Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Příspěvekod Iris » úte črc 18, 2006 8:33 pm

Nejdou tady na fóru nějak podivně hodiny?
Je 21:35 a píše mi to 20:35
Uživatelský avatar
Iris
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát čer 23, 2006 8:05 pm

Příspěvekod Gregy » úte črc 18, 2006 8:41 pm

Iris píše:Nejdou tady na fóru nějak podivně hodiny?
Je 21:35 a píše mi to 20:35


Tohle bych neradil mezi technicke problemy, ale muzes si to prenastavit v nastaveni...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Gregy
 
Příspěvky: 116
Registrován: pon lis 07, 2005 4:00 pm

Příspěvekod Iris » úte črc 18, 2006 9:03 pm

Já nevěděla kam to napsat :wink: ,ale dík
Uživatelský avatar
Iris
 
Příspěvky: 144
Registrován: pát čer 23, 2006 8:05 pm

Příspěvekod Zaity » stř črc 19, 2006 7:38 am

stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Příspěvekod Smajlikov » stř črc 19, 2006 10:45 am

Zaity píše:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)



A navyc ani nejde ukoncit hra :twisted:
Smajlikov
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned čer 11, 2006 8:38 pm

Příspěvekod Wodka » stř črc 19, 2006 11:20 am

Smajlikov píše:
Zaity píše:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)



A navyc ani nejde ukoncit hra :twisted:


Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?
"Пошел ты!"
Uživatelský avatar
Wodka
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte kvě 23, 2006 1:11 pm

Příspěvekod Zaity » stř črc 19, 2006 12:18 pm

Wodka píše:
Smajlikov píše:
Zaity píše:stalo se mi už mockrat při duelu že ja jsem viděl protihračovu jednotku ktera měla byt na tahu a on zas moji a tak jsme nemohli nikdo nic dělat doufam že to patch brzy opraví :)



A navyc ani nejde ukoncit hra :twisted:


Vyskočíš do windowsů (jakkoli - alt+tab, spec. tlačítkem..), na liště klikni pravým na otevřený dialog heroesů, dej zavřít, vrať se zpět do heroesů - a objeví se ti - opravdu chcete odejít?


a proč se chceš vracet zpatky do hry normalně zavřeš třeba přes spravce uloh a nebo myslím že to jde i přimo ve hře alt+F4 a daš ukončit tim padem nemusiš ani do winowsu
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Příspěvekod Wodka » stř črc 19, 2006 12:34 pm

mně to přiíjde takové... jemnější vůči hře... než ji vypínat natvrdo... pokud to jde přímo ve hře během boje pomoví alt+f4 - tím lépe :)
"Пошел ты!"
Uživatelský avatar
Wodka
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte kvě 23, 2006 1:11 pm

Příspěvekod Zaity » ned črc 23, 2006 1:38 am

Wodka píše:mně to přiíjde takové... jemnější vůči hře... než ji vypínat natvrdo... pokud to jde přímo ve hře během boje pomoví alt+f4 - tím lépe :)


na co jemnější Heroes není jemny celí fantasy svět je kruty a drsny :D ale za to hrdinsky
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Příspěvekod olbron » ned črc 23, 2006 11:58 am

Nazdar lidi, porad mi to po delsim hrani pada a to uz od prvni verze. Uz jsem kvuli tomu prestal hrat na siti. Skonci to modrou smrti a nejakou hlaskou o aplikaci ATKDISP. Je to něco s monitorem, jina aplikace to nedela... Neporadite?
olbron
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 23, 2006 11:55 am

Kde najdu savy

Příspěvekod Phoenix » stř črc 26, 2006 7:55 am

Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Uživatelský avatar
Phoenix
 
Příspěvky: 101
Registrován: pon črc 17, 2006 8:28 am

Příspěvekod Destabilizator » stř črc 26, 2006 8:47 am

2Phoenix: tento dotaz uz tu byl nekolikrat, ty savy jsou v Dokumenty/My Games/Heroes of Might and Magic V
Obrázek
Uživatelský avatar
Destabilizator
Čestný člen
 
Příspěvky: 256
Registrován: sob kvě 20, 2006 11:26 am

Příspěvekod Phoenix » stř črc 26, 2006 9:29 am

Destabilizator píše:2Phoenix: tento dotaz uz tu byl nekolikrat, ty savy jsou v Dokumenty/My Games/Heroes of Might and Magic V


Díky prolejzal jsem to tu, ale nemám na to tolik času tohle bylo rychlejší. :twisted:
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Uživatelský avatar
Phoenix
 
Příspěvky: 101
Registrován: pon črc 17, 2006 8:28 am

Re: Kde najdu savy

Příspěvekod Myska » stř srp 02, 2006 12:47 pm

Phoenix píše:Potřeboval bych poradit, kde najdu save soubory, abych si mohl přenést uložené hry z jednoho počítače na druhý? Nějak jsem je nenašel. Díky



Ahoj, kde mám uložené hry sice vím, ale nejdou mi vůbec spustit. Páč se mi hra líbí, hraju ji jako blázen pořád od začátku - protože se mi ve hře při spuštění přes Načíst hru ukazuje pořád jenom prázdná obrazovka - ačkoliv ukládám jako zběsilá a po uložení mi to normálně zahlásí hra uložena, ale prostě ve hře vyhledat nejde a když najdu soubor v adresáři - samozřejmě MS Office nechápe příponu .sav a nic. Pomohl byste mi někdo prosím?
Myska
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 02, 2006 12:46 pm

Příspěvekod JFP » stř srp 02, 2006 2:59 pm

V 5. misi (Nikolaj) se mi 6.den 4.tydne 3.mesice zastavi ukazatel tahu AI na polovine a zustane tak viset
Mam patch 1.2 standartni edici, mel s tim nekdo dalsi problemy a pripadne jak se s tim popral (reinstal nepomohl)
JFP
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 02, 2006 2:54 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků