Stránka 1112

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: sob lis 26, 2011 7:33 pm
od Martinus
Díky, no já bohužel savy 1.6 vůbec nemám. Chtěl bych se tedy zeptat (abych nemusel hrát skoro 4 celé kampaně znovu) - dá se nějak dostat rovnou do kampaně Hraničářů? Vynechám tím asi dvě mapy za Warlocky, to přežiju 8) Jde tedy o verzi Heroes 5 Gold (v1.6)
Zkoušel jsem číty podle Scorpions Wincheateru, ale nemůžu spustit tu konzoli.
Podle návodu jsem na konec souboru autoexec.cfg zapsal
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

pak jsem udělal toto
Pro aktivaci konzole v opatchované verzi na 1.6 je navíc třeba přidat do souboru ....profiles\default_profile\input.cfg tento řádek :
bind show_console '`'


a ještě toto:
Ale pozor - konzole se bude otevírat jen v nových profilech, pokud to chcete použít pro již rozehranou hru, musíte tento řádek vložit i do souboru:
Dokumenty\My Games\Heroes of Might and Magic V\Profiles\"jmeno profilu"\ input.cfg


Bohužel žádná konzole se mi neotvírá, mačkám tlačítko vlnovky pod ESC, zkoušeno na anglické i české klávesnici.
Chtěl jsem na každé mapě zadat čít pro vítězství na mapě a tak se "proskákat" až k Hraničářům. Nebo jde ty kampaně odemknout i jinak, např. editací těch textových souborů? Díky moc za radu, bohužel tolik času nemám, abych to hrál celé znovu :evil:

EDIT: Vyřešeno stažením savů z internetu

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: ned led 01, 2012 11:27 pm
od Baru
Dobry den,mame problem.chceme hrat s kamoskou pres net.hamachi mame spoje vse.. zaprem hru( nemame ani jedna original) a dame multi ..pak mistni sit a standartni..pak nevim co dat..nevidime se tam.Stravili jsme nad tim 6 hodin.Poradte prosim.dekuju

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 6:49 pm
od Dave_Jame
kupte si v přepočtu cca za 300 originální hru. to pomůže

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 6:54 pm
od estla
U nás predvčerom 5,9 €

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 8:14 pm
od Lucas Gryf
Dave, 300 korun českých?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 8:25 pm
od Dave_Jame
Lucas Gryf píše:Dave, 300 korun českých?

Eura to nebudou. V současnosti seženeš za 300 v některých obchodech i 2 kopie Heroes V ToE, Tak vážně nevím proč má někdo potřebu pirátit zrovna toto...

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 9:18 pm
od Lucas Gryf
Aha, já jsem myslel že je řeč o MMH6 :D Na xzone se HoMM5 sežene za 199 + poštovné 99 ti to výjde o korunu levněji ;) :D Jinak v gameshopu jsem to viděl za 299. HoMM3 taky za 299 a Diablo za 699. MMH6 za 1199.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte led 03, 2012 9:43 pm
od estla
Ach sekla som sa - na programingshop.sk cz verzia za 4,99 € :mrgreen:

edit
už som si ju aj objednala :wink:

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 2:21 am
od Nebiros
Dave_Jame píše:
Lucas Gryf píše:Dave, 300 korun českých?

Eura to nebudou. V současnosti seženeš za 300 v některých obchodech i 2 kopie Heroes V ToE, Tak vážně nevím proč má někdo potřebu pirátit zrovna toto...


Ja chci Heroes 5 za 300 eur :D ale chcem tam zvlastne zvukove a aj svetelne efekty a magickeho kralička s mrkvičkou :D

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 2:22 am
od Nebiros
estla píše:Ach sekla som sa - na programingshop.sk cz verzia za 4,99 € :mrgreen:

edit
už som si ju aj objednala :wink:


a ja vul som si ju kupil za 999 českych, pri navsteve ked som bol v česku, uz nevim kde presne :)

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř led 04, 2012 6:23 am
od Lucas Gryf
@Nebiros
Ale to asi bylo jak hra teprve vycházela, že?

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 10:56 am
od jmlcoch
Včera jsem zkusil v poslední kampani Mága porazit Isabel, abych ji vyléčil....tuším 4.díl. Pak se to sekne, vypne a prd. nový díl kampaně se mi nezpřístupní a dál se prostě nedostanu.
Měl jsem celou dobu jen orig. DVD bez patch . tak jsem našel, stáhl a nainstaloval :
1,1
1,2
1,4
1,41
1,5
vše CZ standard - jiné Patche mi nainstalovat nešly. Ale problém nevyřešen :?
Může tam být problém v postupu - že jsem ji porazil, aniž bych třeba někde vykopal nějakou slzu nebo sehnal supr draka?
Nebo je ještě nějaký patch CZ, který jsem nedohledal?
Díky

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 11:00 am
od Vesy
http://www.heroes-centrum.com/h5/patche

Ani nemusíš jít daleko, ale myslím, že patchem to nebude. Navíc po instalaci nového patche musíš misi uhrát znovu, jinak ti hra spadne...

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 11:16 am
od jmlcoch
no já to po nahrání path hrál "pár týdnů" a ok - jen mi to padlo, když jsem chtěl přehodit nějaké artefakty, které tam vlastně neexistují....
nakonec jsem ale artefakty vyřešil, boje dohrál... zkusím to ještě na jiném PC, kde nemám patche nahozené
za ty aktuální díky!
Případně bych začal od začátku :-)

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: pát led 20, 2012 11:21 am
od Vesy
Tak ona by měla stačit poslední mise před odemčením... Však uvidíš... :-)