nejsou nainstalovány. přitom mám nainstalovány všechny tři verze. a ostatní města mi fungují bez problémů. Nevím co mám dělat. :( prosím poraďte mi. Diky Tess

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv zář 17, 2009 6:19 pm
od CJ1606
Zdravim asi to je blbá otázka ale chci získat online klíč k ubi.com a nevim jak ho mám získat poradte prosím

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát zář 18, 2009 4:58 pm
od Activator
CJ1606 píše:Zdravim asi to je blbá otázka ale chci získat online klíč k ubi.com a nevim jak ho mám získat poradte prosím

Kup si hru, je na zadní straně manuálu.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob zář 19, 2009 1:12 pm
od CJ1606
jo díky já sem debil sem to z toho manuálu vopisoval ale bez těch pomlček tak ted už v pohodě díky

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: čtv říj 01, 2009 10:22 am
od Bhaall
Zdravím, mám docela problém s čekáním až PC odehraje tah, trvá mu to dost dlouho klidně i 30 sekund. Mám INTEL C2D E8400 3 Ghz, 4 GB RAMky a ATI 3870 a komplet originál hru i s datadiskama, nenapadá vás, čím by to mohlo být? Díky za odpověd.

EDIT: Odpovím si sám na ofic. fóru nějaká dobrá duše zjistila, že stačí v profilech editovat soubor user_a2.cfg a v tomto řádku "setvar ai_time_limit=" upravit hodnotu třeba na 10000, mám to vyzkoušeno a opravdu to velmi zrychlí jejich tahy...to je odnaučí dělat si 17 hrdinů :twisted:

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2009 7:09 pm
od karel.001
Bhaall píše:Zdravím, mám docela problém s čekáním až PC odehraje tah, trvá mu to dost dlouho klidně i 30 sekund. Mám INTEL C2D E8400 3 Ghz, 4 GB RAMky a ATI 3870 a komplet originál hru i s datadiskama, nenapadá vás, čím by to mohlo být? Díky za odpověd.

EDIT: Odpovím si sám na ofic. fóru nějaká dobrá duše zjistila, že stačí v profilech editovat soubor user_a2.cfg a v tomto řádku "setvar ai_time_limit=" upravit hodnotu třeba na 10000, mám to vyzkoušeno a opravdu to velmi zrychlí jejich tahy...to je odnaučí dělat si 17 hrdinů :twisted:


Provedl jsem editaci souboru v TOE, ale na rychlost AI to nemá vliv. Nevím, který HOMAM hraješ, ale v 5 je omezení na 8 hrdinů. Půl minuty je ještě v pohodě, hraji teď na největší mapě proti 7 soupeřům /PC/ a interval mezi tahy je i 20 minut, tak si mezi tím mohu dát šlofíka :twisted: .
Mám starý Opteron 144 / 1,8 GHz /, 2 GB RAM / 400 Mhz /, gr. 8600GT a Win. 7 Ultimate . Je zajímavé, že hra šlape i po instalaci W7 z W XP, aniž jsem jí musel znovu instalovat - formátována jen část HDD, na niž byl starý OS.
Chystám upgrade HW, tak se chci zeptat, co mi nejvíc zkrátí interval mezi jednotl. tahy. Někde jsem četl, že to závisí hlavně na kmitočtu procesoru.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte lis 17, 2009 12:48 pm
od Ed Hunter
Potřeboval bych pomoct,nevím jak mám rozběhnout Heroes V pres multiplayera.Jsem zaregistrovanej ubi.com.mám.prosím o pomoc

dík Ed Hunter

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát pro 25, 2009 8:57 am
od scorage
stiahol som si heroes V a nainstaloval zapnem hru ale daleko sa nedostanem :
ako ju zapnem a su tam ukazky Nival,Ubisoft cely cas tam mam sipku v strede obrazovky a nejde prepinat ani intro ani nic ...to by nebol az taky problem ale ked si zapnem hru a nacita sa mi vyskoci mi press any key ako vzdy ale tam tiez nemozem nic stlacit ...takze nemozem hrat
hlavne menu sa da ovladat uplne v poriadku ...rozmyslal som ci som to nejak zle nainstaloval ale neverim tomu pls pomozte mi :( :( :( :( :(

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob led 23, 2010 7:00 pm
od Patres
Zdravím,
stáhnul sem si EN verzi Heroes V Colector edition a mám verzi 1.0. Dále sem si stáhl patch na 1.1. a řiká mi to že není hra nainstalovaná?? Prosím poraďte čím to je nebo popřípadě přihoďte jiný link na download patchů.
Díky

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 1:10 pm
od Dave_Jame
Patres píše:Zdravím,
stáhnul sem si EN verzi Heroes V Colector edition a mám verzi 1.0. Dále sem si stáhl patch na 1.1. a řiká mi to že není hra nainstalovaná?? Prosím poraďte čím to je nebo popřípadě přihoďte jiný link na download patchů.
Díky

Už tím že jsi napsal že máš hriu staženou.. sis vzal jakékoliv šance na pozitivní odpověď.... :!:

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 9:05 pm
od ttkk
Zdravím! Potřeboval bych pomoc, už si fakt nevím rady. Ještě jsem se s tím nesetkal. Mám 5.1 repráky, a v HOMAM 5 mi jede zvuk jen z předních repráků, bez subwooferu.

Subwoofer není potichu, zkoušel jsem v jiné hře a jede v pohodě, ve všech jiných programech a hrách jedou všechny repráky, jen v HOMAM ne. Napadá někoho něco?

Jediný, kde hrajou taky jenom přední repra je v prohlížeči při přehrávání videa třeba z YouTube, ale to s tím podle mě nemá nic společnýho.

Neni někde v HOMAM třeba nějakej config soubor, kde by se to přenastavilo? Jinak mě nic nenapadá...

Předem díky za rady a nápady...